October 23, 2024Oct 23 3 minutes ago, ZokiAsov said: Treba se dozvati i pobediti monaka jer ovaj poraz nikako ne prija ambicijama za top 10 Teška priča, gubićemo sve što bi trebalo da izgubimo i pola od toga što bi trebalo da dobijemo
October 23, 2024Oct 23 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Najbolji napad Evrolige my ass. Kad ti stane sut, najgori smo napad.. Nije mi jasno.. najbolji napad el, kad je gusto na kraju svaki napad ife 1 na 1. I onda 12 sec pre kraja, trazi time out. I ja razmisljam ovo ide ife 1 na 1. I tako i bi. Pa zar ne moze neka akcija a da ne bude tako predvidivo?
October 23, 2024Oct 23 1 minute ago, ZSNj said: Nije mi jasno.. najbolji napad el, kad je gusto na kraju svaki napad ife 1 na 1. I onda 12 sec pre kraja, trazi time out. I ja razmisljam ovo ide ife 1 na 1. I tako i bi. Pa zar ne moze neka akcija a da ne bude tako predvidivo? Nema ko da zavrsi sem njega. Ostali kurcu ne valjaju..
October 23, 2024Oct 23 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jedva cekam Radina pitanja Zeljku. “Željko, da li vaši igrači duvaju lepak?”
October 23, 2024Oct 23 1 minute ago, ZSNj said: Nije mi jasno.. najbolji napad el, kad je gusto na kraju svaki napad ife 1 na 1. I onda 12 sec pre kraja, trazi time out. I ja razmisljam ovo ide ife 1 na 1. I tako i bi. Pa zar ne moze neka akcija a da ne bude tako predvidivo? Očigledno da ne može. Željko izgleda sužava svoj repertoar pa postaje veoma predvidiv.
October 23, 2024Oct 23 dođite na fudbal u subotu.....ko god može.....da pokrenemo mašinu. bez pfk, sve ostalo je go kurac ovde će se ionako desiti isto što i prethodne tri godine i naredne tri godine......uglavnom ništa.....pobede na polju marketinga, prodaje karata i plaćanja poreza. neki rezultat, teško. kao neki Niksi ili Pejsersi, igramo basketa, pune hale, pun džep para, publika proždire sve što ima da se kupi, rezultat i nije toliko bitan, bitno da se malo zabavimo i slikamo za story. pa kad uleti titula jednom u 30 godina, da napravimo krš i lom Edited October 23, 2024Oct 23 by Ted
October 23, 2024Oct 23 2 minutes ago, ZSNj said: Nije mi jasno.. najbolji napad el, kad je gusto na kraju svaki napad ife 1 na 1. I onda 12 sec pre kraja, trazi time out. I ja razmisljam ovo ide ife 1 na 1. I tako i bi. Pa zar ne moze neka akcija a da ne bude tako predvidivo? Pa to je akcija, Ljunberg 1 na 1 Crta te akcije nakon TO ubilo se
October 23, 2024Oct 23 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Nema ko da zavrsi sem njega. Ostali kurcu ne valjaju.. On, braun ili karlikce...
October 23, 2024Oct 23 1 minute ago, goofs said: “Željko, da li vaši igrači duvaju lepak?” Onda bi bar bili nepredvidivi. Mada je Tyrique sumnjiv..
October 23, 2024Oct 23 Priroda se obnavlja, 11 asistencija, 16 izgubljenih, 15 dozvoljenih ofanzivnih skokova
October 23, 2024Oct 23 Ovo je već potpuno novi način da se izgubi utakmica. Vodiš dva poseda ceo meč, uđeš u zadnju četvrtinu na domaćem terenu, protivnik ne odigra ništa i opet uspeš da izgubiš jer si sa svim ovim igračima dao 8 poena za 10 minuta. Sve one trojke u nizu, iscurele lopte iz koša, udaranje table, zadnjih X napada bez šuta i povrh svega ukradeš loptu na 5 sekundi i prazan reket i na -1 digneš trojku...
October 23, 2024Oct 23 Dobro de, izgubili smo poen razlike utakmicu na kojoj se osim Tajrika i delimicno Iffea niko nije pojavio. Bice to sve ok.
October 23, 2024Oct 23 Mislim da je Ife konkretno pogrešio izborom načina na koji će da završi, tim pre što je valjda dva-tri napada pre toga isto išao u desno. Isto bih rekao da ne treba da budemo toliko predvidljivi, ali jbga, to je lakše reći nego učiniti, posebno kad je Karlik van utakmice a Ife vrv zbog toga rabljen više nego što je planirano. Meni je baš zabrinjavajuće kako je defanzivni skok izgledao, ubiše nas tu. Što se pada energije u 4/4 tiče, sad baš ostaje pitanje za Željka otkud sad to kad mu ekipa pegla odbranu i (za razlilku od prošle sezone) ima više igrača koji mogu da prenose i organizuju nešto s loptom. Edited October 23, 2024Oct 23 by Gale