Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Jedva cekam Radina pitanja Zeljku.

• +1 3
Posted
3 minutes ago, ZokiAsov said:

Treba se dozvati i pobediti monaka jer ovaj poraz nikako ne prija ambicijama  za top 10

Teška priča, gubićemo sve što bi trebalo da izgubimo i pola od toga što bi trebalo da dobijemo

Posted
2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Najbolji napad Evrolige my ass. Kad ti stane sut, najgori smo napad..

Nije mi jasno.. najbolji napad el, kad je gusto na kraju svaki napad ife 1 na 1. I onda 12 sec pre kraja, trazi time out. I ja razmisljam ovo ide ife 1 na 1. I tako i bi. Pa zar ne moze neka akcija a da ne bude tako predvidivo?

• +1 3
Posted
1 minute ago, ZSNj said:

Nije mi jasno.. najbolji napad el, kad je gusto na kraju svaki napad ife 1 na 1. I onda 12 sec pre kraja, trazi time out. I ja razmisljam ovo ide ife 1 na 1. I tako i bi. Pa zar ne moze neka akcija a da ne bude tako predvidivo?

Nema ko da zavrsi sem njega. Ostali kurcu ne valjaju..

Posted
2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Jedva cekam Radina pitanja Zeljku.

“Željko, da li vaši igrači duvaju lepak?”

• Haha 2
Posted
1 minute ago, ZSNj said:

Očigledno da ne može. Željko izgleda sužava svoj repertoar pa postaje veoma predvidiv.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

dođite na fudbal u subotu.....ko god može.....da pokrenemo mašinu. bez pfk, sve ostalo je go kurac

ovde će se ionako desiti isto što i prethodne tri godine i naredne tri godine......uglavnom ništa.....pobede na polju marketinga, prodaje karata i plaćanja poreza. neki rezultat, teško. kao neki Niksi ili Pejsersi, igramo basketa, pune hale, pun džep para, publika proždire sve što ima da se kupi, rezultat i nije toliko bitan, bitno da se malo zabavimo i slikamo za story. pa kad uleti titula jednom u 30 godina, da napravimo krš i lom

Edited by Ted
  • +1 3
  • Haha 5
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, ZSNj said:

Pa to je akcija, Ljunberg 1 na 1 :D Crta te akcije nakon TO ubilo se

Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Nema ko da zavrsi sem njega. Ostali kurcu ne valjaju..

On, braun ili karlikce... 

• +1 1
Posted
1 minute ago, goofs said:

“Željko, da li vaši igrači duvaju lepak?”

Onda bi bar bili nepredvidivi.

Mada je Tyrique sumnjiv..

• Haha 3
Posted

Priroda se obnavlja, 11 asistencija, 16 izgubljenih, 15 dozvoljenih ofanzivnih skokova 

• +1 1
Posted

Ovo je već potpuno novi način da se izgubi utakmica. Vodiš dva poseda ceo meč, uđeš u zadnju četvrtinu na domaćem terenu, protivnik ne odigra ništa i opet uspeš da izgubiš jer si sa svim ovim igračima dao 8 poena za 10 minuta. Sve one trojke u nizu, iscurele lopte iz koša, udaranje table, zadnjih X napada bez šuta i povrh svega ukradeš loptu na 5 sekundi i prazan reket i na -1 digneš trojku...

• +1 2
Posted

Dobro de, izgubili smo poen razlike utakmicu na kojoj se osim Tajrika i delimicno Iffea niko nije pojavio. Bice to sve ok.

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Tajrik da uvežba kucanje i dobijamo sve po 1 razlike

Posted (edited)

Mislim da je Ife konkretno pogrešio izborom načina na koji će da završi, tim pre što je valjda dva-tri napada pre toga isto išao u desno. Isto bih rekao da ne treba da budemo toliko predvidljivi, ali jbga, to je lakše reći nego učiniti, posebno kad je Karlik van utakmice a Ife vrv zbog toga rabljen više nego što je planirano.

Meni je baš zabrinjavajuće kako je defanzivni skok izgledao, ubiše nas tu. Što se pada energije u 4/4 tiče, sad baš ostaje pitanje za Željka otkud sad to kad mu ekipa pegla odbranu i (za razlilku od prošle sezone) ima više igrača koji mogu da prenose i organizuju nešto s loptom.

Edited by Gale