ToniAdams Posted October 23 Posted October 23 možda žoc stvarno da sam sebe pošalje u tri kurca pre nego što obori sve moguće i nemoguće negativne rekorde 4
Kreator Posted October 23 Posted October 23 2 minutes ago, ubibobi said: Nikad da se nauče tajne dobrog džinksa jebigica Nisam očekivao da zabagujemo toliko. Nisam takođe očekivao ovakvu debilnu igru nilikine i Dejvisa. Ovo je neki drugi Partizan nego od početka sezone. U jinx ne verujem uopšte niti me to interesuje. 1
cartman Posted October 23 Posted October 23 Mogao i da udje da položi. Mozda i nije jbm li ga Mučna teška utakmica i bukvalno smo smo usrali sve što smo mogli 1
arheolog1981 Posted October 23 Posted October 23 Just now, garmonbozia said: Nejasno mi je da ne bude nijedan minut za Dujana kad smo se mučili u napadu celu utakmicu Privikava se na vremensku razliku nakon leta iz Amerike
garmonbozia Posted October 23 Posted October 23 Just now, arheolog1981 said: Privikava se na vremensku razliku nakon leta iz Amerike Preporučujem Timeshifter aplikaciju na AppStore
ZokiAsov Posted October 23 Posted October 23 Jebiga mora nekad i ovakav noc da se desi. Ugusio nas je bjanki odbranom, sutirali smo 25% za tri, sto je blize nasoj ekipi nego mocnih 46 do sad. Mnogo izgubljenih lopti, panika na kraju, sve na lundberga ko nekad na kevina... Treba se dozvati i pobediti monaka jer ovaj poraz nikako ne prija ambicijama za top 10 1
ToniAdams Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, cartman said: Mogao i da udje da položi. Mozda i nije jbm li ga Mučna teška utakmica i bukvalno smo smo usrali sve što smo mogli bukvalno mogao šta je hteo 1
goofs Posted October 23 Posted October 23 Just now, cartman said: Mogao i da udje da položi. Mozda i nije jbm li ga Mučna teška utakmica i bukvalno smo smo usrali sve što smo mogli Mogao je, imao je oko 3 sekunde da se okrene i zabore u reket i meso, pa šta bude. Ostaje apsolutno nejasno što je išao na trojku kad su nam trebala samo dva poena. Potpuno odsutan lik iz cele utakmice. 5
Jimmy Kowalski Posted October 23 Posted October 23 Najbolji napad Evrolige my ass. Kad ti stane sut, najgori smo napad.. 3
arheolog1981 Posted October 23 Posted October 23 Just now, garmonbozia said: Preporučujem Timeshifter aplikaciju na AppStore Koristi Huawei, nema odakle da skine jbg 1
Kreator Posted October 23 Posted October 23 (edited) 7 minutes ago, cartman said: Mogao i da udje da položi. Mozda i nije jbm li ga Kad bolje razmislim ovo je bilo rezonski od Nilikine . Videli da sudije ne sviraju ništa ispod koša pa makar izvukli pištolje i pobili ih . Ovakvo suđenje ne pamtim. Ali takođe ni ovakvu zabagovanu ekipu ... još od prošle sezone. Kada sam video Karlika da se okreće ka Željku na 14 sekundi do kraja napada hladna jeza me obuzela. Edited October 23 by Kreator
arheolog1981 Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, ZokiAsov said: Jebiga mora nekad i ovakav noc da se desi Dvanaesta noć za godinu dana bajo moj 1
ToniAdams Posted October 23 Posted October 23 dobro je što je oterao nanelija zbog ružnog ponašanja 2
ZokiAsov Posted October 23 Posted October 23 2 minutes ago, arheolog1981 said: Dvanaesta noć za godinu dana bajo moj Losa decenija, zesce losa 1
Recommended Posts