Kreator Posted October 23 Posted October 23 Just now, Milošica said: Loši smo, ali jeziv je kriterijum. Tačno, ali i Virtus igra jako dobro i pametno. Iskusna je to ekipa. 1
Ted Posted October 23 Posted October 23 4 poena za 7 minuta Barsa je jednom toliko golova postigla za isto vreme 1
arheolog1981 Posted October 23 Posted October 23 Sve isto, četvrta četvrtina na škrgama svi. Daj nekog odmornog pa šta bude... ovako neće izdržati čak ni protiv ovakvog Virtusa 2
J-♣ Posted October 23 Posted October 23 (edited) Prvi smo prešli 67 poena, dobijamo. Edited October 23 by J-♣
goofs Posted October 23 Posted October 23 Tajrika hvataju grčevi, umire lik. Zašto? Zato što je Rambo beskorisno kljuse pa ovaj mora da igra 30+ minuta. 1
Ted Posted October 23 Posted October 23 osećam se kao da sam izložen torturi i nečovečnom postupanju 4
Eleniko Posted October 23 Posted October 23 Just now, Ted said: osećam se kao da sam izložen torturi i nečovečnom postupanju zovite natasu kandić 1
Milošica Posted October 23 Posted October 23 (edited) Zanimljivo da nisu svirali gaženje linije Heketa kod onog njihovog poslednjeg skoka u napadu. Edited October 23 by Milošica
Kreator Posted October 23 Posted October 23 Nilikina.... Kakva greška! Sad ne znam da li su ovi u bonusu, mogu da nas seckaju za ovih 12 sekundi ako nisu. Pakao...
goofs Posted October 23 Posted October 23 Šta se Ntilikini desilo pa ovako ne sme da pogleda koš, usro se
cartman Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Ted said: osećam se kao da sam izložen torturi i nečovečnom postupanju Puls 130... Sreća pa preskoči samo tu i tamo
Gale Posted October 23 Posted October 23 Sin Frenki danas poprilično loš, tri greške u pasu. Da je Nakić, bio bi zacementiran za klupu posle prve 1
Recommended Posts