goofs Posted October 23 Posted October 23 Čudno poluvreme, krenuli smo jako ali smo prestali da trčimo, upali smo u njihov kilav ritam. Virtus ne igra odbranu sa udvajanjima, pa nemamo onaj protok lopte koji nam je otvarao čiste trojke, pa smo tu svedeni na manje od 30% šuta. Moraju Ife i Karlik da izmišljaju ovde poene i moramo bolje da koristimo mismečeve. Tajrik opet omašio kucanje, drugi put sam ispod koša i umesto 2p dobijemo samo aut. 2
ZokiAsov Posted October 23 Posted October 23 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Zar on nije invalid koji je završio karijeru samo mu to još niko nije rekao? 🙄 Eto, znao sam da je neka budala. Nije mi jasna prica sa dujanom ako ne moze ni pet minuta da odigra koji su ga kurac vracali. Jedino ako ce ostoja da ga preproda joa koji put u toku sezone. Jako je neprijatno kad ti ovi bolonjezi ovako disu u vrat. Teskobu mi neku stvara 1
uini Posted October 23 Posted October 23 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Generalno nam je los napad. Vise izgubljenih nego asistencija, plus i kad dodjemo u dobru poziciju pod kosem ili se Poku prepadne, Tyrique izbijaju loptu.. 11 minutes ago, cartman said: Niti trčimo niti pogadjamo sto kaze kolega cartman, jako slabo ili nikako se krecete bez lopte; tek kada dodje u ruke, krece pokusaj da se poremeti odbrana probijanjem ali to je jako tesko u evropskoj kosarci bez nekog ultra-giga penetratora odbrana je vrlo dobra, u napadu mora puno vise da se radi bez lopte, pa da se iz toga trazi prilika za solo ili 2na2 igru
MocaVukotic Posted October 23 Posted October 23 Dobro je, bice bolje u drugom... Valjda... Fale trice bongice i frenka, sreca pa i oni nemaju veze s vezom. Tajrik mora da se malo artikulise pod hitno, previse poena bacamo jer hoce da zakuca sa obe ruke i obe noge u isto vreme
MiddleClass Posted October 23 Posted October 23 44 minutes ago, ZokiAsov said: Protiv nas su svi ljubitelji vinjaka i ofanzivnog skoka +1
Kreator Posted October 23 Posted October 23 (edited) Evo ga zalizani u areni. Pomirili se? bravo Ife ! Edited October 23 by Kreator
Kreator Posted October 23 Posted October 23 Ajooooj. Ovo je jedna od najlošijih odbrana do sada. Dva skoka propuštamo i onda koš i faul.
ZokiAsov Posted October 23 Posted October 23 2 minutes ago, Kreator said: Evo ga zalizani u areni. Pomirili se? bravo Ife ! Pa doveo nam je dejvisa usta ga bolela... Dejvisu bi loptu sa glave skinuo i leo mesi 1
Kreator Posted October 23 Posted October 23 Jebote koji je kurac ovom dejvisu? Već dva puta mu u skoku odbijaju loptu a sada i koš + njegov faul.
cartman Posted October 23 Posted October 23 Kakva lenstina je Dejvis na def skoku Stolicu da staviš bila bi korisnija 1
Kreator Posted October 23 Posted October 23 (edited) Zamenik kapitena my ass. Da se svi ugledaju na njega kao zamenika kapitena ekipe pa da imamo 12 anđušića u ekipi. Hitno nam treba centar. Edited October 23 by Kreator
arheolog1981 Posted October 23 Posted October 23 (edited) Ako neko broji koliko smo poena dobili nakon ofanzivnog skoka, bio bih mu zahvalan Mislim da je bar pola poena Virtusa Edited October 23 by arheolog1981
Recommended Posts