Kreator Posted October 23 Posted October 23 ne pričate da nismo primili koš u zadnjoj sekundi? a kada ga primimo odmah 20 postova.
lord_s Posted October 23 Posted October 23 Umalo da primimo trojku u poslednjoj sekundi. Poku, ono je samo za lol i rofl
sasailic Posted October 23 Posted October 23 53 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Biyombo je centar, mi smo centarsku liniju zatvorili. Razumem da se kod komsija spominje posle povrede Bolomboja, kod nas nema smisla. Mi od pocetka leta tragamo za 4. I moja pokojna baba bi nam pokupila skok. Stvarno nam ne treba centar.
smooth.Op Posted October 23 Posted October 23 Govance narandžasto, ovo što je Bongi dunuo za drugu ličnu je za šamar. Odlični smo. Govor tela izuzetan.
ZokiAsov Posted October 23 Posted October 23 Prijace pauza malo, haoticno smo usli, da se povezu redovi
Ted Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Kreator said: ne pričate da nismo primili koš u zadnjoj sekundi? to smo kompenzovali tako što smo im dali 8 ofanzivnih skokova
goofs Posted October 23 Posted October 23 Ovo je egal tekma koju za sada vodimo jer Virtus kamenjari za tri
Kreator Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Ted said: to smo kompenzovali tako što smo im dali 8 ofanzivnih skokova 10 - 10 je u skokovima posle 1/4. opustite se 1
Recommended Posts