Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

To je neko izvalio i svi sad ponavljaju. Ne znam ni zasto je kao bitno, jasno je da se ne sme niko potceniti u EL. Muce se ljudi i sa Albom, a nece sa Virtusom. Njima je mozda i lakse da probiju led u gostima gde je manji pritisak. Do sada su jako lose sutirali, u sustini samo im ne treba davati suvise otvorenih suteva da se ne zapale.

• +1 1
Posted

Ne vidim kako je manji pritisak ako imaš 0:4, tu gore svi alarmi, još poraz-dva i trener je ćao, ide rekonstrukcija svega.

Ono što mi ne smemo da dozvolimo je da olako shvatimo utakmicu kao da su oni neki Asvel, jer nisu, bolji su od toga, no verujem da je stručni štab vodio računa o tome.

• +1 2
Posted

Uvek je manji pritisak kada si otpisan, odnosno u ovom slucaju kada niko ne ocekuje od tebe pobedu. A u tim situacijama ruka zna da se oslobodi..

• +1 2
Posted

Mislim da će zbog Šengelije u petorkama dosta biti zajedno Tajrik i Brendon. Zbog toga je Balšinator siguran u 12.
Dilema ostaje samo između Vašingtona i Majka. S obzirom da ne igra Pajola, ja bih pre Majka uvrstio u večerašnji sastav.
Neće biti lako nikako.

• +1 1
Posted

Ja ne verujem da ce Duane uopste ulaziti i ako bude u 12, Mike sam prilicno siguran da ce igrati..

Posted
56 minutes ago, smooth.Op said:

Odakle ti to?
Na wikipediji sam našao da je London Towers imao 0-14, a poprilično sam siguran da je i u novijoj eri neki tim imao neki veliki negativan rekord. U glavi su mi Himki i Žalgiris, ali ne mogu da nađem na netu.

Gleda se ovaj novi format. Ipak je Asvel prošle godine imao 0-5 i to je najgori ikad. Posle toga su dobili Virtus.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Ono što mi ne smemo da dozvolimo je da olako shvatimo utakmicu kao da su oni neki Asvel, jer nisu, bolji su od toga, no verujem da je stručni štab vodio računa o tome.

ne verujem da bilo koji tim ima takav pristup u EL, pa ni kad igra sa asvelom/albom

čak i taj najslabiji ima na kraju sezone 4-5-6 skalpova

• +1 1
Posted

Lupio neko na mrežama pa se primilo. Koliko pamtim imao je Žalgiris 0/9 prije tri godine, vjerovatno ima još primjera, mrzi me da tražim.

• +1 1
Posted (edited)

Ajde neka bude isto kao prosle sezone kad nam je gostovao Virtus

Ne, ne, neka ne bude kao prosle, nego neka bude kao pretprosle. Uh dobro je

Edited by shimpu
  • Haha 3
Posted

• +1 1
  • Wub 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Valja li ta Bijombo čemu?

Posted

Tu je negde ko i Bakica..

Posted

Dobro sad sa šalama IV1. Lepo sam pitao.

Posted
3 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ja ne verujem da ce Duane uopste ulaziti i ako bude u 12, Mike sam prilicno siguran da ce igrati..

mike out

duane in

željko odlepio

Posted

Biyombo je centar, mi smo centarsku liniju zatvorili. Razumem da se kod komsija spominje posle povrede Bolomboja, kod nas nema smisla.

Mi od pocetka leta tragamo za 4.

• +1 1