Jimmy Kowalski Posted October 23 Posted October 23 To je neko izvalio i svi sad ponavljaju. Ne znam ni zasto je kao bitno, jasno je da se ne sme niko potceniti u EL. Muce se ljudi i sa Albom, a nece sa Virtusom. Njima je mozda i lakse da probiju led u gostima gde je manji pritisak. Do sada su jako lose sutirali, u sustini samo im ne treba davati suvise otvorenih suteva da se ne zapale. 1
goofs Posted October 23 Posted October 23 Ne vidim kako je manji pritisak ako imaš 0:4, tu gore svi alarmi, još poraz-dva i trener je ćao, ide rekonstrukcija svega. Ono što mi ne smemo da dozvolimo je da olako shvatimo utakmicu kao da su oni neki Asvel, jer nisu, bolji su od toga, no verujem da je stručni štab vodio računa o tome. 2
Jimmy Kowalski Posted October 23 Posted October 23 Uvek je manji pritisak kada si otpisan, odnosno u ovom slucaju kada niko ne ocekuje od tebe pobedu. A u tim situacijama ruka zna da se oslobodi.. 2
smooth.Op Posted October 23 Posted October 23 Mislim da će zbog Šengelije u petorkama dosta biti zajedno Tajrik i Brendon. Zbog toga je Balšinator siguran u 12. Dilema ostaje samo između Vašingtona i Majka. S obzirom da ne igra Pajola, ja bih pre Majka uvrstio u večerašnji sastav. Neće biti lako nikako. 1
Jimmy Kowalski Posted October 23 Posted October 23 Ja ne verujem da ce Duane uopste ulaziti i ako bude u 12, Mike sam prilicno siguran da ce igrati..
*edited by mod Posted October 23 Posted October 23 56 minutes ago, smooth.Op said: Odakle ti to? Na wikipediji sam našao da je London Towers imao 0-14, a poprilično sam siguran da je i u novijoj eri neki tim imao neki veliki negativan rekord. U glavi su mi Himki i Žalgiris, ali ne mogu da nađem na netu. Gleda se ovaj novi format. Ipak je Asvel prošle godine imao 0-5 i to je najgori ikad. Posle toga su dobili Virtus.
kud u maglu Simoviću Posted October 23 Posted October 23 1 hour ago, goofs said: Ono što mi ne smemo da dozvolimo je da olako shvatimo utakmicu kao da su oni neki Asvel, jer nisu, bolji su od toga, no verujem da je stručni štab vodio računa o tome. ne verujem da bilo koji tim ima takav pristup u EL, pa ni kad igra sa asvelom/albom čak i taj najslabiji ima na kraju sezone 4-5-6 skalpova 1
Son_of_a_gun Posted October 23 Posted October 23 Lupio neko na mrežama pa se primilo. Koliko pamtim imao je Žalgiris 0/9 prije tri godine, vjerovatno ima još primjera, mrzi me da tražim. 1
shimpu Posted October 23 Posted October 23 (edited) Ajde neka bude isto kao prosle sezone kad nam je gostovao Virtus Ne, ne, neka ne bude kao prosle, nego neka bude kao pretprosle. Uh dobro je Edited October 23 by shimpu 3
kud u maglu Simoviću Posted October 23 Posted October 23 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja ne verujem da ce Duane uopste ulaziti i ako bude u 12, Mike sam prilicno siguran da ce igrati.. mike out duane in željko odlepio
Jimmy Kowalski Posted October 23 Posted October 23 Biyombo je centar, mi smo centarsku liniju zatvorili. Razumem da se kod komsija spominje posle povrede Bolomboja, kod nas nema smisla. Mi od pocetka leta tragamo za 4. 1
Recommended Posts