Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
On 9. 10. 2024. at 15:14, smooth.Op said:

Mislim da je i kkczv letela čarter za Pariz Er Srbijom. Ako se nastavi ova praksa, čini mi se da su pronašli neki modalitet da preko klubova ubacuju neke pare u aviokompaniju. Do sada nisu bili voljni da vozaju, a nije da su u međuvremenu nabavili nešto aviona pa da imaju slobodnih kapaciteta.

Čelnici Košarkaškog saveza Srbije uplatili su Crvenoj zvezdi i Partizanu ukupno 354 miliona dinara, koliko je Vlada Srbije prebacila na račun KSS!

Ova vest zanično je objavljena u ponedeljak u Službenom glasniku, a Telegraf saznaje da je novac podeljen na ravne časti večitim rivalima i da su obe ekipe dobile po 177 miliona.

:fantom:

Posted

Nek proveri Ostoja to, ne bi me čudilo da nam je Ćoki poslao dve ovakve 

image.png.0efe38ab67a25a033c0a81aa289b412f.png

plus da treba Drčeli da prabacimo 23 miliona viška

• +1 2
Posted

večeras samo krvavi laktovi

• +1 1
  • Wub 4
  • Hvala 1
Posted

Meni u ruke pao neki premium gold za večeras. To se nisam nado :music_guitarorange:

Posted

nadam se da tajriku nisu rekli ovo za krvave laktove, shvatiće kao poziv da razbije nos nekome :D

• Haha 1
Posted
26 minutes ago, smooth.Op said:

Meni u ruke pao neki premium gold za večeras. To se nisam nado :music_guitarorange:

ostoja ti li si?

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Večerašnja utakmica u Areni će se prenositi direktno u USA, sredio Tegi mađija

Posted

Da, u našim medijma je to malo gle čuda podignuto na neki nivo kao da se prenosimo na ESPN-u u najmanju ruku, a u stvari je to ugovor sa FAN DUEL gambling kompanijom koja ima neki kanal koji verovatno gledaju samo degenerični kockari i koji je pitanje na kojim streaming platformama i provajderima uopšte postoji ali je bar free to air gde postoji. Inače sve utakmice EL odavno mogu da se gledaju na ESPN + ali je to platforma koja se plaća naravno. 

Posted

Patkica je spremna :fantom:

• Haha 1
Posted

Istorijska utakmica. Nikada ni jedan tim nije startovao u EL sa 0-5

Posted
19 minutes ago, *edited by mod said:

Istorijska utakmica. Nikada ni jedan tim nije startovao u EL sa 0-5

Odakle ti to?
Na wikipediji sam našao da je London Towers imao 0-14, a poprilično sam siguran da je i u novijoj eri neki tim imao neki veliki negativan rekord. U glavi su mi Himki i Žalgiris, ali ne mogu da nađem na netu.