smooth.Op Posted October 21 Posted October 21 On 9. 10. 2024. at 15:14, smooth.Op said: Mislim da je i kkczv letela čarter za Pariz Er Srbijom. Ako se nastavi ova praksa, čini mi se da su pronašli neki modalitet da preko klubova ubacuju neke pare u aviokompaniju. Do sada nisu bili voljni da vozaju, a nije da su u međuvremenu nabavili nešto aviona pa da imaju slobodnih kapaciteta. Čelnici Košarkaškog saveza Srbije uplatili su Crvenoj zvezdi i Partizanu ukupno 354 miliona dinara, koliko je Vlada Srbije prebacila na račun KSS! Ova vest zanično je objavljena u ponedeljak u Službenom glasniku, a Telegraf saznaje da je novac podeljen na ravne časti večitim rivalima i da su obe ekipe dobile po 177 miliona.
Profesionalac Posted October 21 Posted October 21 Nek proveri Ostoja to, ne bi me čudilo da nam je Ćoki poslao dve ovakve plus da treba Drčeli da prabacimo 23 miliona viška 2
Popular Post Filozof manijak Posted October 23 Popular Post Posted October 23 i meni devojka to isto zamera 1 11
smooth.Op Posted October 23 Posted October 23 Meni u ruke pao neki premium gold za večeras. To se nisam nado
Profesionalac Posted October 23 Posted October 23 nadam se da tajriku nisu rekli ovo za krvave laktove, shvatiće kao poziv da razbije nos nekome 1
kud u maglu Simoviću Posted October 23 Posted October 23 26 minutes ago, smooth.Op said: Meni u ruke pao neki premium gold za večeras. To se nisam nado ostoja ti li si? 1
goofs Posted October 23 Posted October 23 Večerašnja utakmica u Areni će se prenositi direktno u USA, sredio Tegi mađija
theanswer Posted October 23 Posted October 23 Da, u našim medijma je to malo gle čuda podignuto na neki nivo kao da se prenosimo na ESPN-u u najmanju ruku, a u stvari je to ugovor sa FAN DUEL gambling kompanijom koja ima neki kanal koji verovatno gledaju samo degenerični kockari i koji je pitanje na kojim streaming platformama i provajderima uopšte postoji ali je bar free to air gde postoji. Inače sve utakmice EL odavno mogu da se gledaju na ESPN + ali je to platforma koja se plaća naravno.
*edited by mod Posted October 23 Posted October 23 Istorijska utakmica. Nikada ni jedan tim nije startovao u EL sa 0-5
smooth.Op Posted October 23 Posted October 23 19 minutes ago, *edited by mod said: Istorijska utakmica. Nikada ni jedan tim nije startovao u EL sa 0-5 Odakle ti to? Na wikipediji sam našao da je London Towers imao 0-14, a poprilično sam siguran da je i u novijoj eri neki tim imao neki veliki negativan rekord. U glavi su mi Himki i Žalgiris, ali ne mogu da nađem na netu.
Recommended Posts