Hele Posted October 20 Posted October 20 21 minutes ago, Milošica said: Pričao mi pape Pricao mi Bonga.
Popular Post Ted Posted October 20 Popular Post Posted October 20 Bonga je uteko ustaškom nožu 1943. i pridružio se partizanima negde u Bosanskim vrletima. zvali su ga drug Crni i sa Savom Kovačevićm je dužio onaj golemi mitraljez po oslobođenju, pokazao je interesovanje za sport i pridružio se novosnovanom vojnom klubu ostalo je istorija 5 6
johan nagel Posted October 20 Posted October 20 Ко је смислио фразу победи се у зубе не гледа имао је на уму ову утакмицу. 1
ToniAdams Posted October 20 Posted October 20 1 hour ago, sigurnost said: Ni Pole Abdul Meni ona bila dobra riba 2 2
Midžeta Posted October 20 Author Posted October 20 Bice pakleno al dobijamo Virtus, raspadaju se Toko Šengalija come ti Prtzn bro
Ted Posted October 20 Posted October 20 (edited) Sportski žurnal mod on: Crno-beli vir(t)us virtuoznosti pomeo Italijane.......Možda su Italijani kraljevi stila i elegancije, ali su im večeras tu laskavu titulu odluzeli košarkaši u crno-belim dresovima. Plesali su učenici čuvenog Željka Obradovića po parketu u visokom stilu i na prefiljen i elegantan način ispratili goste na put u Bolonju sa minusom od 17 koševa. Put posut brigama, pošto se radi o petom uzastopnom porazu velikana Evropske košarke......SŽ mod off Edited October 20 by Ted
smooth.Op Posted October 21 Posted October 21 Evo malo statistike nakon odigrana 4 kola u EL. Odličan odnos iznuđenih grešaka i dozvoljenih asistencija Takođe u napadu odličan odnos za iste kategorije Skok... 3 1
kud u maglu Simoviću Posted October 21 Posted October 21 ovaj odnos ofanzivno-defanzivnog rejtinga podseća na pretprošlu sezonu 1
Milošica Posted October 21 Posted October 21 Karlik iznenađujuće dobar u odbrani, Vanja iznenađujuće loš u odbrani. 1
Ted Posted October 21 Posted October 21 znam da se ovo odnosi na EL, ali mi se čini (možda grešim) da Vanja sinoć nije bio uopšte loš u odbrani.....utisak je pokvario prangijanjem za 3 preko ruke, iako je bilo jasno da mu nije šuterski dan
smooth.Op Posted October 21 Posted October 21 Vanjin doprinos u odbrani je vidljiv okom. E sad, što to statistika ne beleži i što drugi pokupe brojke to je druga stvar. Kad god bi bio na parketu sa Sterlingom, Bongom, Nilikinom i Tajrikom, dizali bi intenzitet u odbrani i pravili seriju. 1
Recommended Posts