Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

21 minutes ago, Milošica said:

Pričao mi pape

Pricao mi Bonga.

• Replies 16.1k
  • Views 807k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

• Popular Post

Bonga je uteko ustaškom nožu 1943. i pridružio se partizanima negde u Bosanskim vrletima. zvali su ga drug Crni i sa Savom Kovačevićm je dužio onaj golemi mitraljez

po oslobođenju, pokazao je interesovanje za sport i pridružio se novosnovanom vojnom klubu

ostalo je istorija

Ко је смислио фразу победи се у зубе не гледа имао је на уму ову утакмицу.

1 hour ago, sigurnost said:

Ni Pole Abdul

Meni ona bila dobra riba :fantom:

• Author

Bice pakleno al dobijamo Virtus, raspadaju se :fantom:

Toko Šengalija come ti Prtzn bro :fantom:

Dobićemo Virtus virtuoznom igrom!

Sportski žurnal mod on: Crno-beli vir(t)us virtuoznosti pomeo Italijane.......Možda su Italijani kraljevi stila i elegancije, ali su im večeras tu laskavu titulu odluzeli košarkaši u crno-belim dresovima. Plesali su učenici čuvenog Željka Obradovića po parketu u visokom stilu i na prefiljen i elegantan način ispratili goste na put u Bolonju sa minusom od 17 koševa. Put posut brigama, pošto se radi o petom uzastopnom porazu velikana Evropske košarke......SŽ mod off

Edited by Ted

pre će biti

giphy.gif?cid=9b38fe91fyqo3yvx7m38nm5jrz

:dry:

Evo malo statistike nakon odigrana 4 kola u EL.

image.png.26aa41ae5938ae1356780c749d42b17f.png

Odličan odnos iznuđenih grešaka i dozvoljenih asistencija

image.png.71c4911bf5f99df443d6489861de962d.png

Takođe u napadu odličan odnos za iste kategorije

image.png.23b8771bd188a85249ab0a8b79dac126.png

Skok...

image.png.f74d5e4660da3f3b88452fb58901216a.png

image.png.26e79408713a3be525c7c3cfdaac4aa7.png

ovaj odnos ofanzivno-defanzivnog rejtinga podseća na pretprošlu sezonu

Karlik iznenađujuće dobar u odbrani, Vanja iznenađujuće loš u odbrani.

znam da se ovo odnosi na EL, ali mi se čini (možda grešim) da Vanja sinoć nije bio uopšte loš u odbrani.....utisak je pokvario prangijanjem za 3 preko ruke, iako je bilo jasno da mu nije šuterski dan

Sinoć je bio odličan u odbrani.

Vanjin doprinos u odbrani je vidljiv okom. E sad, što to statistika ne beleži i što drugi pokupe brojke to je druga stvar. 
Kad god bi bio na parketu sa Sterlingom, Bongom, Nilikinom i Tajrikom, dizali bi intenzitet u odbrani i pravili seriju.