Filozof manijak Posted October 20 Posted October 20 Oznojih se kao da sam stvarno gledao utakmicu, a ne preko flashscora
Milošica Posted October 20 Posted October 20 Kakva mržnja. Usmesto da aplaudiraju svojima za lavovsku borbu, udri na mržnju.
bradilko Posted October 20 Posted October 20 4 suta za tri 4 promasaja sam kao duh, banana u prodoru, faul pravi za dva bacanja. igra u reprezentaciji.
Milošica Posted October 20 Posted October 20 (edited) Igra sa razlogom. Kao što mu sa razlogom Željko veruje. A danas jeste bio loš, stoji. Edited October 20 by Milošica
Ted Posted October 20 Posted October 20 počeli smo da dobijamo utakmice koje bi ranije gubili u velikom procentu.....to sa pozitivne strane 9
J-♣ Posted October 20 Posted October 20 1 minute ago, Milošica said: Kakva mržnja. Usmesto da aplaudiraju svojima za lavovsku borbu, udri na mržnju. Ma sad su ko "devojčice". Kakvi su samo bili pre četrdesetak godina.... 2
Milošica Posted October 20 Posted October 20 1 minute ago, J-♣ said: Ma sad su ko "devojčice". Kakvi su samo bili pre četrdesetak godina.... Pričao mi pape
Ted Posted October 20 Posted October 20 izgleda da nas više vole u kontinentalnoj Hrvatskoj......more je zlo
Mindaugas Žukauskas Posted October 20 Posted October 20 Odmah sam znao da je Tajrikov faul odličan u datom momentu, voleo bih da ga je napravio namerno, mada sumnjam. Onaj Mazalin ne bi dao oba da mu život zavisi od toga 1
sigurnost Posted October 20 Posted October 20 11 minutes ago, goofs said: mozda samo nije ljubitelj progresivnog roka Hide contents Ni Pole Abdul 1
kud u maglu Simoviću Posted October 20 Posted October 20 ima uši da im bride kad želimir uzme banku na video analizi sad mrtvi virtus imaju 0-4, a do sada niko u el nije startovao sa pet uzastopnih poraza plus su danas odmarali, odložena im je utakmica sa trentom jebaće nas belineli, polonara i šengelija
Ted Posted October 20 Posted October 20 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jebaće nas belineli, polonara i šengelija belineli, polonara, toko jebaćemo vas u levo oko 3 1
kud u maglu Simoviću Posted October 20 Posted October 20 16 minutes ago, Ted said: počeli smo da dobijamo utakmice koje bi ranije gubili u velikom procentu.....to sa pozitivne strane prošle sezone nam je isto zadar pao posle duplog kola i bilo je laganih +16 za zadrane Spoiler pa nas je posle duplog kola i zadra sačekao virtus na krivini i dobio imamo identičan raspored
Recommended Posts