Ted Posted October 20 Posted October 20 problem je vrlo očigledan. da ne dužim, na primeru fudbalskog kluba ogleda se kaznama koje su zbirno u astronosmskom izosu, igri pred praznim tribinama gotovo neprestano i posledičnom izostansku prihoda. samo sa tog aspekta, očigledno je da je, ne samo besmisleno, nego i vrlo štetno
Jimmy Kowalski Posted October 20 Posted October 20 6 minutes ago, Ted said: pa ja ti kao pravnik kažem da ti je legitimitet da ukazuješ na povredu nekog pravila značajno jači ako sam poštuješ to pravilo. u suprotnom si smešan. takođe, ja mogu da se postaram da sam poštujem neko pravilo. odgovaram za sebe, ne za drugog. ali omiljena disciplina večiti je, očito, da brinu tuđu/komšijinu brigu Ma kakav legitimitet, kakvi bakraci. Ili neka nadlezna organizacija dosledno primenjuje propise ili ne. Ako ne, onda je besmisleno nacelno izrazavati saglasnost..
Ted Posted October 20 Posted October 20 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ma kakav legitimitet, kakvi bakraci. Ili neka nadlezna organizacija dosledno primenjuje propise ili ne. Ako ne, onda je besmisleno nacelno izrazavati saglasnost.. ništa, onda da se spremimo da igramo neke utakmice EL pred praznim tribinama i da trošimo pare na plaćanje kazni......to je verovatno u interesu kluba
J-♣ Posted October 20 Posted October 20 4 minutes ago, MocaVukotic said: El ima neki link? https://sporttuna.sx/live/basketball/ arena1 sr i arena2 hr, pa klikni na neki strim dole
Jimmy Kowalski Posted October 20 Posted October 20 3 minutes ago, Ted said: ništa, onda da se spremimo da igramo neke utakmice EL pred praznim tribinama i da trošimo pare na plaćanje kazni......to je verovatno u interesu kluba Odlicno, neka bude. Partizan kaznjen igranjem pred praznim tribinama zbog skandiranja Vucicu.
Filozof manijak Posted October 20 Posted October 20 A to slobodno gledaj fudbal i batali k9šarku, ako ti smeta skandiranje. Nije da te neko tera puškom... 1
kud u maglu Simoviću Posted October 20 Posted October 20 hoće li nas udostojiti da vidimo ajzeu i duana? 1 1
shimpu Posted October 20 Posted October 20 Imamo 4 domaca igraca trenurno u petorci. Sere mi se od toga, povraca mi se 1 1
kud u maglu Simoviću Posted October 20 Posted October 20 3 minutes ago, garmonbozia said: 'bote život kakav je ovo šut Pokua 😀 kao da je dva dana radio samo ruke u bilderani 1
Recommended Posts