Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Tajrik je danas van utakmice skroz

Posted

problem je vrlo očigledan. da ne dužim, na primeru fudbalskog kluba ogleda se kaznama koje su zbirno u astronosmskom izosu, igri pred praznim tribinama gotovo neprestano i posledičnom izostansku prihoda. samo sa tog aspekta, očigledno je da je, ne samo besmisleno, nego i vrlo štetno

Posted
6 minutes ago, Ted said:

pa ja ti kao pravnik kažem da ti je legitimitet da ukazuješ na povredu nekog pravila značajno jači ako sam poštuješ to pravilo. u suprotnom si smešan.

takođe, ja mogu da se postaram da sam poštujem neko pravilo. odgovaram za sebe, ne za drugog.

ali omiljena disciplina večiti je, očito, da brinu tuđu/komšijinu brigu

Ma kakav legitimitet, kakvi bakraci. Ili neka nadlezna organizacija dosledno primenjuje propise ili ne. Ako ne, onda je besmisleno nacelno izrazavati saglasnost..

Posted

El ima neki link? 

Posted
5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ma kakav legitimitet, kakvi bakraci. Ili neka nadlezna organizacija dosledno primenjuje propise ili ne. Ako ne, onda je besmisleno nacelno izrazavati saglasnost..

ništa, onda da se spremimo da igramo neke utakmice EL pred praznim tribinama i da trošimo pare na plaćanje kazni......to je verovatno u interesu kluba

Posted
3 minutes ago, Ted said:

ništa, onda da se spremimo da igramo neke utakmice EL pred praznim tribinama i da trošimo pare na plaćanje kazni......to je verovatno u interesu kluba

Odlicno, neka bude. Partizan kaznjen igranjem pred praznim tribinama zbog skandiranja Vucicu.

Posted

ma divota.....radost me već prožima

Posted

A to slobodno gledaj fudbal i batali k9šarku, ako ti smeta skandiranje. Nije da te neko tera puškom...

• +1 1
Posted

hoće li nas udostojiti da vidimo ajzeu i duana?

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

'bote život kakav je ovo šut Pokua 😀

• Haha 6
Posted

Balša i Nakić fino vuku ovu utakmicu.

• +1 3
Posted

Imamo 4 domaca igraca trenurno u petorci. Sere mi se od toga, povraca mi se

• +1 1
  • Haha 1