Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

znač t se ne čuje.....pamtimo dva poznata pojma Nil (reka) i Kina (država).....Nilikina

sažvakao sam ovo

valjda

Posted (edited)

to su frenkijevi udovi allrite

edit @Lord Stef

Edited by uini
  • +1 1
Posted

Druze ja sam mislio da Saveznikovu opsednutost Branimirom Bajicem niko nece moci da nadmasi ali ti ga sijes za 3 koplja :D

• Haha 4
Posted
45 minutes ago, Lord Stef said:

Klajburn mi je vlazni san jos od Darusafake. Daj ga i sa 34, sta ga jebem, imamo sad vec dovoljno sljakera, neka covek samo cuti i trpa

Ozbiljna njuška ali je upitan njegov voljni momenat u ovim godinama, pre svega u odbrani, kapiram da bi nas svi napadali preko njega kao preko Pantera ove sezone..

Posted

dobar je ovan Nateklina, da bude ker, sad šta su oni zamislili to je nešto drugo

Posted

čekaj jbt. pa ovaj lik je plej :ohmy:

gasi mi se komp.....izašla poruka "A fatal error has occured event ID 1 level 2"

ode sistem.....čujemo se ako/kad ga podignem opet

Posted
3 minutes ago, Ted said:

njet, već igrač koji može da organizuje napad, 2na2 ili kolektivan.

ali nije zato doveden, već zbog toga što može da zatvori svakoga od mike jamesa do monekea.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
5 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Ozbiljna njuška ali je upitan njegov voljni momenat u ovim godinama, pre svega u odbrani, kapiram da bi nas svi napadali preko njega kao preko Pantera ove sezone..

Ma jasno, ja to vise kao licne zelje. Usotalom, eto mitsko bice Frenk moze da cuva 2 beka odjednom, sve smo pokrili, Klajburn da trpa, Frenk da brani :D

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Ted said:

Zapravo je došao u NBA kao plej, nešto slično recimo kao Exum na svojim počecima. Pa onda kad su videli da je ciglar, a da ima fizikalije kakve ima, hajde dečko ti da ulaziš kao specijalac za odbranu, na SG i ponekad SF

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Bogami, svaka čast. Dva odlična pojačanja.

• +1 6
Posted

Evo i zvanicno, objavio klub. 

Posted
Just now, Scouser said:

hajde dečko ti da ulaziš kao specijalac za odbranu, na SG i ponekad SF

igrao je i na pg, makar u mavsima (knicksima), u hornetsima nisam gledao treninge

Posted

Ivca ga oslovljava sa Entilikina..

• Tužno 1
Posted

U NY gotovo uvek PG to su mu počeci, kasnije mi se čini da mu je uloga ipak bila nešto drugačija. Inače on ima super telo za to što Željko voli, Diamantidis/Exum like PG. Samo deluje mi da je baš izrastao u neku vrstu defensive specijalca, i to ne dovoljno da bi ostao iznad vode u NBA. Videćemo, Exum se pokazao fenomenalno. Takođe je dobro što nije Amer pa da padne s Marsa kad dođe u evropsku košarku

Posted

Ne može Nikita da zatvori toliko odbrane koliko Smajli može da usere, videćete :fantom: 

• +1 2
  • Haha 2