Ted Posted June 20 Posted June 20 znač t se ne čuje.....pamtimo dva poznata pojma Nil (reka) i Kina (država).....Nilikina sažvakao sam ovo valjda
uini Posted June 20 Posted June 20 (edited) to su frenkijevi udovi allrite edit @Lord Stef Edited June 20 by uini 1
Lord Stef Posted June 20 Posted June 20 Druze ja sam mislio da Saveznikovu opsednutost Branimirom Bajicem niko nece moci da nadmasi ali ti ga sijes za 3 koplja 4
Vasilij Zajcev Posted June 20 Posted June 20 45 minutes ago, Lord Stef said: Klajburn mi je vlazni san jos od Darusafake. Daj ga i sa 34, sta ga jebem, imamo sad vec dovoljno sljakera, neka covek samo cuti i trpa Ozbiljna njuška ali je upitan njegov voljni momenat u ovim godinama, pre svega u odbrani, kapiram da bi nas svi napadali preko njega kao preko Pantera ove sezone..
Scouser Posted June 20 Posted June 20 dobar je ovan Nateklina, da bude ker, sad šta su oni zamislili to je nešto drugo
Ted Posted June 20 Posted June 20 čekaj jbt. pa ovaj lik je plej gasi mi se komp.....izašla poruka "A fatal error has occured event ID 1 level 2" ode sistem.....čujemo se ako/kad ga podignem opet
uini Posted June 20 Posted June 20 3 minutes ago, Ted said: čekaj jbt. pa ovaj lik je plej njet, već igrač koji može da organizuje napad, 2na2 ili kolektivan. ali nije zato doveden, već zbog toga što može da zatvori svakoga od mike jamesa do monekea. 1 1
Lord Stef Posted June 20 Posted June 20 5 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Ozbiljna njuška ali je upitan njegov voljni momenat u ovim godinama, pre svega u odbrani, kapiram da bi nas svi napadali preko njega kao preko Pantera ove sezone.. Ma jasno, ja to vise kao licne zelje. Usotalom, eto mitsko bice Frenk moze da cuva 2 beka odjednom, sve smo pokrili, Klajburn da trpa, Frenk da brani 1
Scouser Posted June 20 Posted June 20 3 minutes ago, Ted said: čekaj jbt. pa ovaj lik je plej Zapravo je došao u NBA kao plej, nešto slično recimo kao Exum na svojim počecima. Pa onda kad su videli da je ciglar, a da ima fizikalije kakve ima, hajde dečko ti da ulaziš kao specijalac za odbranu, na SG i ponekad SF 2 1
uini Posted June 20 Posted June 20 Just now, Scouser said: hajde dečko ti da ulaziš kao specijalac za odbranu, na SG i ponekad SF igrao je i na pg, makar u mavsima (knicksima), u hornetsima nisam gledao treninge
Scouser Posted June 20 Posted June 20 U NY gotovo uvek PG to su mu počeci, kasnije mi se čini da mu je uloga ipak bila nešto drugačija. Inače on ima super telo za to što Željko voli, Diamantidis/Exum like PG. Samo deluje mi da je baš izrastao u neku vrstu defensive specijalca, i to ne dovoljno da bi ostao iznad vode u NBA. Videćemo, Exum se pokazao fenomenalno. Takođe je dobro što nije Amer pa da padne s Marsa kad dođe u evropsku košarku
goofs Posted June 20 Posted June 20 Ne može Nikita da zatvori toliko odbrane koliko Smajli može da usere, videćete 2 2
Recommended Posts