Milošica Posted October 20 Posted October 20 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: oće biti popusta u british motorsu? Da. Ja baš palim preko Pančevca po Rovera. 1
MiddleClass Posted October 20 Posted October 20 4 minutes ago, sasailic said: Koji beše onaj dobar sajt sa stripovima? https://www.stripovi.com/ 1
kud u maglu Simoviću Posted October 20 Posted October 20 1 hour ago, Milošica said: Da. Ja baš palim preko Pančevca po Rovera. sport ili velar
Jimmy Kowalski Posted October 20 Posted October 20 Evroliga oštro upozorila Partizan zbog vređanja Vučića i Madara
Filozof manijak Posted October 20 Posted October 20 2 hours ago, Milošica said: Sedmi rođendan Ostojinog predsednikovanja. Pre 80 godina oslobođenje Beograda, a pre 7 oslobođen je Partizan. Jedina prava opozicija u ovo nesretnoj zemlji 1
kud u maglu Simoviću Posted October 20 Posted October 20 to je sve iz kuhinje one kučke viole fon kramon
Ted Posted October 20 Posted October 20 (edited) 34 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Evroliga oštro upozorila Partizan zbog vređanja Vučića i Madara saglasan. i jedno i drugo treba da prestane i bilo bi dobro da ljudi na tribinma koji to rade to i shvate i prihvate. ne samo u EL, već na svakoj utakmici. to što nekoga ne vređaš ne znači ujedno i da ga podržavaš ili da se slažeš da sa njegovim postupcima. tako da, neskandiranje Vučiću ne bi značilo da odjednom svi ti ljudi podržavaju Vučića, već bi značilo da su shvatili da nikakava korist, već samo šteta, može da proizađe iz takvog ponašanja. isto je i sa Čovićem i njegovom ženom i sa bilo kojom drugom osobom. e sad, ako neko ne može da se uzdrži od takvog ponašanja i želi da se prazni na utakmici u atmosferi kolektivnog urlanja, to samo znači da lične potrebe stavlja ispred potreba kluba za koji navija. može i tako, ali onda mojne da se pretvaraju kako su borci za Partizan i kako je klub ispred svega isl. pored toga, sasvim je legitimno da navijači Partizana npr. organizuju javni skup ispred predsedništva ili Vlade i da tamo iskažu šta misle. Edited October 20 by Ted 1
Jimmy Kowalski Posted October 20 Posted October 20 I ja bih bio saglasan da ce ovo biti pravilo, a ne izuzetak kada je delegat neko ko razume jezik domacina pa moze da razume sta se skandira. Skandiralo se i na Zvezda - Barsa pogrdno protiv Puntera, ali je izostala ovakva reakcija Evrolige. 1
Facundo Orellana Posted October 20 Posted October 20 Skandiranje Vučiću, nije samo neslaganje sa naprednjaštinom i kritika režima, već kritika šta je uradio Partizanu prethodnih 12 godina. Tome je uvek mesto na utakmicama Partizana. 1
Ted Posted October 20 Posted October 20 (edited) 32 minutes ago, Jimmy Kowalski said: I ja bih bio saglasan da ce ovo biti pravilo, a ne izuzetak kada je delegat neko ko razume jezik domacina pa moze da razume sta se skandira. Skandiralo se i na Zvezda - Barsa pogrdno protiv Puntera, ali je izostala ovakva reakcija Evrolige. a što bi nas bilo briga dal se nešto desilo ili nije na Zvezdinoj utakmici? ja postavljam pitanje svrsishodnosti tog skandiranja? kao i skandiranja Čoviću i njegovoj ženi? ako si avangrada, kao što tvrdiš da jesi, pa budi i avangarda u ovom i prvi prestani sa primitivizmom i prostaklukom. čak i ako se on nastavi sa druge strane, čak i ako ne bude nekažnjen. ako ideš sa parolom nismo isti, koja je logika da se isto ponašaš? zašto se porediš sa onim sa kojim nisi isti? da su navijači Partizana 100% anti Vučić, ovaj bi do sada pao sa vlasti. nek ima milion ljudi sa pravom glasa koji navijaju za Partizan i nek velika većina glasa protiv njega, zajedno sa glasovima ostalih građana to bi bilo dovoljno. činjenica je da pola ljudi koji navijaju za Partizan, ako ne i više, glasa za Vučića. a siguran sam da ima i onih koji u hali vučićupederišu, a kad dođu izbori zaokruže pedera. Edited October 20 by Ted 4
Jimmy Kowalski Posted October 20 Posted October 20 10 minutes ago, Ted said: a što bi nas bilo briga dal se nešto desilo ili nije na Zvezdinoj utakmici? ja postavljam pitanje svrsishodnosti tog skandiranja? kao i skandiranja Čoviću i njegovoj ženi? ako si avangrada, kao što tvrdiš da jesi, pa budi i avangarda u ovom i prvi prestani sa primitivizmom i prostaklukom. čak i ako se on nastavi sa druge strane, čak i ako ne bude nekažnjen. ako ideš sa parolom nismo isti, koja je logika da se isto ponašaš? zašto se porediš sa onim sa kojim nisi isti? da su navijači Partizana 100% anti Vučić, ovaj bi do sada pao sa vlasti. nek ima milion ljudi sa pravom glasa koji navijaju za Partizan i nek velika većina glasa protiv njega, zajedno sa glasovima ostalih građana to bi bilo dovoljno. činjenica je da pola ljudi koji navijaju za Partizan, ako ne i više, glasa za Vučića. a siguran sam da ima i onih koji u hali vučićupederišu, a kad dođu izbori zaokruže pedera. Ja sam mislio da ti kao pravnik se zalazes za doslednu primenu pravila. Ako tebe boli dupe da li se pravila svuda jednako primenjuju to je onda druga prica. Onda nemoj da se cudis sto nam stvari izgledaju ovako kako izgledaju..
Ted Posted October 20 Posted October 20 Just now, Jimmy Kowalski said: Ja sam mislio da ti kao pravnik se zalazes za doslednu primenu pravila. Ako tebe boli dupe da li se pravila svuda jednako primenjuju to je onda druga prica. Onda nemoj da se cudis sto nam stvari izgledaju ovako kako izgledaju.. pa ja ti kao pravnik kažem da ti je legitimitet da ukazuješ na povredu nekog pravila značajno jači ako sam poštuješ to pravilo. u suprotnom si smešan. takođe, ja mogu da se postaram da sam poštujem neko pravilo. odgovaram za sebe, ne za drugog. ali omiljena disciplina večiti je, očito, da brinu tuđu/komšijinu brigu 1
Filozof manijak Posted October 20 Posted October 20 Ne vidim problem u skandiranju Vučiću, Madaru ili Čović fakin Vesni. Utakmice i služe da navijači iskale svoje frustarcije i najniže strasti. I tako je od kako je sveta i veka Jebo nas pristojniti i jebena hipokrizija 4
Recommended Posts