Popular Post kud u maglu Simoviću Posted October 19 Popular Post Posted October 19 u 100€ da bakica nije skapirao foru 11
Milošica Posted October 19 Posted October 19 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: u 100€ da bakica nije skapirao foru Željko 5 sekundi pre nastanka ove slike: "Balša, ako odigraš sutra dobro dobićeš neki minut u Evroligi" 1
Ted Posted October 19 Posted October 19 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Željko 5 sekundi pre nastanka ove slike: "Kaže Čović da će da nam pošalje pehar preko paketomata, kad osvojimo kup. I ja mu dao Balšin mobilni, mrzi me da pratim te poruke." 3
hooyadahoo Posted October 20 Posted October 20 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: u 100€ da bakica nije skapirao foru Ni Nakić ne izgleda ubedljivo 🤪
goofs Posted October 20 Posted October 20 Kaminski otpušten iz Sansa, eto nam dugo čekane prilike za stsrtnu 4ku, defanzivna i skakačka zver. 2 1
uini Posted October 20 Posted October 20 što je najveća fora, mislim da bi se kaminsky odlično uklopio u ovaj defanzivni roster koji imate. npr, najjača defanzivna četiri igrača i frank na C ili PF, nebitno. dečko je opasan prangijator, samo što puno toga nije bilo dobro posloženo prošle sezone, nije on baš isključivi krivac za performans stvarno ume jezivo da izgleda kada krene da trpa u serijama. takvi igrači obično budu neki bekovi microwave skoreri a on to može sa PF/C, što je malo lakše za izboriti izglednu poziciju 1
sigurnost Posted October 20 Posted October 20 12 hours ago, Ted said: Željko 5 sekundi pre nastanka ove slike: "Kaže Čović da će da nam pošalje pehar preko paketomata, kad osvojimo kup. I ja mu dao Balšin mobilni, mrzi me da pratim te poruke." Jedino je bitno da doktor Nebojša Čović sve pare iz KSS preusmeri tamo gde su najpotrebnije - u KK Crvena Zvezda. 2
Ted Posted October 20 Posted October 20 (edited) jebo vas Balša.....sinoć sam ga sanjao ja na utakmici, na tribini, na parketu se igra, protivnici su neki u zelenim dresovima. mi promašujemo šut iz daljine, na skoku su Balša, tri protivnička igrača i jedan naš ali niži (tipa Ife).....Balša ih sve podiže u vazduh, ruke su mu tolike da može svu četvoricu da obuhvati, snaga je takva da sve može da ih podigne. kada ih je podigao, ovaj naš niži igrač samo spušta loptu u koš, a onda svi padaju na parket, na Balšu eto.....jebo vas Balša edit. i da, ne znam dal je preživeo i kako je prošao i nemam dopunu za 063 Edited October 20 by Ted 2
BWA Posted October 20 Posted October 20 1 hour ago, Ted said: jebo vas Balša.....sinoć sam ga sanjao ja na utakmici, na tribini, na parketu se igra, protivnici su neki u zelenim dresovima. mi promašujemo šut iz daljine, na skoku su Balša, tri protivnička igrača i jedan naš ali niži (tipa Ife).....Balša ih sve podiže u vazduh, ruke su mu tolike da može svu četvoricu da obuhvati, snaga je takva da sve može da ih podigne. kada ih je podigao, ovaj naš niži igrač samo spušta loptu u koš, a onda svi padaju na parket, na Balšu eto.....jebo vas Balša edit. i da, ne znam dal je preživeo i kako je prošao i nemam dopunu za 063 protivnik je izvjesno bila COL a jedan od ovih što je pao Jaka Blažić. 1
shimpu Posted October 20 Posted October 20 Ne znam sta sam sanjao pre neko vece, ali su mi ukucani rekli da sam se drao u snu: Ne bacaj ga Jabusele. Jabuseleeeee 3
Milošica Posted October 20 Posted October 20 Sedmi rođendan Ostojinog predsednikovanja. Pre 80 godina oslobođenje Beograda, a pre 7 oslobođen je Partizan. 1 2
ZokiAsov Posted October 20 Posted October 20 Ostace zlatnim slovima upisan u klupsku istoriju. Prvo mesto neprikosniveni Radojica Nikcevic, jako drugo Ostoja Mijailovic. Za sada... 2 1
kud u maglu Simoviću Posted October 20 Posted October 20 28 minutes ago, Milošica said: Sedmi rođendan Ostojinog predsednikovanja. Pre 80 godina oslobođenje Beograda, a pre 7 oslobođen je Partizan. oće biti popusta u british motorsu?
Ted Posted October 20 Posted October 20 30 minutes ago, Milošica said: Pre 80 godina oslobođenje Beograda, a pre 7 oslobođen je Partizan. a za manje od 7 dana biće oslobođen i fkp......jbt. cvetamo pod naprednjacima 1 1 1
Recommended Posts