Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Stolarski obrt :lol:

• Haha 2
Posted
24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

GaReZ1YXQAAABRd?format=jpg&name=large

u 100€ da bakica nije skapirao foru

Željko 5 sekundi pre nastanka ove slike: "Balša, ako odigraš sutra dobro dobićeš neki minut u Evroligi"

• +1 1
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

Željko 5 sekundi pre nastanka ove slike: "Kaže Čović da će da nam pošalje pehar preko paketomata, kad osvojimo kup. I ja mu dao Balšin mobilni, mrzi me da pratim te poruke."

• Haha 3
Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

u 100€ da bakica nije skapirao foru

Ni Nakić ne izgleda ubedljivo 🤪

Posted

Kaminski otpušten iz Sansa, eto nam dugo čekane prilike za stsrtnu 4ku, defanzivna i skakačka zver.

• Wub 2
  • Haha 1
Posted

što je najveća fora, mislim da bi se kaminsky odlično uklopio u ovaj defanzivni roster koji imate.

npr, najjača defanzivna četiri igrača i frank na C ili PF, nebitno. 

dečko je opasan prangijator, samo što puno toga nije bilo dobro posloženo prošle sezone, nije on baš isključivi krivac za performans

stvarno ume jezivo da izgleda kada krene da trpa u serijama. takvi igrači obično budu neki bekovi microwave skoreri a on to može sa PF/C, što je malo lakše za izboriti izglednu poziciju

• +1 1
Posted
12 hours ago, Ted said:

Željko 5 sekundi pre nastanka ove slike: "Kaže Čović da će da nam pošalje pehar preko paketomata, kad osvojimo kup. I ja mu dao Balšin mobilni, mrzi me da pratim te poruke."

Jedino je bitno da doktor Nebojša Čović sve pare iz KSS preusmeri tamo gde su najpotrebnije - u KK Crvena Zvezda.

• +1 2
Posted (edited)

jebo vas Balša.....sinoć sam ga sanjao

ja na utakmici, na tribini, na parketu se igra, protivnici su neki u zelenim dresovima. mi promašujemo šut iz daljine, na skoku su Balša, tri protivnička igrača i jedan naš ali niži (tipa Ife).....Balša ih sve podiže u vazduh, ruke su mu tolike da može svu četvoricu da obuhvati, snaga je takva da sve može da ih podigne. kada ih je podigao, ovaj naš niži igrač samo spušta loptu u koš, a onda svi padaju na parket, na Balšu

eto.....jebo vas Balša

edit.

i da, ne znam dal je preživeo i kako je prošao

i nemam dopunu za 063

Edited by Ted
  • Haha 2
Posted
1 hour ago, Ted said:

jebo vas Balša.....sinoć sam ga sanjao

ja na utakmici, na tribini, na parketu se igra, protivnici su neki u zelenim dresovima. mi promašujemo šut iz daljine, na skoku su Balša, tri protivnička igrača i jedan naš ali niži (tipa Ife).....Balša ih sve podiže u vazduh, ruke su mu tolike da može svu četvoricu da obuhvati, snaga je takva da sve može da ih podigne. kada ih je podigao, ovaj naš niži igrač samo spušta loptu u koš, a onda svi padaju na parket, na Balšu

eto.....jebo vas Balša

edit.

i da, ne znam dal je preživeo i kako je prošao

i nemam dopunu za 063

protivnik je izvjesno bila COL a jedan od ovih što je pao Jaka Blažić.

• +1 1
Posted

Ne znam sta sam sanjao pre neko vece, ali su mi ukucani rekli da sam se drao u snu: Ne bacaj ga Jabusele. Jabuseleeeee

• Haha 3
Posted

Sedmi rođendan Ostojinog predsednikovanja.

Pre 80 godina oslobođenje Beograda, a pre 7 oslobođen je Partizan.

• Wub 1
  • Haha 2
Posted

Ostace zlatnim slovima upisan u klupsku istoriju. Prvo mesto neprikosniveni Radojica Nikcevic, jako drugo Ostoja Mijailovic. Za sada...

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
28 minutes ago, Milošica said:

Sedmi rođendan Ostojinog predsednikovanja.

oće biti popusta u british motorsu?

Posted
30 minutes ago, Milošica said:

a za manje od 7 dana biće oslobođen i fkp......jbt. cvetamo pod naprednjacima

• +1 1
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1