goofs Posted October 17 Posted October 17 1 minute ago, Djolle said: Čini mi se da je loše podbacio sudija u toj situaciji, na stranu igrača Makabija.. Isto kao što je loše podbacio i prvi put, al na stranu našeg igrača 1
cedo Posted October 17 Posted October 17 1 hour ago, cedo said: ma jebes sve ... gotivni smo nevidjeno 1
shimpu Posted October 17 Posted October 17 Posle ove utakmice pocecu jos vise da pratim i navijam za Partizan 1
Jimmy Kowalski Posted October 17 Posted October 17 Rada: Zeljko mozete li da objasnite onako lose izdanje ekipe u prvom poluvremenu? Zeljko: Mogu da objasnim da smo odlicno odigrali drugo poluvreme. Prezadovoljan sam, prezadovoljan.. 1 6
goofs Posted October 17 Posted October 17 Inače, mislim da će Poku za godinu i po - dve biti ozbiljan EL igrač. Treba mu vremena da oseti šta može da radi efikasno, a šta ne, ali ovako vrlo dobro čita igru, krakat je ko oktopus i ima odličan pas, a pošto je visok ima i dobar pregled igre, razbija ona udvajanja i zone ko od šale. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted October 17 Popular Post Posted October 17 (edited) 23 minutes ago, ubibobi said: Gubimo ovo 22 minutes ago, garmonbozia said: gubimo. 21 minutes ago, Milošica said: što ne znači da se nećemo raspasti do kraja. 20 minutes ago, ZokiAsov said: Poklanjamo im pobedu bukvalno 9 minutes ago, shimpu said: Steta za ovu kontru gde su se bacili nilikina i lumberg. Gubimo ovo jahačai apokalipse Edited October 17 by kud u maglu Simoviću 1 2 23
J-♣ Posted October 17 Posted October 17 Defanzivni skok, to je to bilo u pobedi. Nakon katastrofe u 1/2 u tom segmentu igre, sveli smo ih na njihov 1 ofanzivni u 3/4 i 4 u 4/4 od kojih su dva bila u zadnjih 16 sekundi meča. 1
ubibobi Posted October 17 Posted October 17 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: četiri jahača apokalipse Bez jinxa se ne mere 1
April Posted October 17 Posted October 17 Odigrasmo 4/4 konačno. Baš dobar gruv. Ostaje da rešimo defanzivni skok, pojma nemam kako kad je cela petorka konstantno na iskakanjima. Poku posrao Brendona
Recommended Posts