arheolog1981 Posted October 17 Posted October 17 Mi već imamo dve pobede više nego prošle sezone. Bajern kući i Makabi u gostima prošle godine porazi. A sad nam dolazi nesrećni Virtus, zlatna prilika za treću
garmonbozia Posted October 17 Posted October 17 kakva borbenost, a svi iz makabija usrali od pokua 1 1
shimpu Posted October 17 Posted October 17 Steta za ovu kontru gde su se bacili nilikina i lumberg. Gubimo ovo
Popular Post goofs Posted October 17 Popular Post Posted October 17 Pobedili smo jer smo neutralisali ofanzivni skok Tamira Blata 2 2 7
Kreator Posted October 17 Posted October 17 4 minutes ago, garmonbozia said: Meni je Poku meč viner, savršeno je odigrao, a imao samo 2 poena. Apsolutno !!! Sad sa ovakvim Pokuom punim samopouzdanja idemo samo napred! Bravo Poku, bravo borbeni, karakterni Partizan!
Djolle Posted October 17 Posted October 17 37 minutes ago, cedo said: dejvi i li podbacivanje, 20 cm razlike i nadskoci ga jel ga boli prst ili kurac ? Čini mi se da je loše podbacio sudija u toj situaciji, na stranu igrača Makabija.. 3 1
ZokiAsov Posted October 17 Posted October 17 Rutinska pobeda na paliluli na kraju. Da nije bilo onog mrljavog prvog poluvremena, bilo bi 30 razlike
Popular Post Milošica Posted October 17 Popular Post Posted October 17 23 asistencije i 5 izgubljenih lopti. 6 5 2
ToniAdams Posted October 17 Posted October 17 Plitak potok na uvek teškom gostovanju, ne vidim kako može bolje
Recommended Posts