Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

1 minute ago, J-♣ said:

Posle tajmauta indvidualni napad Lunberga. :isuse:

Mnogo smo poznati po dobro iskorištenim posedima nakon TO... postalo nam TM

• Replies 16.1k
  • Views 807.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

2 minutes ago, ZokiAsov said:

25:12 skokovi, kako smo mi uopste u igri ne kapiram

Eto vode 4 razlike u poluvremenu. Taman da se koliko toliko izniveliše ta naša katastrofa u skoku.

Ne budemo li skakali u drugom poluvremenu izgubićemo. Neće doveka mašiti drugi, treći, četvrti uzastopni napad.

nije dobro. ali nije ni strašno

Najbolji skakac sa 8 skokova je Blatt koji nema ni 180. :gospode:

Tamir blat sa metar i pol visine 8 skokova, od toga 3 ofanzivna. Ako laze el aplikacija lazem i ja vas

Nadam se da je Dejvis samo u lošoj formi, a ne da su ga stigle godine, pošto je užasan od početka sezone

I mnogo pizdim kad nam ostane mismeč sa njihovim centrom i najbolje što nas igrač može da izvede je neka step back trojka

1 minute ago, Kreator said:

Ne budemo li skakali u drugom poluvremenu izgubićemo. 

Druga stvar je problem cak I ako budemo skakali opet vrlo lako mozemo da izgubimo :laugh:

• Author

Ova reklama sa Jokicem superbet je teska neprijatnost

Mi moramo ovo da dobijemo, inače ćemo ostati upisani u zlatnu knjigu EL kao tim protiv kojeg je Tamir Blat ostvario tripl-dabl.

Dosta materijala za Midžetinu patkicu već na poluvremenu

tačno smo zbog boljeg % samo na -4

x1 probij kontra napad, skok u napadu breee

Timska i fantaziona katastrofa, uzeo sam Lee-ja u tim. On je jedini tamo koji se raspada 🤦

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Najbolji skakac sa 8 skokova je Blatt koji nema ni 180. :gospode:

Skok je uvek stvar zalaganja. Kad s druge strane imaš mrtvo puvalo koje gleda loptu kako leti kao one gluperde iz Space Jam onda i ti sa visinom ispod 180 imaš šansu da dođeš do iste 

Edited by arheolog1981

1 minute ago, Midžeta said:

Ova reklama sa Jokicem superbet je teska neprijatnost

Daj Midzi to nam je najmanji problem sad :D