arheolog1981 Posted October 17 Posted October 17 1 minute ago, J-♣ said: Posle tajmauta indvidualni napad Lunberga. Mnogo smo poznati po dobro iskorištenim posedima nakon TO... postalo nam TM 3
Kreator Posted October 17 Posted October 17 2 minutes ago, ZokiAsov said: 25:12 skokovi, kako smo mi uopste u igri ne kapiram Eto vode 4 razlike u poluvremenu. Taman da se koliko toliko izniveliše ta naša katastrofa u skoku. Ne budemo li skakali u drugom poluvremenu izgubićemo. Neće doveka mašiti drugi, treći, četvrti uzastopni napad.
Jimmy Kowalski Posted October 17 Posted October 17 Najbolji skakac sa 8 skokova je Blatt koji nema ni 180. 3
ZokiAsov Posted October 17 Posted October 17 Tamir blat sa metar i pol visine 8 skokova, od toga 3 ofanzivna. Ako laze el aplikacija lazem i ja vas
goofs Posted October 17 Posted October 17 Nadam se da je Dejvis samo u lošoj formi, a ne da su ga stigle godine, pošto je užasan od početka sezone I mnogo pizdim kad nam ostane mismeč sa njihovim centrom i najbolje što nas igrač može da izvede je neka step back trojka 1
Choda Posted October 17 Posted October 17 1 minute ago, Kreator said: Ne budemo li skakali u drugom poluvremenu izgubićemo. Druga stvar je problem cak I ako budemo skakali opet vrlo lako mozemo da izgubimo
Midžeta Posted October 17 Author Posted October 17 Ova reklama sa Jokicem superbet je teska neprijatnost 3
goofs Posted October 17 Posted October 17 Mi moramo ovo da dobijemo, inače ćemo ostati upisani u zlatnu knjigu EL kao tim protiv kojeg je Tamir Blat ostvario tripl-dabl. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 17 Posted October 17 Dosta materijala za Midžetinu patkicu već na poluvremenu
kud u maglu Simoviću Posted October 17 Posted October 17 tačno smo zbog boljeg % samo na -4 x1 probij kontra napad, skok u napadu breee
Gale Posted October 17 Posted October 17 Timska i fantaziona katastrofa, uzeo sam Lee-ja u tim. On je jedini tamo koji se raspada 🤦
arheolog1981 Posted October 17 Posted October 17 (edited) 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Najbolji skakac sa 8 skokova je Blatt koji nema ni 180. Skok je uvek stvar zalaganja. Kad s druge strane imaš mrtvo puvalo koje gleda loptu kako leti kao one gluperde iz Space Jam onda i ti sa visinom ispod 180 imaš šansu da dođeš do iste Edited October 17 by arheolog1981 1
Choda Posted October 17 Posted October 17 1 minute ago, Midžeta said: Ova reklama sa Jokicem superbet je teska neprijatnost Daj Midzi to nam je najmanji problem sad
Recommended Posts