Djolle Posted October 17 Posted October 17 1 minute ago, Ted said: jao Poku il je Nakić bio Nakić, stegnut je bio i protiv Bajerna, biće on ok, samo mu treba samopouzdanja za EL, protiv Cibone valjda je bio super.
Jimmy Kowalski Posted October 17 Posted October 17 Imamo 3 ofanzivna skoka i naravno nista ne uradimo. I onda primamo kos iz kontre..
kud u maglu Simoviću Posted October 17 Posted October 17 rambo utripovao da nam je prva napadačka opcija lažni majk džejms
Ted Posted October 17 Posted October 17 Randolf hvata između trojice naših......evo i Željko je ispizdeo
arheolog1981 Posted October 17 Posted October 17 Just now, J-♣ said: Tajrik nerešiv problem za Makabi, ali i Rendolf za nas. Ovaj Rendofl je pre ove utakmice imao rekord karijere 13 valjda, sad na pola druge četvrtine 17 poena. Kome ako ne nama
Ted Posted October 17 Posted October 17 pa uhvatitie jednu jebem vam mater.......ja ovo u životu nisam video 1
J-♣ Posted October 17 Posted October 17 Ha, Makabi nije realizovoa buket ofanzivnih skokova i kazna u kontri.
kud u maglu Simoviću Posted October 17 Posted October 17 tri skoka u napadu imaju i mi im zabijemo iz kontre to je moj partizan 3
Recommended Posts