June 20, 2024Jun 20 24 minutes ago, uini said: izgleda da previše yebe. Tu ce se razumeti s zelimirom
June 20, 2024Jun 20 22 minutes ago, uini said: inače visok je 193cm Frank Ntilikina/Wingspan 2.16 m Ovo sam prvo primetio, pauk..
June 20, 2024Jun 20 Brate Ntilikina u Partizanu dok gledam mrtvi fudbal, kakav nož u leđa Neće moći da se živi od vas na kraju sezone, a titulu vam već čestitam neironično. @Milošica sad može da otkrije na koga ima uticaj u upravi KKP pa se dovode igrači o kojem @uini sanja mesec i po dana
June 20, 2024Jun 20 20 minutes ago, uini said: to nije lepo od tebe i porazmisli ako želiš da nastaviš da postuješ na frenkijevom topiku,. Ma teo sam da pohvalim coveka, u smislu dobar defanzivac sa dugackim rucerdama a ne pravi 4 gluposti po cetvrtini
June 20, 2024Jun 20 Just now, Vasilij Zajcev said: A taj Braun je zamena za Nanelija? Ne kapiram ako je viđen za SG.. Braun je nešto između SG i SF.
June 20, 2024Jun 20 4 minutes ago, warp said: @Milošica sad može da otkrije na koga ima uticaj u upravi KKP pa se dovode igrači o kojem @uini sanja mesec i po dana više nekoliko godina, tj otkad je otišao iz njujork-grada baš smo se zakopali u startu, pogotovo što znam da nismo hteli da platimo prošlog leta njegove usluge. ćoko odlazi
June 20, 2024Jun 20 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Uini ima besplatan boravak na topiku do kraja sezone zbog ovog transvera ovo je sad moj topik a vi ste jedva gosti.
June 20, 2024Jun 20 4 minutes ago, Milošica said: Braun je nešto između SG i SF. U moje vreme se to zvalo swingman..
June 20, 2024Jun 20 3 minutes ago, Milošica said: Braun je nešto između SG i SF. Pa to, swingman, što je praktično igrao i Naneli. Pitam jer mi to onda znači da verovatno nema ništa od Klajburna..
June 20, 2024Jun 20 1 minute ago, Eleniko said: Uini što taj tvoj kad je toliko dobar nije otišao u bolji klub, šta mu hvali obeležen je kao bust u nba. ali zapamti da je ćoki mogao da ga pokupi za milionče i kusur prošlog leta
June 20, 2024Jun 20 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Pa to, swingman, što je praktično igrao i Naneli. Pitam jer mi to onda znači da verovatno nema ništa od Klajburna.. Pa onoliko koliko ja mogu da vidim sa hajlajtsa (i one statse sto sam pratio uz fantasy) - Sterling Brown mu i dodje nesto kao poor-man's Klajburn
June 20, 2024Jun 20 Klajburn ima 34 godine, svi ovi pomenuti do sada su ispod 30, možda nam je i to deo dugoročne strategije