ZokiAsov Posted June 20 Posted June 20 24 minutes ago, uini said: izgleda da previše yebe. Tu ce se razumeti s zelimirom 1 7
Vasilij Zajcev Posted June 20 Posted June 20 22 minutes ago, uini said: inače visok je 193cm Frank Ntilikina/Wingspan 2.16 m Ovo sam prvo primetio, pauk.. 1
warp Posted June 20 Posted June 20 Brate Ntilikina u Partizanu dok gledam mrtvi fudbal, kakav nož u leđa Neće moći da se živi od vas na kraju sezone, a titulu vam već čestitam neironično. @Milošica sad može da otkrije na koga ima uticaj u upravi KKP pa se dovode igrači o kojem @uini sanja mesec i po dana 2
Lord Stef Posted June 20 Posted June 20 20 minutes ago, uini said: to nije lepo od tebe i porazmisli ako želiš da nastaviš da postuješ na frenkijevom topiku,. Ma teo sam da pohvalim coveka, u smislu dobar defanzivac sa dugackim rucerdama a ne pravi 4 gluposti po cetvrtini
Vasilij Zajcev Posted June 20 Posted June 20 A taj Braun je zamena za Nanelija? Ne kapiram ako je viđen za SG..
Mindaugas Žukauskas Posted June 20 Posted June 20 Uini ima besplatan boravak na topiku do kraja sezone zbog ovog transvera 1
Milošica Posted June 20 Posted June 20 Just now, Vasilij Zajcev said: A taj Braun je zamena za Nanelija? Ne kapiram ako je viđen za SG.. Braun je nešto između SG i SF.
uini Posted June 20 Posted June 20 4 minutes ago, warp said: @Milošica sad može da otkrije na koga ima uticaj u upravi KKP pa se dovode igrači o kojem @uini sanja mesec i po dana više nekoliko godina, tj otkad je otišao iz njujork-grada baš smo se zakopali u startu, pogotovo što znam da nismo hteli da platimo prošlog leta njegove usluge. ćoko odlazi 1
uini Posted June 20 Posted June 20 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Uini ima besplatan boravak na topiku do kraja sezone zbog ovog transvera ovo je sad moj topik a vi ste jedva gosti. 1 1 1 1
Eleniko Posted June 20 Posted June 20 Uini što taj tvoj kad je toliko dobar nije otišao u bolji klub, šta mu hvali 1
Jimmy Kowalski Posted June 20 Posted June 20 4 minutes ago, Milošica said: Braun je nešto između SG i SF. U moje vreme se to zvalo swingman..
Vasilij Zajcev Posted June 20 Posted June 20 3 minutes ago, Milošica said: Braun je nešto između SG i SF. Pa to, swingman, što je praktično igrao i Naneli. Pitam jer mi to onda znači da verovatno nema ništa od Klajburna.. 1
uini Posted June 20 Posted June 20 1 minute ago, Eleniko said: Uini što taj tvoj kad je toliko dobar nije otišao u bolji klub, šta mu hvali obeležen je kao bust u nba. ali zapamti da je ćoki mogao da ga pokupi za milionče i kusur prošlog leta
lord_s Posted June 20 Posted June 20 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Pa to, swingman, što je praktično igrao i Naneli. Pitam jer mi to onda znači da verovatno nema ništa od Klajburna.. Pa onoliko koliko ja mogu da vidim sa hajlajtsa (i one statse sto sam pratio uz fantasy) - Sterling Brown mu i dodje nesto kao poor-man's Klajburn 1
goofs Posted June 20 Posted June 20 Klajburn ima 34 godine, svi ovi pomenuti do sada su ispod 30, možda nam je i to deo dugoročne strategije
Recommended Posts