Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

• +1 1
Posted

Sad sam tek provalio što Bongica ima onako jedinstven nosić, lep, ali malo povijen, pljosnat i širok, zato što posle svake trojke radi ono

Posted

@Valk gledaj i uči kako se od lucifera prave anđeli :wub:

• -1 1
Posted

Nece da mi otvori ove slike s tvitera. Nemojte to vise da kacite

• +1 1
Posted

mogli bi da ga regostrujemo, kao barca dabonea

• +1 1
Posted

Međutim, izabranici Željka Obradovića neće putovati daleko – idu na opštinu Palilula.

Kako mi ovo smešno zvuči iz nekog razloga :D

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

Međutim, izabranici Željka Obradovića neće putovati daleko – idu na opštinu Palilula.

Prosuh vareniku

• Haha 1
Posted
8 minutes ago, Kreator said:

Zašto nad nama opet moraju kola da se lome?

Ok ako će dolaziti posle protiv svih protivnika a ne samo protiv nas.

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/sk-saznaje-makabi-ce-imati-navijace-protiv-partizana/

Neka uđu onda i 200 naših.

Sad će Čovke da preruši par hiljada rsb šipkaša u Izraelce i da ih uvede u Pionir.

samo se nadam da im neće pregledati na ulazu da li su osunećeni :covid19:

• Haha 2
Posted
15 minutes ago, Milošica said:

Kako mi ovo smešno zvuči iz nekog razloga :D

Iako ne stoji potpis novinara nego Sport Klub, smeo bih se opkladiti da je Rada napisala tekst. To je taj stil pisanja Sporta/Zurnala, kada se trude da potrose sto vise besmislenih recenica a da nista pametno ne kazu..

• +1 2
Posted

nedostaju mi one čuvene besmislene tabele iz SŽ, iz domena poredimo neuporedivo. a to je bilo tako što počne sezona (fudbalska), odigra se četiri ili pet kola, kada je logično da se u vrhu tabele neočekivano nađe neki klub. i onda ide SŽ koji konstatuje da je npr. Napredak u ravni sa Barselonom, Bajernom, Bokom Juniors i Juventusom, po nekom parametru. npr. nisu primili gol u prva četiri kola, jedini su neporaženi. tabela u prilogu ide kao dokaz, uz pompezni naslov tipa. Čarapani na vrhu sveta, Elita živi u Kruševcu

• Haha 5
Posted

Imala je Rada neki dan spektakularan tekst o mogućem ostanku Pešića. 

Kao što ni (re)izbor popularnog Karija nije (ne)moguća misija. Bez obzira koliko „tranžirali“ njegove poslednje izjave u kojima je mnogo više materijala da je rastanak svršeno glagolsko vreme. Ima tu i rebusa, pasova, finti, ma ne zakopčava se trofejni selektor na leđa, a plus piroćanski „esperantista“…

• Haha 6
Posted
13 hours ago, Jimmy Kowalski said:

U kom smo to modu cetiri sezone?

u modu crnih i praznih minuta koji izjedu sve što si napravio do tada, koji traju previše dugo i za rezultat obično imaju da se oprostiš od šanse za pobedu u roku od 3-4 minuta ili za 5 minuta svedeš svojih 20 razlike na 3 itsl.....dakle ne redovne oscilacije u toku tekme, već pokušaji samoubistva.....koji vrlo često uspeju i obično se dešavaju u poslednje dve četvrtine ili jednoj od njih

kad se desi na početku, kao onaj Makabi što smo ukrenuli iako smo gubili 20+razlike, još nekako i može da se pegla/ispravlja. ali se ne dašava na početku, već po pravilu bliže kraju

• +1 1
Posted

Ne može zoc da drži koncentraciju 40 minuta, ipak je on stariji gospodin 🤪

• Haha 1