Ted Posted October 15 Posted October 15 (edited) 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @Ted ovi su dobili real u prvom kolu +8 nisu oni kesa iz aldina ne mislim da su kesa......ali Real je od početka sezone dobio nas i neki slabiji tim u Španiji, tipa Saragosa.....sve ostalo su pogubili i u el i u acb nisu još mašina.....igrali smo sa njima u pravo vreme al jbg. ista priča ko večeras, igrali smo 3/4 i onda ušli u selfdestruct mod ono što meni smeta je što smo u tom modu, evo već četvrta sezona Edited October 15 by Ted 1
Jimmy Kowalski Posted October 15 Posted October 15 1 minute ago, Ted said: ono što meni smeta je što smo u tom modu, evo već četvrta sezona U kom smo to modu cetiri sezone? 3
Milošica Posted October 15 Posted October 15 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: U kom smo to modu cetiri sezone? Možda na pobedu od F4 i plejofa EL sezonu nakon toga, ne znam dal na to misli.
Gale Posted October 15 Posted October 15 Apropo moje ranije primedbe da ne možeš istovremeno ubacivati klince isključivo u garbidž tajmu i očekivati da ti poveruju da imaš vere u njih - ovoga puta, i Poku i Nakić na terenu dosta dugo kad se lomilo Nakiću je to zapravo bila jedina sekcenca u utakmici, i bio je dobar. My sincere apologies to Željko. Živo me zanima hoće li se ova ekipa ubaciti vremenom u mod dominatora, koji okreću druge ekipe u poslednjim minutima, ili će zadržati neku klecavost kolena koju KKP fura od Željkovog povratka. Ima nade u ovo prvo, puno je bolhendlera, a to smatram baš zdravom osnovom za clutch epizode. 1
bradilko Posted October 15 Posted October 15 nema vodje sve. lepo izgleda, leti se po terenu ali kad stane svi stanu, nema ko da povuce, smiri igru na terenu, ubrza ili sta vec. ne muslim na izolacije. mozda mize to vosingron najbolje vec mi nemamo igraca koji je lider ove ekipe. mozda je rano govoriti o tome ali mi tako deluje vazna pobeda pa sad da sredimo makabi 2
ZokiAsov Posted October 15 Posted October 15 Rutinska pobeda, i kad su smanjili na 6, videlo se da nemaju gde dalje. Fino dozirana minutaza, bice zadovoljni i borci za srpsku kosarku iz komsiluka, lepo vece na novom beogradu 2 2
goofs Posted October 15 Posted October 15 ^^ Nakić je odigrao ono što je Ðuša prošle godine igrao - svež ulazi u Q4 i na odmornost pokušava da napravi neku razliku. Naravno, delovao je 9000 puta bolje od Ðuše. Nije nama pobeda ni u jednom trenutku dolazila u pitanje, ali je ružan osećaj kad prospeš toliku prednost, a i imamo traume iz prethodne dve utakmice. 3
*edited by mod Posted October 15 Posted October 15 12 minutes ago, bradilko said: nema vodje sve. lepo izgleda, leti se po terenu ali kad stane svi stanu, nema ko da povuce, smiri igru na terenu, ubrza ili sta vec. ne muslim na izolacije. mozda mize to vosingron najbolje vec mi nemamo igraca koji je lider ove ekipe. mozda je rano govoriti o tome ali mi tako deluje vazna pobeda pa sad da sredimo makabi Kada dođe ovoliko igrača odjednom teško je da se odmah uspostavi neka hijerarhija. Verovatno tek oko Nove Godine će se videti šta ko u kontinuitetu može da pruži. Što u teoriji može da bude super jer će svi da ginu da se nametnu. 3
Kreator Posted October 15 Posted October 15 2 minutes ago, *edited by mod said: Kada dođe ovoliko igrača odjednom teško je da se odmah uspostavi neka hijerarhija. Verovatno tek oko Nove Godine će se videti šta ko u kontinuitetu može da pruži. Što u teoriji može da bude super jer će svi da ginu da se nametnu. Kada počnu da igraju Majk i Dujan, pa posle nekih 4 - 5 utakmica u EL svi zajedno, onda će se već iskristalisati koji igrači su lideri. Moje mišljenje je da neće biti jedan lider. Ima tu dosta kandidata, Ife, Sterling a ako se brzo uklopi može biti i Karlik. Ali čekamo da se pojave Dujan i Majk, kao što rekoh.
uini Posted October 16 Posted October 16 hoce li ikako frenkiju taj privremeni mural, tamo gde je bio mlatko radic, samo nek pise 63.6% 2
uini Posted October 16 Posted October 16 "najbolji trojkas & predsednik u istoriji kk partizan", je druga, pomalo banalna opcija za neuki plebs. taman prekoputa bobeka
Popular Post smooth.Op Posted October 16 Popular Post Posted October 16 Litar vina, Sterling, Bonga, Nilikina. 4 2 10
uini Posted October 16 Posted October 16 poslali mi drugari, da se uverim kako je mom odraslom, wingspan superiornom detetu, lepo
Recommended Posts