Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Izgleda da uzimate i uinijevog Ntilikinu. Opasno ste krenuli, bice dobrog sibanja :)

• Replies 16k
  • Views 796.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Uini tek onda nece izbijati sa nase teme. Ali mi smo gostoprimljivi, tako da nek se oseca ko kod kuce..

Opa, Ife! Odlicno, mislio sam da mediji kenjaju ko po obicaju. Usrao nas u obe tekme ove sezone, usta ga bolela, eto mu prilike da se izvadi.

cestidke na potpisu uinija

20 minutes ago, djuras said:

cestidke na potpisu uinija

Potvrdjen i ovaj. Igracemo na kos manje, tuca i krvava kolena

spacer.png

Ovaj ko Nedovic, ne ceka klub da objavi..

Just now, ZokiAsov said:

Ekipa se crta za 71:70 pobede..

image.png.31135ecd4fa76bee8e305a4e55ed81d8.png

Država nastavlja da vas uništava :(

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Država nastavlja da vas uništava :(

Pusti drzavu daj klip kako navijaci biju boltauzera

1 hour ago, FPLS said:

Izgleda da uzimate i uinijevog Ntilikinu. Opasno ste krenuli, bice dobrog sibanja :)

18 minutes ago, ZokiAsov said:

uzas. bas mi je krivo sto zvezda ne konta; navodno su ga izotkivali proslog leta jer je trazio milionce ili nesto vise.

moracu da navijam i za vas, frankie must prevail na francuskom.

Pravi se ekipa za ratničku košarku. Odlična pojačanja, samo da se Lundberg ne povređaje. 

Sviđa mi se u kom pravcu ide prelazni rok. Ekipa će da se bori, igra na max broju obrtaja i konačno da odjebemo od nečega što se zove ofanzivni rejting. Daj tu odbranu, kontrolu skoka i borbu, rezultati 110-100 dumru!

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Uini tek onda nece izbijati sa nase teme. Ali mi smo gostoprimljivi, tako da nek se oseca ko kod kuce..

ovo je sada u sustini moja tema ali vecinu cu pustiti da diskutuje; evo @weedman skapirao prvi, krenuo da se shlihta a ima neapdejtovan jpg iz mavsa.

doooobro

image.png.56ec1e2f06c262fe46312fa84b26c859.png