FPLS Posted June 20 Posted June 20 Izgleda da uzimate i uinijevog Ntilikinu. Opasno ste krenuli, bice dobrog sibanja 1
Jimmy Kowalski Posted June 20 Posted June 20 Uini tek onda nece izbijati sa nase teme. Ali mi smo gostoprimljivi, tako da nek se oseca ko kod kuce.. 3
Lord Stef Posted June 20 Posted June 20 Opa, Ife! Odlicno, mislio sam da mediji kenjaju ko po obicaju. Usrao nas u obe tekme ove sezone, usta ga bolela, eto mu prilike da se izvadi. 2
ZokiAsov Posted June 20 Posted June 20 20 minutes ago, djuras said: cestidke na potpisu uinija Potvrdjen i ovaj. Igracemo na kos manje, tuca i krvava kolena 2
Jimmy Kowalski Posted June 20 Posted June 20 Just now, ZokiAsov said: Potvrdjen i ovaj. Igracemo na kos manje, tuca i krvava kolena Ekipa se crta za 71:70 pobede.. 1
ZokiAsov Posted June 20 Posted June 20 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Država nastavlja da vas uništava :( Pusti drzavu daj klip kako navijaci biju boltauzera 1 6
uini Posted June 20 Posted June 20 1 hour ago, FPLS said: Izgleda da uzimate i uinijevog Ntilikinu. Opasno ste krenuli, bice dobrog sibanja 18 minutes ago, ZokiAsov said: Potvrdjen i ovaj. Igracemo na kos manje, tuca i krvava kolena uzas. bas mi je krivo sto zvezda ne konta; navodno su ga izotkivali proslog leta jer je trazio milionce ili nesto vise. moracu da navijam i za vas, frankie must prevail na francuskom.
garmonbozia Posted June 20 Posted June 20 Pravi se ekipa za ratničku košarku. Odlična pojačanja, samo da se Lundberg ne povređaje. 1
freemason Posted June 20 Posted June 20 Sviđa mi se u kom pravcu ide prelazni rok. Ekipa će da se bori, igra na max broju obrtaja i konačno da odjebemo od nečega što se zove ofanzivni rejting. Daj tu odbranu, kontrolu skoka i borbu, rezultati 110-100 dumru! 3 1
uini Posted June 20 Posted June 20 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Uini tek onda nece izbijati sa nase teme. Ali mi smo gostoprimljivi, tako da nek se oseca ko kod kuce.. ovo je sada u sustini moja tema ali vecinu cu pustiti da diskutuje; evo @weedman skapirao prvi, krenuo da se shlihta a ima neapdejtovan jpg iz mavsa.
Recommended Posts