June 20, 2024Jun 20 Izgleda da uzimate i uinijevog Ntilikinu. Opasno ste krenuli, bice dobrog sibanja
June 20, 2024Jun 20 Uini tek onda nece izbijati sa nase teme. Ali mi smo gostoprimljivi, tako da nek se oseca ko kod kuce..
June 20, 2024Jun 20 Opa, Ife! Odlicno, mislio sam da mediji kenjaju ko po obicaju. Usrao nas u obe tekme ove sezone, usta ga bolela, eto mu prilike da se izvadi.
June 20, 2024Jun 20 20 minutes ago, djuras said: cestidke na potpisu uinija Potvrdjen i ovaj. Igracemo na kos manje, tuca i krvava kolena
June 20, 2024Jun 20 Just now, ZokiAsov said: Potvrdjen i ovaj. Igracemo na kos manje, tuca i krvava kolena Ekipa se crta za 71:70 pobede..
June 20, 2024Jun 20 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Država nastavlja da vas uništava :( Pusti drzavu daj klip kako navijaci biju boltauzera
June 20, 2024Jun 20 1 hour ago, FPLS said: Izgleda da uzimate i uinijevog Ntilikinu. Opasno ste krenuli, bice dobrog sibanja 18 minutes ago, ZokiAsov said: Potvrdjen i ovaj. Igracemo na kos manje, tuca i krvava kolena uzas. bas mi je krivo sto zvezda ne konta; navodno su ga izotkivali proslog leta jer je trazio milionce ili nesto vise. moracu da navijam i za vas, frankie must prevail na francuskom.
June 20, 2024Jun 20 Pravi se ekipa za ratničku košarku. Odlična pojačanja, samo da se Lundberg ne povređaje.
June 20, 2024Jun 20 Sviđa mi se u kom pravcu ide prelazni rok. Ekipa će da se bori, igra na max broju obrtaja i konačno da odjebemo od nečega što se zove ofanzivni rejting. Daj tu odbranu, kontrolu skoka i borbu, rezultati 110-100 dumru!
June 20, 2024Jun 20 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Uini tek onda nece izbijati sa nase teme. Ali mi smo gostoprimljivi, tako da nek se oseca ko kod kuce.. ovo je sada u sustini moja tema ali vecinu cu pustiti da diskutuje; evo @weedman skapirao prvi, krenuo da se shlihta a ima neapdejtovan jpg iz mavsa.