garmonbozia Posted October 15 Posted October 15 2 minutes ago, goofs said: Karlik jeo bunike Al je bio i faul... Svakako mora da se prilagodi ovome 2
Ted Posted October 15 Posted October 15 (edited) prebacio sam se na basket, ne mogu da gledam onaj fudbal znači, da sam trener i ako imamo poslednji napad u četvrtini, naredio bih da prevedemo loptu i da svih pet igrača bukvalno legnu na loptu i da sačekaju sirenu za kraj i da se ne mrdaju taman da ih motkama udaraju protivnici. ne vidim drugi način da se spreči da primimo koš u poslednjoj sekundi jedino ne znam dal je dozvolljeno da tako igrači zalegnu na loptu Edited October 15 by Ted
Fins fleet Posted October 15 Posted October 15 (edited) Ajde pogodjeni sutevi i ajde sto T. Jones deluje kao da ga je Hakim ucio igru na postu a Amare da rolla iz picka, ali brate sto deljemo odbranu, agresivni smo i krakati za sve pare. Edited October 15 by Fins fleet 2
Kreator Posted October 15 Posted October 15 Željko morao da traži tajmaut, smanjili su na 18 razlike.
Recommended Posts