October 15, 2024Oct 15 21 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Uuuu kad cela hala krene da zvizdi, bice bas mocna poruka.. Pa jel treba da mu aplaudiraju?
October 15, 2024Oct 15 24 minutes ago, theanswer said: Pa jel treba da mu aplaudiraju? Zvizduci su najmanje sto to djubre zasluzuje..
October 15, 2024Oct 15 40 minutes ago, Milošica said: Otplaćen kompletan poreski dug. Koliko smo velik klub. pu.....napravićemo novi, veći i lepši
October 15, 2024Oct 15 Sad je samo nebo granica. A nisam video da ste preneli ovu vest https://basketballsphere.com/evroligaski-mec-partizana-ce-se-gledati-i-u-sad-americka-publika-ce-osetiti-atmosferu-beogradske-arene/ Pitanje je vremena kada ce se salevi KKP prodavati u Majamiju
October 15, 2024Oct 15 zašto bi neko u Majamiju želeo da ima bilo kakav šal.....boljle kupaće gaće ili surfboard Edited October 15, 2024Oct 15 by Ted
October 15, 2024Oct 15 20 minutes ago, Ted said: zašto bi neko u Majamiju želeo da ima bilo kakav šal.....boljle kupaće gaće ili surfboard Tacno znam sta sam napisao i zasto sam napisao Bice to nesto nevidjeno
October 15, 2024Oct 15 25 minutes ago, Ted said: zašto bi neko u Majamiju želeo da ima bilo kakav šal.....boljle kupaće gaće ili surfboard Moze kisobran