Ted Posted October 15 Posted October 15 (edited) Partizan-Bajern Makabi-Partizan Partizan-Virtus Partizan-Monako Fener-Partizan Paris-Partizan Partizan-Barca Partizan-Milano Czv-Partizan Partizan-Oly Partizan-Žalgiris Partizan-Panata Alba-Partizan Partizan-Asvel Efes-Partizan Partizan-Fener Partizan-Makabi ovo je do 3. januara 2025......dve tekme u Beogradu su gostovanja odnosno ima 11 domaćih terena i 6 gostovanja, ali samo 4 van Beograda Edited October 15 by Ted 1
kud u maglu Simoviću Posted October 15 Posted October 15 7 minutes ago, smooth.Op said: A u narednih 13 ABA kola, čak 9 smo u BG. Od ta četiri gostovanja jedno je Čačak, gde idu 2 sata busom. čačak je domaći teren
Ted Posted October 15 Posted October 15 Panata-Partizan Asvel-Partizan Milano-Partizan Partizan-Paris Partizan-Czv Virtus-Partizan Monako-Partizan Partizan-Baskonija Oly-Partizan Barca-Partizan Partizan-Efes Partizan-Alba Bajern-Partizan Žalgiris-Partizan Partizan-Real ovo je od 3. januara do 10. aprila 2025.....15 utakmica, 6 kući, 9 na strani
shimpu Posted October 15 Posted October 15 Ako poslednje kolo protiv reala bude odlucivalo ko ce na prvo mesto, da li se gleda medjusobni skor ili ukupna kos razlika? Mada ja mislim da cemo i ranije obezbediti prvo mesto 1
shimpu Posted October 15 Posted October 15 Uhvatila me neka trema pred utakmicu. Isto kao u prosloj sezoni kad smo izgubili trojkom u poslednjoj sekundi. 1
Ted Posted October 15 Posted October 15 (edited) 7 minutes ago, shimpu said: Ako poslednje kolo protiv reala bude odlucivalo ko ce na prvo mesto, da li se gleda medjusobni skor ili ukupna kos razlika? Mada ja mislim da cemo i ranije obezbediti prvo mesto gleda se dal su lepši listovi Fakunda Kampaca ili bicepsi Tajrika Džonsa......odlučuje nezavisna komisija u sastavu Florentino Perez, Ljulj, Luka Modrić postoji i pravo na žalbu, a o njoj odlučuje Florentino Perez Edited October 15 by Ted 1
lord_s Posted October 15 Posted October 15 31 minutes ago, smooth.Op said: Uf parket za EL izgleda brutalno. Bravo Geri mađijo Gde se to moze videti
Ted Posted October 15 Posted October 15 samo da nije neka pederska, ljubičato-žuta sa giganskim natpisima Mozzart 2 1
kud u maglu Simoviću Posted October 15 Posted October 15 koliko vidim po mrežama vlada neizdrž da se dočeka bivši kapiten kkp-a i reprezentacije, a sada aktuelni potpredsednik saveza koji je najavio dolazak večeras
Jimmy Kowalski Posted October 15 Posted October 15 Uuuu kad cela hala krene da zvizdi, bice bas mocna poruka..
Recommended Posts