kud u maglu Simoviću Posted October 14 Posted October 14 misliš da bi to sprečilo nekoga da zapišava hodnike, stepeništa i sve budžake po areni? nikad te neće zvati u podcast dan sa milionerom 2
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 Mene ako se za Dan Mulitibilionera sete, sete se. Ako ne, nikom ništa. Ja sam samo vršio svoju gtr avangardnu dužnost! 1 1
goofs Posted October 14 Posted October 14 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: plus da gastronomska ponuda uključuje još nešto sem preslanih kokica za koje moraš da čekaš red od min 10-15 ljudi Mislim da je preduslov za sve to da imaš obezbedjeno mesto koje ti piše na karti, da možeš da ustaneš u bilo kom trenutku i da se vratiš, a čini mi se da to nije slučaj i da ima puno padobranaca Gledam američki model, ideja je da uzimaš pare tokom cele utakmice, a ne samo u pauzama kada se pravi čep na štandovima, koliko god da ih ima 1
kud u maglu Simoviću Posted October 14 Posted October 14 nisam primetio takvu praksu, bar na nivou 200, ja za dve godine od kad igramo u areni sam imao samo jedan takav momenat koji sam lagano rešio 2
goofs Posted October 14 Posted October 14 a ok, znas bolje od mene sigurno, nisam bio u Areni godinama. znam da oduvek rade vozici za upad preko poznanstva raznih batica znaci banes i 15min pre tekme i ceka te tvoje mesto?
kud u maglu Simoviću Posted October 14 Posted October 14 28 minutes ago, goofs said: znaci banes i 15min pre tekme i ceka te tvoje mesto? da jedino što sam uspeo da vidim je da panduri uvode ljude bez karte 2
Kreator Posted October 14 Posted October 14 (edited) Ovaj thumbnail me podseća na neku sliku / fotku ali da me ubijete ne mogu da se setim na koju ...? Edited October 14 by Kreator
copkillah Posted October 14 Posted October 14 4 hours ago, goofs said: znaci banes i 15min pre tekme i ceka te tvoje mesto? to važi samo za nivo 200, za 400 nekad moraš da dižeš ljude 1
*edited by mod Posted October 15 Posted October 15 Stavili su i onaj Bela Reka Fast Food ispred juga, ali mislim da to nema veze sa klubom + niko živ ne zna kada radi a kada ne.
hooyadahoo Posted October 15 Posted October 15 10 hours ago, Kreator said: Ovaj thumbnail me podseća na neku sliku / fotku ali da me ubijete ne mogu da se setim na koju ...? 1
smooth.Op Posted October 15 Posted October 15 A u narednih 13 ABA kola, čak 9 smo u BG. Od ta četiri gostovanja jedno je Čačak, gde idu 2 sata busom.
Recommended Posts