kud u maglu Simoviću Posted October 14 Posted October 14 moka slavnić oliver popović luka bogdanović milan gurović mlađan šilobad
copkillah Posted October 14 Posted October 14 22 minutes ago, April said: Zbog tog tantuza je Miloje stigao dve godine kasnije. Najveći Duletov kiks. Kako bre? Miloje je trebalo da dođe u F4 sezoni, tj došao je pa se penzionisao, pa je na kraju umesto njega došao Roberts, a Đekić je došao te iste sezone? 2
Nikodije Posted October 14 Posted October 14 13 minutes ago, kralj said: Čini mi se da su došli u istoj sezoni, ovoj u kojoj se Miloje penzionisao. I bila je priča da se vraća više kao mentor za Đekića nego da igra. Ćoki uzeo 150 kila obeštećenje za tog Đekića. A to je otprilike sića koliko je uzimao za sve ostale transfere u to vreme. Znam da je Alikante platio 400k za Nikolu Vasića, kojeg se verovatno niko i ne seća.
kralj Posted October 14 Posted October 14 Just now, Nikodije said: Ćoki uzeo 150 kila obeštećenje za tog Đekića. A to je otprilike sića koliko je uzimao za sve ostale transfere u to vreme. Znam da je Alikante platio 400k za Nikolu Vasića, kojeg se verovatno niko i ne seća. Đekić nije potpisao seniorski ugovor sa FMP-om, to je bila fiksna klauzula, ne bi ga dao za te pare sigurno.
Nikodije Posted October 14 Posted October 14 Just now, kralj said: Đekić nije potpisao seniorski ugovor sa FMP-om, to je bila fiksna klauzula, ne bi ga dao za te pare sigurno. Znam, zato i jeste bila sića. Toliko je uzeo i za Mačvana.
April Posted October 14 Posted October 14 10 minutes ago, copkillah said: Kako bre? Miloje je trebalo da dođe u F4 sezoni, tj došao je pa se penzionisao, pa je na kraju umesto njega došao Roberts, a Đekić je došao te iste sezone? Goof je u pravu, mislio sam Mačvan, a napisao Miloje. Starac Fočo prespojio Vreme kad smo poslovali sa gospodinom Čovićem. 1
April Posted October 14 Posted October 14 A u vezi obeštećenja, kvaka je bila u tome što je Banetov ćale tapnuo gajbu da isplati Čovića. Mi večito kratki sa kintom, ostalo je istorija.
Nikodije Posted October 14 Posted October 14 1 minute ago, April said: Goof je u pravu, mislio sam Mačvan, a napisao Miloje. Starac Fočo prespojio Vreme kad smo poslovali sa gospodinom Čovićem. Mačvana ste hteli ali je Dule odustao rekavši da nije lepo da se otimaju igrači koje je neko drugi napravio, na čemu se Čović zahvalio. Gospodsko vreme. Dve godine kasnije ste "oteli" Đekića.
April Posted October 14 Posted October 14 Tako jeste bilo, samo mi se čini da nije bio gep od dve godine. A gospodstvo se treniralo sa lovom Banetovog ćaleta, to znam pouzdano.
J-♣ Posted October 14 Posted October 14 Peter Vilfan Vesa Petrović Arsenije Pešić Boban Petrović Zoran Stevanović 1
goofs Posted October 14 Posted October 14 ^^ fiksno obeštećenje je bilo 75k tada, ako se dobro sećam. To je i dalje 74k više nego je Ðekić vredeo
Popular Post Milošica Posted October 14 Popular Post Posted October 14 Kampaco suspendovan za treću rundu 12 1
Recommended Posts