ZokiAsov Posted October 13 Posted October 13 Nemam pojma za jevreje, bajern cemo da ubijemo 40 razllike
Jimmy Kowalski Posted October 13 Posted October 13 (edited) Bajern jedva dobio Bon u gostima veceras. I sada ih ceka povratak u Minhen, pa sutra put za Beograd. To nam ide u prilog.. Edited October 13 by Jimmy Kowalski
*edited by mod Posted October 13 Posted October 13 Ja kontam da počnem da se kladim u narednom kolu protiv svakog tima koji nas dobije. Odmah posle sledi neki kiks... 1
Ted Posted October 13 Posted October 13 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Bajern jedva dobio Bon u gostima veceras. I sada ih ceka povratak u Minhen, pa sutra put za Beograd. To nam ide u prilog.. u ovoj, modernoj EL, morao bi klub da ima nekog experta za geografiju, putovanja, saobraćaj i avio prevoz. pa kad stigne rapored lepo da nam izračuna, uzimajući u obzir i sva putovanja protivnika, kad igramo sa crkotinama, a kad protiv odmornih. i onda da ukaže treneru ako ima neka serija utakmica sa crkotinama i kaže vako, Željko tempiraj formu za tad i tad, imaš šest vezanih crkotina.....ili obrati pažnju na ovaj period, dolaze svi odmorni i nabrijani druga verijanta je skupa.....ako bi mogli da imamo dva ili tri tima i da ih strateški lociramo, tako da jedan bude u Beogradu, drugi može u Španiji da se bazira i treći negde istočno. i onda kad izađe raspored, odredimo koje tekme igra prvi, koje drugi a koje treći tim. trening preko zooma za ove što nisu u Beogradu.....al da calne Ostoja plaćenu verziju, a ne ono što se prekida posle 40 minuta, pa mora ponovo da se povezuješ 5
kud u maglu Simoviću Posted October 13 Posted October 13 (edited) basketball sphere je ovo otvorila na mrežama, pa da se i mi prebrojimo 1. đorđević 1a vujanić 2. kićanović 2a berić 3. danilović 3a pavlović 4. dalipagić 4a paspalj 5. divac 5a peković Edited October 13 by kud u maglu Simoviću 1
hooyadahoo Posted October 13 Posted October 13 1. Bo, vontigo, fredi 2. Panter, kinzi 3. Veseli, bertans 4. Roberts, ledej 5. Alex Marić, lesor 1
Jimmy Kowalski Posted October 13 Posted October 13 Djordjevic Obradovic Danilovic Kicanovic Bogdanovic Dalipagic Grbovic Petrovic Paspalj Velickovic Rebraca Divac
bios Posted October 13 Posted October 13 32 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: basketball sphere je ovo otvorila na mrežama, pa da se i mi prebrojimo 1. đorđević 1a vujanić 2. kićanović 2a berić 3. danilović 3a pavlović 4. dalipagić 4a paspalj 5. divac 5a peković Prvih pet je uklesano u kamen. Kad si već otvorio diskusiju oko 1a petorke: 1a ŽOC 2a Bogi 3a Vesely 4a Paspalj/Drobnjak (nemoj mi to razdvajat) 5a Pekmen
kud u maglu Simoviću Posted October 13 Posted October 13 bogdana čekam da se penzioniše, ima još šansu da uđe u prvu petorku umesto kiće 1
Jimmy Kowalski Posted October 13 Posted October 13 Meni to uvek bilo glupo, pravis idealan fantazi tim, ne petorku. Ovo je moj iz prethodnih pola veka.
theanswer Posted October 13 Posted October 13 1 hour ago, hooyadahoo said: 1. Bo, vontigo, fredi 2. Panter, kinzi 3. Veseli, bertans 4. Roberts, ledej 5. Alex Marić, lesor pa nema Partizan istoriju 10 godina 1
Recommended Posts