Jimmy Kowalski Posted October 12 Posted October 12 3 minutes ago, garmonbozia said: Ne može ovo da bude faul u napadu, bukvalno mu se lik zaleteo na fintu šuta. I tako umesto 2+1, mi primimo poene.. 2
Milošica Posted October 12 Posted October 12 Just now, arheolog1981 said: Karlik, Karlik, dunk under the basket! Jbg ne može, ovaj od 213 može. Odlična odbrana Pokua sad.
Jimmy Kowalski Posted October 12 Posted October 12 Mirkovic promasi trojku i sam kupi svoj promasaj jer je Poku vec istrcao kontru koju nismo ni imali..
ZokiAsov Posted October 12 Posted October 12 Sta nam se desilo? Sto bi semjuel l dzekson reko, bili smo prelepi
Jimmy Kowalski Posted October 12 Posted October 12 Nasa najgora cetvrtina u sezoni do sada. Uzasno izgledamo.. 1
Lord Stef Posted October 12 Posted October 12 Dobro otvaranje u cetvrtoj, ne znam koj djavo smo ulazili u jurnjavu sa njima
smooth.Op Posted October 12 Posted October 12 Šteta što se nismo više odlepili. Bilo bi lepo da je Mitar dobio koji minut.
sasha Posted October 12 Posted October 12 11 minutes ago, Kreator said: Dajte neki link prenosa https://cdn.livetv817.me/webplayer.php?t=ifr&c=2242825&lang=rs&eid=230761353&lid=2242825&ci=583&si=3 1
ZokiAsov Posted October 12 Posted October 12 Ali sterling kad spusti loptu i zaleti se sam protiv svih 1
Recommended Posts