shimpu Posted October 12 Posted October 12 Bonga je vise licio na Nemca dok je imao plavu kosu. Sad malo manje 2
Milošica Posted October 12 Posted October 12 1 minute ago, garmonbozia said: I ovaj fino reagovao. Nakić mi se mnogo sviđa, nadam se da će da resurrectuje karijeru kod nas Meni Bonga. Nije lep, ali ima šarm.
garmonbozia Posted October 12 Posted October 12 Just now, Milošica said: Meni Bonga. Nije lep, ali ima šarm. nije lep, al 22cm
Milošica Posted October 12 Posted October 12 Just now, garmonbozia said: nije lep, al 22cm Vrlo moguće
smooth.Op Posted October 12 Posted October 12 Nakić je primer kakav pristup treba da ima mlad domaći igrač. 2 2
Son_of_a_gun Posted October 12 Posted October 12 Ovaj Dejvisov faul je bio peti u četvrtini, trebala su biti bacanja za SC.
Lord Stef Posted October 12 Posted October 12 Sta su koj moj sad svirali, ako je faul kako nisu bacanja za njih?
Milošica Posted October 12 Posted October 12 Na aba sajtu ne piše da je faul. Nisam pri ekranu bio pa ne znam šta se desilo.
ZokiAsov Posted October 12 Posted October 12 Kad se protiv studenata dejvis baci po loptu, znaci da idemo u dobrom pravcu 2
garmonbozia Posted October 12 Posted October 12 Ne može ovo da bude faul u napadu, bukvalno mu se lik zaleteo na fintu šuta. 1
arheolog1981 Posted October 12 Posted October 12 1 minute ago, garmonbozia said: Ne može ovo da bude faul u napadu, bukvalno mu se lik zaleteo na fintu šuta. Što bi rekle Evroliga sudije prošle godine na lakat Muse... košarkaški potez, prirodni pokret 2
Nikodije Posted October 12 Posted October 12 Just now, garmonbozia said: Jebalo vas ovo gledanje od pola sata. Gledam kkp, a onda zbog gledanja od pola sata okrenem na cedolimpija- split, kad ono i tamo gledaju pola sata 1
Recommended Posts