October 10, 2024Oct 10 15 minutes ago, goofs said: Šta je bio brain fog večeras? Ovo je izgledalo sedam puta bolje nego utakmica u Madridu od prošle sezone u kojoj smo gubili 25 nakon tri četvrtine i u kojoj je naš najkorisniji igrač bio Balša Koprivica (ne zajebavam se). Pa smo promenili ceo tim i opet izgubili u Madridu. A Balsa nije ni ulazio, iako bi nam njegovo iskustvo iz prosle sezone sigurno znacilo.
October 10, 2024Oct 10 2 minutes ago, ToniAdams said: Jel mi neko briše objave ili šta? Ajde bre obuzdaj se više, ne mogu da te gledam.
October 10, 2024Oct 10 Just now, ToniAdams said: Koga tačno boli kurac šta ti možeš da gledaš? Svakog Edited October 10, 2024Oct 10 by Milošica
October 10, 2024Oct 10 Uh super, jedan manje namučeni kompleksaš u mom životu. Znači, makar i online. Inače, za ostale - zajebavao sam se Ali neko je rođen jadan pa ne ide jbg. Edited October 10, 2024Oct 10 by Milošica
October 10, 2024Oct 10 Author 2 minutes ago, Milošica said: Uh super, jedan manje namučeni kompleksaš u mom životu. Znači, makar i online. Inače, za ostale - zajebavao sam se Ali neko je jadan pa ne ide jbg. Steta sto Toni nece videti ovaj post
October 10, 2024Oct 10 opustite se ljudi.....biće poraza pun kurac, biće i nekih pobeda.......mi smo u EL ko Novi Pazar ili Napredak u fudbalu.....neće da ispadnemo, neće da osvojimo, možda uđemo u plejof, a možda i ne.....kako god, ni jedno ni drugo nije neko iznenađenje