goofs Posted October 10 Posted October 10 Sviđa mi se što smo nesebični u napadu, neke stvari malo trapavo radimo, ali to će se popraviti. Dejvis je par puta zaglavinjao i Nikita jednom, ali biće i to ok. Za odbranu ne znam šta da kažem, mnogo lako primamo poene, opet 50 za poluvreme, fali mesa u reketu 1
kralj Posted October 10 Posted October 10 Just now, Milošica said: Dejvis za sada podseća na Kaminskog. Lepi potezi u napadu, odbrana i skok katastrofa. I u napadu je uzeo diskutabilnih šuteva, ali ok, talentovan je on napadač. U odbrani je liability jbg, mada se trudi. Ne pamtim da sam ga gledao da juri presing i postavlja se za faul u napadu. Šteta za ovu kontru. Može ovo da se dobije.
Kreator Posted October 10 Posted October 10 I koš u zadnjoj sekundi. Sve smo uspeli. I da zaseremo kontru i da primimo koš u zadnjoj sekundi. Bravo mi. Ipak samo +3 za njih što nije loše kako smo katastrofalno branili skok, prodore, asistencije pacova .... 1
kralj Posted October 10 Posted October 10 2 minutes ago, sasailic said: Aj ponovi to još neki put Odštampaj pa urami iznad ogledala.
smooth.Op Posted October 10 Posted October 10 Ove gluposti će me u grob oterati. Gde ovi likovi uče ove kretenluke da mi je znati. 2
arheolog1981 Posted October 10 Posted October 10 Ovakvi posedi su razlika između pobede i poraza. Šta je ovo bilo nikom nije jasno. Umesto mirnog napada za vođstvo bacaš im loptu u ruke i +3 poluvreme 3
garmonbozia Posted October 10 Posted October 10 (edited) 2 minutes ago, kralj said: Može ovo da se dobije Uzimamo ovo kralju! Ušao Milošica u tebe No homo Edited October 10 by garmonbozia 1 5
kralj Posted October 10 Posted October 10 2 minutes ago, garmonbozia said: Uzimamo ovo kralju! Ušao Milošica u tebe No homo Ako ni zbog čega drugog, Real nam je konkurent za vrh tabele. 2
smooth.Op Posted October 10 Posted October 10 Utakmica jako podseća na prošlogodišnju u Milanu. I isto Panter uradio kao sad Sterling.
hooyadahoo Posted October 10 Posted October 10 Kako sam voleo fakua dok je igrao za nas tamo preko bare, a kako ga mrzim otkako se ciganise po Evropi. Pička preklapača 1 3
Jimmy Kowalski Posted October 10 Posted October 10 3 minutes ago, goofs said: Sviđa mi se što smo nesebični u napadu, neke stvari malo trapavo radimo, ali to će se popraviti. Dejvis je par puta zaglavinjao i Nikita jednom, ali biće i to ok. Za odbranu ne znam šta da kažem, mnogo lako primamo poene, opet 50 za poluvreme, fali mesa u reketu S obzirom da sam unapred upisao poraz, mogu da trazim pozitivne stvari. Imamo 14 asista za poluvreme. Toliko smo prosecno imali proslih sezona za celu utakmicu. Nemamo ni puno izgubljenih, isto pozitivno. Odbrana puca, ali da li je neko ocekivao da cemo da svedemo Real na recimo 15-ak poena po cetvrtini? U ovom trenutku, u gostima, mi ne mozemo da dobijamo odbranom, pogotovo ovako mocan Real sa Fakuom kao dirigentom.. 5
SNARC Posted October 10 Posted October 10 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Imamo 14 asista za poluvreme. Toliko smo prosecno imali proslih sezona za celu utakmicu. Nemamo ni puno izgubljenih, isto pozitivno. Ja bih smeo ozbiljan cash da stavim na to da nismo imali tekmu u EL sa dvocifrenim brojem asistencija prosle sezone...eto, pogresi covek.
Recommended Posts