bradilko Posted October 10 Posted October 10 ibaka nas rastura. nista pod kosem. kampaco odlican. mora ozbiljnija odbrana ili cao zdravo 1
J-♣ Posted October 10 Posted October 10 Poku kratak u napadu za skok. Jasno što nije dobio minute u Baskoniji. Mekan za evroligu.
Jimmy Kowalski Posted October 10 Posted October 10 Faku vec 6 asista. Da ne igra, jos bi i imali neke sanse, ovako nikakve.. 2
Kreator Posted October 10 Posted October 10 (edited) 3 minutes ago, bradilko said: ibaka nas rastura. nista pod kosem. kampaco odlican. mora ozbiljnija odbrana ili cao zdravo Baš tako. Ali ja mislim da je ovo već kraj. Ništa ne igramo pod košem, skoka nema, energija slaba.... Deluju kao da su se već predali. Nadam se da grešim ali ne sviđa mi se stav ekipe. Fala bogu da i mi iskoristimo njihovu uspavanost. Smanjismo na +1 za njih. Edited October 10 by Kreator
garmonbozia Posted October 10 Posted October 10 Just now, J-♣ said: Vanja porodio trojku pri čvrstoj odbrani Reala. kako se drugačije piše da su napravili 12412412 faulova u tom napadu 2
Milošica Posted October 10 Posted October 10 Just now, J-♣ said: Vanja porodio trojku pri čvrstoj odbrani Reala. Govna sudijska 1
J-♣ Posted October 10 Posted October 10 Just now, garmonbozia said: kako se drugačije piše da su napravili 12412412 faulova u tom napadu ajd', videćemo da li će isti kriterijum do kraja i na drugoj strani
Recommended Posts