kralj Posted October 10 Posted October 10 3 minutes ago, April said: Arena Počele prozivke za rezultate, pa se prešlo na politiku. Očekujem unisonu hajku To Anđus?
uini Posted October 10 Posted October 10 3 minutes ago, April said: Arena Počele prozivke za rezultate, pa se prešlo na politiku. Očekujem unisonu hajku cekaj, jel neka chupri, tj diskusija ili tekst tipa, grujica, fan trashromantizma i mlada nada mocarta?
uini Posted October 10 Posted October 10 ..i sta se konkretno zeljku zamera? ja licno mislim da nema dovoljno razloga zamerati nesto zeljku, posto on daje 100% uvek a boljeg nije bilo jos uvek itd 1
Kreator Posted October 10 Posted October 10 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @Ted da vadim gregora i patalasa iz biblioteke za neku filmsku preporuku? Evo mu za prvu četvrtinu : Iovako više voli fucu od basketa. Vi pokrijte ostale tri četvrtine. 1
Milošica Posted October 10 Posted October 10 (edited) 19 minutes ago, uini said: ..i sta se konkretno zeljku zamera? ja licno mislim da nema dovoljno razloga zamerati nesto zeljku, posto on daje 100% uvek a boljeg nije bilo jos uvek itd Pa realno je mogao bolje za svoje standarde(što ne znači da nisi suštinski u pravu), ali gore je što Arenu zabole za Željkove rezultate, već su namere druge. Ne znam samo jel u pitanju konkretno Dejan "Mirotić neće doći u Partizan!" Anđus ili Arena samo nastavlja po starom od neprenošenja dodele pehara. Edited October 10 by Milošica 1
kralj Posted October 10 Posted October 10 Ma ako je Anđus, ne treba trošiti reči, on omalovažava Žoca i Dudu cca deset godina. 2 1
Nikodije Posted October 10 Posted October 10 3 minutes ago, kralj said: Ma ako je Anđus, ne treba trošiti reči, on omalovažava Žoca i Dudu cca deset godina. uhvatio sam slucajno kada je rekao da dusko ivanovic nema veze sa kosarkom 1
Ted Posted October 10 Posted October 10 (edited) 5 minutes ago, kralj said: Ma ako je Anđus, ne treba trošiti reči, on omalovažava Žoca i Dudu cca deset godina. na Areni zaista ima neka emisija "Otvoreno sa Anđusom" a verovatno se radi o ovoj emisiji.....nisam gledao ali zaključujem na osnovu komentara ispod nemam nameru ni da gledam......ali ko ima, hoće, verovatno je ovo Edited October 10 by Ted
Milošica Posted October 10 Posted October 10 3 minutes ago, shimpu said: Za real ne igra usran garuba Ovo je krv
Kreator Posted October 10 Posted October 10 Nakić starter, prvih 5 poena je njegovo. Bravo Željko, puštaj Nakića.
Kreator Posted October 10 Posted October 10 1 minute ago, garmonbozia said: Braun privatizovao Odvratna njegova igra, zaista. Kao da je sam na terenu u napadu.
ZokiAsov Posted October 10 Posted October 10 Ne jebu ovi nasi edina tavaresa, sta kurac idem preko njega
Recommended Posts