uini Posted October 7 Posted October 7 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Nisam imao ponuda, Uinija sam blokirao, a onda je Željko pozvao. Quote U razgovoru sa medijima – krajnje pristupačan. Međutim, ofanzivno… Trenutno ne pravi razliku. AU.
uini Posted October 7 Posted October 7 kako ga nije sramota da bude pristupačan sa medijima dok ofanzivno ne pravi razliku?? kao da se hvali da yebe a ne yebe. yebusele. to mu je drugar, hue hue 4
Kreator Posted October 7 Posted October 7 1 hour ago, uini said: AU. Naljutio si se na novinara SportKluba sada.
sasailic Posted October 7 Posted October 7 Nilikina niti smrdi niti miriše. Bar za sada. Ne liči mi na igrača koji može da pravi razliku na EL nivou. Ali tek je početak, videćemo.
Milošica Posted October 7 Posted October 7 U napadu neće. U odbrani će biti bombona. Možda je i dobro što imamo neke igrače koji znaju svoja ograničenja, nekad može biti i kontraproduktivno kad svi znaju da mogu sve i onda dođe do nezadovoljstva raspodelom uloga. Imao je jedno super čitanje kad je video Nakića na cut-u i asistirao, Željkov specijal. 1
uini Posted October 7 Posted October 7 1 hour ago, Milošica said: Imao je jedno super čitanje kad je video Nakića na cut-u i asistirao, Željkov specijal. pa eto, frank ce se drzati skripta u napadu, odnosno, mozete biti sigurni da nista nece raditi na svoju ruku, izmedju ostalog i zato sto ume sve da popamti pa ne mora da improvizuje. nece sigurno biti slavljen kao game changer osim ako ne poubacuje neke trice ili u kljucnim trenucima ne pozatvara sve opcije nekom glavnom baji prekoputa. ovo poslednje je njegova specijalnost i siguran sam da ce takvih situacija imati koliko i random punter clutch zgoditaka.
lord_s Posted October 7 Posted October 7 Da li mi uopste imamo neku proverenu info da se Duane W uopste vraca? Kako mi deluje, mi se uopste nista ni ne pitamo u citavoj situaciji
Son_of_a_gun Posted October 7 Posted October 7 Čuh da ako ga Hornetsi ostave nama slijedi obeštećenje od 2.5 milke. Sad ne znam za koju opciju da navijam. 😁
*edited by mod Posted October 7 Posted October 7 1 hour ago, lord_s said: Da li mi uopste imamo neku proverenu info da se Duane W uopste vraca? Kako mi deluje, mi se uopste nista ni ne pitamo u citavoj situaciji Pitamo se u toliko ako ga otpuste pa hoće da se vrati u Evropu. Za sve ostalo ne. Izašli smo mu u susret za pare, što je i dalje bolja opcija od 0 para nezadovoljnog igrača jer ga nisi pustio na skoro pa Hail Mary probu iz koje svi imate korist. Što se tiče obeštećenja, ne verujem da ćemo dobiti više ako ostane. To nam je što nam je, samo je pitanje gde će da završi ove sezone.
J-♣ Posted October 8 Posted October 8 (edited) Neizvesna hala za meč sa Dubai (2024-nov-08-petak) zbog teniskog turnira ATP250 u Beogradu tj. u Areni od 03-09 novembra. Da li će pomeriti meč za nedelju nov-10 (Barselona dolazi nov-13) ili će u drugu halu za sada se ne zna. Usled pomenutog teniskog turnira komšinica igra 3 svoja meča kao domaćica u Pioniru. edit: nešto je raspored utakmica na sajtu eurobasket.com konfuzan, po njima ispada da gostujemo Parizu nov-07, a dočekujemo Dubai nov-08, dok nov-18 u istom danu igramo dve utakmice: gostujemo Mornaru i istog dana dočekujemo Armani Edited October 8 by J-♣
uini Posted October 8 Posted October 8 (edited) 4 minutes ago, J-♣ said: Usled pomenutog teniskog turnira komšinica igra 3 svoja meča kao domaćica u Pioniru. kapiraš da na ovaj način samo unižavaš žene, da ne kažem nešto grdnije. nije kao da vređaš zvezdu ili njene navijače Edited October 8 by uini 1 1
smooth.Op Posted October 8 Posted October 8 Ne može meč sa Dubaijem da bude u taj petak nikako, pošto dan ranije igramo u Parizu. To u kalendaru ABA stoji termin za kolo od petka do ponedeljka. Ako mogu da postave parket igraće se u nedelju.
J-♣ Posted October 8 Posted October 8 2 minutes ago, uini said: kapiraš da na ovaj način samo unižavaš žene, da ne kažem nešto grdnije. nije kao da vređaš zvezdu ili njene navijače jbg, meni više ne smetaju izrazi "groblje, glodari miševi....", pa mi se omaknu razni izrazi u slengu, nije zlonamerno ako je već tako shvaćeno
uini Posted October 8 Posted October 8 nije stvar zlonamernosti, nego, vređaš žene time što si hteo zvezdu, samo to kažem. mene stvarno zabole za vređanje klubova i navijača ali je ženama dovoljno tih porcija i bez ove ( : 2 1 1
Profesionalac Posted October 8 Posted October 8 što se tiče rasporeda, mislim da za sve mečeve (koji nisu u naredna 2 kola) ABA lige se uzima petak kao dan početka kola jer još nije određen tačan raspored utakmica
Recommended Posts