Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

On 19. 6. 2024. at 19:44, uini said:

ja sam ubedjen da takav ne postoji u el, s'tim sto ni ne gledam previse

ako ima nekoga ko razvaljuje kada brani tri pozicije a moze i cetvrtu ponekad, zna da organizuje bazicno napad i ponekad metne tricu, taj lici.

Reveal hidden contents

• Replies 16.1k
  • Views 807.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

branko ne moze da spusti loptu na parket osim kada se nesto zatrci na basketu a kamo da organizuje nesto. mogao je da brani dve pozicije u prajmu a sada ume da metne u odlicnom procentu iz coska.

uglavnom, nije to -to.

makar je tu vec surnajst godina, zapitajte se zasto nije uspeo da se udomi nigdi drugde!

On 19. 6. 2024. at 19:49, uini said:

branko ne moze da spusti loptu na parket osim kada se nesto zatrci na basketu a kamo da organizuje nesto. mogao je da brani dve pozicije u prajmu a sada ume da metne u odlicnom procentu iz coska.

uglavnom, nije to -to.

Može, može Branko i na čeoni ulaz, i da baci floater levom rukom, i da iznudi 2+1 kao u poslednjoj utakmici ove sezone u prvom napadu. A brani četiri, nekad i svih pet pozicija.

Ова тема је стварно баш отишла у курац, зашто се овде расправља о кошаркашким и било којим другим квалитетима Бранка Лазића?

Немам ништа против конструктивног уплитања комшија али претерасте га, нечитљиво је буквално.

On 19. 6. 2024. at 20:26, johan nagel said:

Немам ништа против конструктивног уплитања комшија али претерасте га, нечитљиво је буквално.

lord s je partizanovac valjda

Како год, траје ово доста дуже од сецирања Бранкелиних дефанзивних капацитета.

On 19. 6. 2024. at 20:31, johan nagel said:

Како год, траје ово доста дуже од сецирања Бранкелиних дефанзивних капацитета.

Istina, dobar primer je bio neki dan kada se na vest koja je povezivala Luku Vildozu i KKP, govorilo na način kao da ulazi u Zadrugu, a ne da dolazi u košarkaški klub.

Edited by kralj

Novembar, decembar i januar u ABA samo dva puta van BG. Banja Luka i Ćačak. Odlično za uigravanje. 

Ja sam pogresio sto sam se uopste nastavljao na pitanje o onom francuzu sto mu prezime ne znam ni iskucati a ne izgovoriti, no stoji da je tema u peni*u obzirom da je pauza, da nema proverenih informacija iz kluba vec gomiletina traceva a ponajvise zbog toga sto su u poslednje vreme komsije provele vise vremena prateci karijere Obradovica, Puntera i Ledaya nego sto su gledali svoj tim pa jelte gde bolje deliti info-e oko sad vec bivseg igraca nego na temi njegovog bivseg kluba

Edited by lord_s

@љкра

Бар се говорило од стране навијача Партизана, на теми КК Партизан, о потенцијалном доласку играча у КК Партизан.

Ниђе везе с константним ђубрењем теме углавном неколицине навијача Звезде којима је ваљда досадно јер на њиховој страни нема превише дешавања, плус воле и да тролују.

Moguće, ali ne bi trebalo da se pravi podela na osnovu toga ko za koga navija, nego ko troluje, a ko ne. Ovo sa Ntilikinom je skroz benigno.

Сагласан сам.

On 19. 6. 2024. at 21:07, kralj said:

Ovo sa Ntilikinom je skroz benigno.

partizanovac me pitao za frenkija, drugi partizanovac ponudio lazica kao poredjenje, treci partizanovac u fazonu, sta-nam-rade zvezdasi :mellow:

Troluješ :fantom: