lord_s Posted June 19 Posted June 19 1 minute ago, uini said: ja sam ubedjen da takav ne postoji u el, s'tim sto ni ne gledam previse ako ima nekoga ko razvaljuje kada brani tri pozicije a moze i cetvrtu ponekad, zna da organizuje bazicno napad i ponekad metne tricu, taj lici. Spoiler 1
uini Posted June 19 Posted June 19 branko ne moze da spusti loptu na parket osim kada se nesto zatrci na basketu a kamo da organizuje nesto. mogao je da brani dve pozicije u prajmu a sada ume da metne u odlicnom procentu iz coska. uglavnom, nije to -to.
lord_s Posted June 19 Posted June 19 makar je tu vec surnajst godina, zapitajte se zasto nije uspeo da se udomi nigdi drugde!
booyaka Posted June 19 Posted June 19 12 minutes ago, uini said: branko ne moze da spusti loptu na parket osim kada se nesto zatrci na basketu a kamo da organizuje nesto. mogao je da brani dve pozicije u prajmu a sada ume da metne u odlicnom procentu iz coska. uglavnom, nije to -to. Može, može Branko i na čeoni ulaz, i da baci floater levom rukom, i da iznudi 2+1 kao u poslednjoj utakmici ove sezone u prvom napadu. A brani četiri, nekad i svih pet pozicija. 1
johan nagel Posted June 19 Posted June 19 Ова тема је стварно баш отишла у курац, зашто се овде расправља о кошаркашким и било којим другим квалитетима Бранка Лазића? Немам ништа против конструктивног уплитања комшија али претерасте га, нечитљиво је буквално. 9
uini Posted June 19 Posted June 19 Just now, johan nagel said: Немам ништа против конструктивног уплитања комшија али претерасте га, нечитљиво је буквално. lord s je partizanovac valjda
johan nagel Posted June 19 Posted June 19 Како год, траје ово доста дуже од сецирања Бранкелиних дефанзивних капацитета.
kralj Posted June 19 Posted June 19 (edited) 28 minutes ago, johan nagel said: Како год, траје ово доста дуже од сецирања Бранкелиних дефанзивних капацитета. Istina, dobar primer je bio neki dan kada se na vest koja je povezivala Luku Vildozu i KKP, govorilo na način kao da ulazi u Zadrugu, a ne da dolazi u košarkaški klub. Edited June 19 by kralj 1
smooth.Op Posted June 19 Posted June 19 Novembar, decembar i januar u ABA samo dva puta van BG. Banja Luka i Ćačak. Odlično za uigravanje.
lord_s Posted June 19 Posted June 19 (edited) Ja sam pogresio sto sam se uopste nastavljao na pitanje o onom francuzu sto mu prezime ne znam ni iskucati a ne izgovoriti, no stoji da je tema u peni*u obzirom da je pauza, da nema proverenih informacija iz kluba vec gomiletina traceva a ponajvise zbog toga sto su u poslednje vreme komsije provele vise vremena prateci karijere Obradovica, Puntera i Ledaya nego sto su gledali svoj tim pa jelte gde bolje deliti info-e oko sad vec bivseg igraca nego na temi njegovog bivseg kluba Edited June 19 by lord_s
johan nagel Posted June 19 Posted June 19 @љкра Бар се говорило од стране навијача Партизана, на теми КК Партизан, о потенцијалном доласку играча у КК Партизан. Ниђе везе с константним ђубрењем теме углавном неколицине навијача Звезде којима је ваљда досадно јер на њиховој страни нема превише дешавања, плус воле и да тролују. 3
kralj Posted June 19 Posted June 19 Moguće, ali ne bi trebalo da se pravi podela na osnovu toga ko za koga navija, nego ko troluje, a ko ne. Ovo sa Ntilikinom je skroz benigno.
uini Posted June 20 Posted June 20 7 hours ago, kralj said: Ovo sa Ntilikinom je skroz benigno. partizanovac me pitao za frenkija, drugi partizanovac ponudio lazica kao poredjenje, treci partizanovac u fazonu, sta-nam-rade zvezdasi 1
Recommended Posts