June 19, 2024Jun 19 On 19. 6. 2024. at 19:44, uini said: ja sam ubedjen da takav ne postoji u el, s'tim sto ni ne gledam previse ako ima nekoga ko razvaljuje kada brani tri pozicije a moze i cetvrtu ponekad, zna da organizuje bazicno napad i ponekad metne tricu, taj lici. Reveal hidden contents
June 19, 2024Jun 19 branko ne moze da spusti loptu na parket osim kada se nesto zatrci na basketu a kamo da organizuje nesto. mogao je da brani dve pozicije u prajmu a sada ume da metne u odlicnom procentu iz coska. uglavnom, nije to -to.
June 19, 2024Jun 19 makar je tu vec surnajst godina, zapitajte se zasto nije uspeo da se udomi nigdi drugde!
June 19, 2024Jun 19 On 19. 6. 2024. at 19:49, uini said: branko ne moze da spusti loptu na parket osim kada se nesto zatrci na basketu a kamo da organizuje nesto. mogao je da brani dve pozicije u prajmu a sada ume da metne u odlicnom procentu iz coska. uglavnom, nije to -to. Može, može Branko i na čeoni ulaz, i da baci floater levom rukom, i da iznudi 2+1 kao u poslednjoj utakmici ove sezone u prvom napadu. A brani četiri, nekad i svih pet pozicija.
June 19, 2024Jun 19 Ова тема је стварно баш отишла у курац, зашто се овде расправља о кошаркашким и било којим другим квалитетима Бранка Лазића? Немам ништа против конструктивног уплитања комшија али претерасте га, нечитљиво је буквално.
June 19, 2024Jun 19 On 19. 6. 2024. at 20:26, johan nagel said: Немам ништа против конструктивног уплитања комшија али претерасте га, нечитљиво је буквално. lord s je partizanovac valjda
June 19, 2024Jun 19 On 19. 6. 2024. at 20:31, johan nagel said: Како год, траје ово доста дуже од сецирања Бранкелиних дефанзивних капацитета. Istina, dobar primer je bio neki dan kada se na vest koja je povezivala Luku Vildozu i KKP, govorilo na način kao da ulazi u Zadrugu, a ne da dolazi u košarkaški klub. Edited June 19, 2024Jun 19 by kralj
June 19, 2024Jun 19 Novembar, decembar i januar u ABA samo dva puta van BG. Banja Luka i Ćačak. Odlično za uigravanje.
June 19, 2024Jun 19 Ja sam pogresio sto sam se uopste nastavljao na pitanje o onom francuzu sto mu prezime ne znam ni iskucati a ne izgovoriti, no stoji da je tema u peni*u obzirom da je pauza, da nema proverenih informacija iz kluba vec gomiletina traceva a ponajvise zbog toga sto su u poslednje vreme komsije provele vise vremena prateci karijere Obradovica, Puntera i Ledaya nego sto su gledali svoj tim pa jelte gde bolje deliti info-e oko sad vec bivseg igraca nego na temi njegovog bivseg kluba Edited June 19, 2024Jun 19 by lord_s
June 19, 2024Jun 19 @љкра Бар се говорило од стране навијача Партизана, на теми КК Партизан, о потенцијалном доласку играча у КК Партизан. Ниђе везе с константним ђубрењем теме углавном неколицине навијача Звезде којима је ваљда досадно јер на њиховој страни нема превише дешавања, плус воле и да тролују.
June 19, 2024Jun 19 Moguće, ali ne bi trebalo da se pravi podela na osnovu toga ko za koga navija, nego ko troluje, a ko ne. Ovo sa Ntilikinom je skroz benigno.
June 20, 2024Jun 20 On 19. 6. 2024. at 21:07, kralj said: Ovo sa Ntilikinom je skroz benigno. partizanovac me pitao za frenkija, drugi partizanovac ponudio lazica kao poredjenje, treci partizanovac u fazonu, sta-nam-rade zvezdasi