Valk Posted October 6 Posted October 6 14 minutes ago, Ted said: sad sam ukapirao da Makabi ne igra kući Pa znaš da su i ove sezone domaćini kod nas, samo mi moramo da se pravimo pametni i rizikujemo nekog bombaša-samoubicu da se raznese u sred Beograda. 1
Ted Posted October 6 Posted October 6 Just now, Valk said: Pa znaš da su i ove sezone domaćini kod nas, samo mi moramo da se pravimo pametni i rizikujemo nekog bombaša-samoubicu da se raznese u sred Beograda. setio se naknadno. ostalo mi u memoriji da smo prošle sezone, valjda u prvom kolu, gostovali u Tel Avivu. ubrzo je počelo šta je počelo i preselili su se u Pionir. nisam siguran da su ikoga, osim Partizan, ugostili u Tel Avivu prošle sezone
kud u maglu Simoviću Posted October 6 Posted October 6 nikoga, samo nas mučene deluje da nam je raspored zajeban, al da ne prejudiciramtm
*edited by mod Posted October 6 Posted October 6 6 minutes ago, Valk said: Pa znaš da su i ove sezone domaćini kod nas, samo mi moramo da se pravimo pametni i rizikujemo nekog bombaša-samoubicu da se raznese u sred Beograda. Dobro sad i ti malo preteruješ... Spoiler Nije hala Pionir baš u sred Beograda. 3
ZokiAsov Posted October 6 Posted October 6 Treba se skoncentrisati skroz na aba ligu. U el sta uradimo uradimo. Ipak je ovo nov tim u nastajanju 3
Valk Posted October 6 Posted October 6 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nikoga, samo nas mučene Zlobnici bi rekli da nomen est omen, blago kući u koju vi svratite, pu pu pu Spoiler 1
goofs Posted October 6 Posted October 6 I meni se čini da je raspored zajeban, sve protiv nekih evroligaša igramo
kud u maglu Simoviću Posted October 6 Posted October 6 5 minutes ago, Valk said: Zlobnici bi rekli da nomen est omen, blago kući u koju vi svratite, pu pu pu Reveal hidden contents šteta što sledeću abu ne igramo u pitoresknom predgrađu
smooth.Op Posted October 6 Posted October 6 Odličan nam je raspored skoro do kraja januara 2025. Posle postaje baš zeznuto. 1
Valk Posted October 6 Posted October 6 1 hour ago, smooth.Op said: Odličan nam je raspored skoro do kraja januara 2025. Posle postaje baš zeznuto. Mnogo si se lepo potrudio sa ovim pikčnari prikazom, alal vera. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 6 Posted October 6 25 minutes ago, Valk said: Mnogo si se lepo potrudio sa ovim pikčnari prikazom, alal vera. ne budi dokona nego ga stavi uz naslov topika 1
goofs Posted October 6 Posted October 6 Dujan nije u sastavu Šarlota včras, doduše, nije još uvek ni vejvovan 3
Recommended Posts