Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

14 minutes ago, Ted said:

sad sam ukapirao da Makabi ne igra kući

Pa znaš da su i ove sezone domaćini kod nas, samo mi moramo da se pravimo pametni i rizikujemo nekog bombaša-samoubicu da se raznese u sred Beograda.

• Replies 16.1k
  • Views 808.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Just now, Valk said:

Pa znaš da su i ove sezone domaćini kod nas, samo mi moramo da se pravimo pametni i rizikujemo nekog bombaša-samoubicu da se raznese u sred Beograda.

setio se naknadno. ostalo mi u memoriji da smo prošle sezone, valjda u prvom kolu, gostovali u Tel Avivu. ubrzo je počelo šta je počelo i preselili su se u Pionir. nisam siguran da su ikoga, osim Partizan, ugostili u Tel Avivu prošle sezone

nikoga, samo nas mučene

deluje da nam je raspored zajeban, al da ne prejudiciramtm

6 minutes ago, Valk said:

Dobro sad i ti malo preteruješ...

Spoiler

Nije hala Pionir baš u sred Beograda.

Treba se skoncentrisati skroz na aba ligu. U el sta uradimo uradimo. Ipak je ovo nov tim u nastajanju

10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nikoga, samo nas mučene

Zlobnici bi rekli da nomen est omen, blago kući u koju vi svratite, pu pu pu :gospode:

Spoiler

0e3df6c04c99f4c9048725d6d435db34.jpg

I meni se čini da je raspored zajeban, sve protiv nekih evroligaša igramo

:Jova:

pa dobro....ima evroligaša i evroligaša

5 minutes ago, Valk said:

Zlobnici bi rekli da nomen est omen, blago kući u koju vi svratite, pu pu pu :gospode:

Reveal hidden contents

0e3df6c04c99f4c9048725d6d435db34.jpg

šteta što sledeću abu ne igramo u pitoresknom predgrađu

Odličan nam je raspored skoro do kraja januara 2025. Posle postaje baš zeznuto. 

1 hour ago, smooth.Op said:

Odličan nam je raspored skoro do kraja januara 2025. Posle postaje baš zeznuto. 

Mnogo si se lepo potrudio sa ovim pikčnari prikazom, alal vera.

25 minutes ago, Valk said:

Mnogo si se lepo potrudio sa ovim pikčnari prikazom, alal vera.

ne budi dokona nego ga stavi uz naslov topika

Dujan nije u sastavu Šarlota včras, doduše, nije još uvek ni vejvovan

Ipak je igrao. 7 poena za 8 minuta.

I naravno:

:D