Кристофер Лумумбо Posted October 5 Posted October 5 2 hours ago, kralj said: Nikada nisam prevazišao pristrasnost spram naših igrača. Uvek ću da pre gledam utakmicu u kojoj naš igrač igra, uz komponentu da navijam za njegovu dobru utakmicu. Naročito kad je mlad i naročito u NBA, ali svejedno, volim više da vidim dobar potez Vanje Marinkovića nego Karlika. Sa druge strane, percepcija Evrolige kao cilja svih ciljeva je totalno pogrešna i mislim da je generator dobrog dela zla koje Blizanci generišu. 100x bih više uživao u Evrokup sezoni gde su nosioci npr. Topić, Đurišić i Poku, Teo uđe ako nije mamuran, od ovog mačevanja sa Armanijevim i Barseloninim budžetom. A dok god država drži te klubove u životu, nemam ništa protiv i da ih uslovljava domaćim talentima sa relevantnom ulogom. Pa kako drzava da uslovljava domacim talentima, da prica trenerima ko i koliko ce da igra? 1
Kreator Posted October 5 Posted October 5 5 hours ago, kralj said: Najviše se upecao Žoc, čak je i mahao listom strelaca posle neke utakmice. Ne znam zašto debili, tužno je da Partizan ima jednog našeg igrača sa minutažom u EL utakmici. Ne znam za papire, nisam to ispratio. Imaće dvojicu naših uskoro. Poku je dobar igrač, dobiće sigurno minute. Eto drago mi je zbog Vanje, da imamo još petoricu takvih kao Vanja sigurno bi igrali. A Željku zameram što je odmah skratio rotaciju na 8 igrača kao da je već plej of. Poku bi verovatno bio delotvorniji od Sterlinga protiv Baskonije. Biće to bolje sa Pokuom i Majkom kada se vrati ma teren. 1
Milošica Posted October 5 Posted October 5 28 minutes ago, Kreator said: Ne znam za papire, nisam to ispratio. Imaće dvojicu naših uskoro. Poku je dobar igrač, dobiće sigurno minute. Eto drago mi je zbog Vanje, da imamo još petoricu takvih kao Vanja sigurno bi igrali. To je ono kad je Željko posle pobede nad Fenerom skroz bespotrebno istakao broj poena domaćih igrača. Mada razumem ga, ponele ga emocije zbog zlonamernih i naručenih tekstova. 2
Uskebasi Posted October 5 Posted October 5 Interesantno je da se za budućnost srpske košarke i broj domaćih igrača u Partizanu najviše brinu navijači kluba koji razigrava mlade nade domaće kosarke Teodosica, Lazica, Kalinica i njima slične. Jednaku korist ce u narednim godinama srpska kosarka imati od Karlika Dzonsa i od Lazica ili Teodosica 4 1 2
kralj Posted October 5 Posted October 5 7 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Pa kako drzava da uslovljava domacim talentima, da prica trenerima ko i koliko ce da igra? Naravno da ne treba da šteluje individualne minutaže, sad se praviš blesav...
Кристофер Лумумбо Posted October 5 Posted October 5 Pa ozbiljno pitam, rekao si da treba da ih uslovljava domacim talentima sa ozbiljnim ulogama, kako bi to izgledalo?
kralj Posted October 6 Posted October 6 6 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Pa ozbiljno pitam, rekao si da treba da ih uslovljava domacim talentima sa ozbiljnim ulogama, kako bi to izgledalo? Pa ne pišem o nekim utopističkim projektima. Eto, izgledalo bi kao što su izgledali Olimpijakos ili CSKA pod Dudom u najmanju ruku. U najmanju ruku, jer bi na mestu Hrijape i Monije imao NBA prospekte kao što su Poku, Smailagić, Petrušev, a na mestu Panova nekog standardnog reprezentativca najbolje evropske reprezentacije. I danas imamo Žalgiris koji bi se sa obe noge šutao u dupe da ima litvanskog Pokua i Kalinu umesto Butkevicijusa i onog centra na B, mrzi me da tražim. Baš ništa nije neobično da se treneru nagovesti takva strategija. U Zvezdi je to ćoki implementirao na silu, pa deluje incesno s obzirom da nije uspeo da zadrži Topića i dovede Petruševa i Đurišića, ali Sfero svako malo trubi kako je i on sam zagovornik strategije o domesticusima. Žoc verovatno nije u stanju da pristane na takav kompromis iz opštepoznatih motiva, Duda, Vujošević i Pešić sigurno bi. Od kako nam je specijalne intervencije čak ni EL ne bi dolazila u pitanje jer očito drugih budala nema koje će da zviznu milion na ime učešća. Iskreiran je bizarni ambijent gde je biti u 10 od 18 pitanje života i smrti, dok reprezentacija igra egal utakmicu sa Amerima. 2
Milošica Posted October 6 Posted October 6 Vreme nije isteklo, vreme nije isteklo...Kecmaan - i daaaa, aaaaaaaaa 1
ZokiAsov Posted October 6 Posted October 6 Cibona dolazi sa juniorima. Prilika da vidimo od cega su satkani lakic, nakic, kopriva i poku. Nadam se i aleksa i mitro 2
kralj Posted October 6 Posted October 6 9 minutes ago, Heaviside said: Poku spao na dokazivanje protiv juniora Cibone :( Verovatno najnebitnija utakmica u dosadašnjij karijeri.
Jimmy Kowalski Posted October 6 Posted October 6 Quote „To je standardna tema kod nas. Prvo, treba da se zna, da je odluka da Avramović.. Avramović bilo gde da je igrao i u Italiji i u Španiji, ja se sećam kad sam bio trener Barselone, mi smo igrali protiv Estudijantesa, Malage, Avramović je uvek bio fantastičan igrač, ali na nekoj drugoj poziciji. Recimo na poziciji dva“, objasnio je Pešić. Istakao je da je veliku ulogu u transformaciji košarkaša odigrao Željko Obradović na čemu mu je posebno zahvalan. „Željko je njega angažovao, doveo i postavio ga na poziciju jedan što na kraju krajeva je malo bilo iznenađenje, ali on je verovao da on to može i ja, kao što se zna, nemamo ni u reprezentaciji, ne ističemo se sa dovoljnim brojem igrača na poziciji jedan i Željko je tu i meni dosta pomogao. I ja bih se pitao šta bih radio da on nije u Partizanu igrao na poziciji jedan. Bilo je tu i povreda, moramo da znamo. Imao je u dva, tri navrata Aleksa povrede i to ga je malo vraćalo na početak“. Da je Kari citao forum i komentare kako Zeljko ne zna da koristi Aleksu i gura ga na 1 kada ovaj to nije, verovatno bi izvrsio sepuku.. 5
Recommended Posts