Shaq Posted June 19 Posted June 19 6 minutes ago, copkillah said: Makabi promenio boje? al se prosipas, nadji gde sam napisao da prelazi u makabi i necu vise post napisati ovde.. oslepeli ste od mrznje i pricate napamet.. 1
copkillah Posted June 19 Posted June 19 1 minute ago, Shaq said: al se prosipas, nadji gde sam napisao da prelazi u makabi i necu vise post napisati ovde.. oslepeli ste od mrznje i pricate napamet.. znam samo da ste branili one što su popušili trola i objavili da Panter ide u Makabi, kao "eto, bili su u pravu" ove ostale projekcije ne moram ni da komentarišem
Milošica Posted June 19 Posted June 19 (edited) 11 minutes ago, copkillah said: Makabi promenio boje? Lundberg neće morati da menja, ako dođe Edited June 19 by Milošica
Shaq Posted June 19 Posted June 19 (edited) 14 minutes ago, copkillah said: znam samo da ste branili one što su popušili trola i objavili da Panter ide u Makabi, kao "eto, bili su u pravu" ove ostale projekcije ne moram ni da komentarišem samo nastavljas blamiranje, koga sam ja branio? ili daj dokaz da sam objavio ista za pantera i makabi kao i da sam branio™ ikoga ko je to objavio ili stfu.... Edited June 19 by Shaq 1
booyaka Posted June 19 Posted June 19 Bolje se zapitajte zašto vam stalno odlaze kapiteni iz kluba, Panter, pa pre toga Zagorac... 1
Milošica Posted June 19 Posted June 19 Just now, booyaka said: Bolje se zapitajte zašto vam stalno odlaze kapiteni iz kluba, Panter, pa pre toga Zagorac... Ukleta traka
lord_s Posted June 19 Posted June 19 1 minute ago, booyaka said: Bolje se zapitajte zašto vam stalno odlaze kapiteni iz kluba, Panter, pa pre toga Zagorac... cetgtpiju, kako da napisem post koji se apsolutno nicim ne dotice teme i ergo ne doprinosi, pa nicemu 1 5
copkillah Posted June 19 Posted June 19 3 minutes ago, lord_s said: cetgtpiju, kako da napisem post koji se apsolutno nicim ne dotice teme i ergo ne doprinosi, pa nicemu kamo lepe sreće da zna za četdžipiti i da ume da ga koristi 1
ZokiAsov Posted June 19 Posted June 19 34 minutes ago, Milošica said: Lundberg neće morati da menja, ako dođe Neko dovodi igrace sa fajnal fora neko svedske polu crnce
weedman Posted June 19 Posted June 19 dovešće i nama kad vazura uplati 20 milki kkp kao što je terza donirao isti iznos budzetskih sredstava cokijevom klubu, kao real madrid znate
booyaka Posted June 19 Posted June 19 49 minutes ago, lord_s said: cetgtpiju, kako da napisem post koji se apsolutno nicim ne dotice teme i ergo ne doprinosi, pa nicemu 45 minutes ago, copkillah said: kamo lepe sreće da zna za četdžipiti i da ume da ga koristi 1
uini Posted June 19 Posted June 19 21 minutes ago, Milošica said: @uini Kom igraču iz EL ti je najsličniji Ntilikina? ja sam ubedjen da takav ne postoji u el, s'tim sto ni ne gledam previse ako ima nekoga ko razvaljuje kada brani tri pozicije a moze i cetvrtu ponekad, zna da organizuje bazicno napad i ponekad metne tricu, taj lici. 2 1
Recommended Posts