Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

6 minutes ago, copkillah said:

Makabi promenio boje?

al se prosipas, nadji gde sam napisao da prelazi u makabi i necu vise post napisati ovde..

oslepeli ste od mrznje i pricate napamet..:fantom:

• Replies 16k
  • Views 796k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

1 minute ago, Shaq said:

al se prosipas, nadji gde sam napisao da prelazi u makabi i necu vise post napisati ovde..

oslepeli ste od mrznje i pricate napamet..:fantom:

znam samo da ste branili one što su popušili trola i objavili da Panter ide u Makabi, kao "eto, bili su u pravu" :fantom:

ove ostale projekcije ne moram ni da komentarišem

11 minutes ago, copkillah said:

Makabi promenio boje?

Lundberg neće morati da menja, ako dođe :D

Edited by Milošica

14 minutes ago, copkillah said:

znam samo da ste branili one što su popušili trola i objavili da Panter ide u Makabi, kao "eto, bili su u pravu" :fantom:

ove ostale projekcije ne moram ni da komentarišem

samo nastavljas blamiranje, koga sam ja branio?

ili daj dokaz da sam objavio ista za pantera i makabi kao i da sam branio™ ikoga ko je to objavio ili stfu....:fantom:

Edited by Shaq

Bolje se zapitajte zašto vam stalno odlaze kapiteni iz kluba, Panter, pa pre toga Zagorac...

Just now, booyaka said:

Bolje se zapitajte zašto vam stalno odlaze kapiteni iz kluba, Panter, pa pre toga Zagorac...

Ukleta traka

1 minute ago, booyaka said:

cetgtpiju, kako da napisem post koji se apsolutno nicim ne dotice teme i ergo ne doprinosi, pa nicemu :D

3 minutes ago, lord_s said:

cetgtpiju, kako da napisem post koji se apsolutno nicim ne dotice teme i ergo ne doprinosi, pa nicemu :D

kamo lepe sreće da zna za četdžipiti i da ume da ga koristi :D

34 minutes ago, Milošica said:

Lundberg neće morati da menja, ako dođe :D

Neko dovodi igrace sa fajnal fora neko svedske polu crnce

dovešće i nama kad vazura uplati 20 milki kkp kao što je terza donirao isti iznos budzetskih sredstava cokijevom klubu, kao real madrid znate:fantom: 

49 minutes ago, lord_s said:

45 minutes ago, copkillah said:

kamo lepe sreće da zna za četdžipiti i da ume da ga koristi :D

promašio si prompt

Jel moze pls bez kvotovanja romika?

Flower power

@uini

Kom igraču iz EL ti je najsličniji Ntilikina?

21 minutes ago, Milošica said:

@uini

Kom igraču iz EL ti je najsličniji Ntilikina?

ja sam ubedjen da takav ne postoji u el, s'tim sto ni ne gledam previse

ako ima nekoga ko razvaljuje kada brani tri pozicije a moze i cetvrtu ponekad, zna da organizuje bazicno napad i ponekad metne tricu, taj lici.