MiddleClass Posted October 3 Posted October 3 7 minutes ago, Kreator said: Jel vidiš ovde dole makar jednu špansku zastavicu? Neces je ni vidjeti u Baskiji 1 3 1 1
Hele Posted October 3 Posted October 3 7 minutes ago, Kreator said: Jel vidiš ovde dole makar jednu špansku zastavicu? Ne? Hvala, prijatno i laku noć. 1. Njihov problem 2. Tako ce i da prodju (nece ni u plej-in) 3. Mi smo talentovaniji od Spanaca 4. I dalje njihov problem 4
Jesper23 Posted October 4 Posted October 4 Ima li negdje na netu cijela utakmica da se pogleda? Hvala unapred 2
copkillah Posted October 4 Posted October 4 Jutro posle, samo ponavljam sebi ono što i Vanja kaže, dobro je da je tek prva utakmica. 1
Lord Stef Posted October 4 Posted October 4 14 minutes ago, Jesper23 said: Ima li negdje na netu cijela utakmica da se pogleda? Hvala unapred Ima.
Popular Post copkillah Posted October 4 Popular Post Posted October 4 I srećan nam rođendan uz jednu prigodnu: 18
Cash Posted October 4 Posted October 4 10 hours ago, Nikodije said: Hm... ne. Šćepinih 40+ se sećam u Rusiji 2001, ne u Vitoriji. Misliš u Rusiji 2002
Jimmy Kowalski Posted October 4 Posted October 4 1 hour ago, copkillah said: Jutro posle, samo ponavljam sebi ono što i Vanja kaže, dobro je da je tek prva utakmica. Kako se uzme. Mozda bi valjalo da je poslednja, pa da udarimo ponovo kompletan remont, osim Bakice naravno..
bradilko Posted October 4 Posted October 4 dobro smo izgledali. nema nervoze dok gledam, nema mnogo nelogicnih poteza kao prosle sezone. ici ce sve na bolje. ubacise onu prokletinju o tablu, malo vise opreza u kontri.nova ekipa, veoma gledljiva. zao mi je sto ode duan vasington. delovao mi da moze mnogo 1 na 1 kad zatreba. ali jebiga. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted October 4 Posted October 4 35 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kako se uzme. Mozda bi valjalo da je poslednja, pa da udarimo ponovo kompletan remont, osim Bakice naravno.. sad će morati i marija da ostave, jer je žoc igrao i sa ivom 1 3 1
bradilko Posted October 4 Posted October 4 Just now, kud u maglu Simoviću said: sad će morati i marija da ostave, jer je žoc igrao i sa ivom da vrate i pecarskog juniora jer je i... 1
kralj Posted October 4 Posted October 4 (edited) A ne vraća se Vašington? Od naših samo Vanja uzeo minute. Džaba ostaju posle treninga. Poku 0 min je zločin. Edited October 4 by kralj 1 1
Jesper23 Posted October 4 Posted October 4 23 minutes ago, kralj said: A ne vraća se Vašington? Od naših samo Vanja uzeo minute. Džaba ostaju posle treninga. Poku 0 min je zločin. Nije da branim Želimira, ali Moneke je igrao 35-36 minuta, to bi baš bio opasan mismeč. Brži je i snažniji od Pokua. Mene čudi kako je ovaj Sedekerskis i dalje u Baskoniji, baš odličan sidekick, dobar šut, dobra odbrana, odličan u skoku, dobar u odbrani. 2
goofs Posted October 4 Posted October 4 Ovde na PPPu se moglo videti kako ljudi čupaju kose na pomen dolaska Pokua, a sad je tragedija jer nije odigrao ni minut. Polako ljudi, tek je prva utakmica, još se traži ekipa, biće vremena i prostora za sve. Da podsetim samo, prošle godine u prvom kolu nas je Makabi ispresavijao ko origami, a pre dve smo na otvaranju poklekli moćnoj Albi u utakmici u kojoj je pala i stotka (jedina u tom kolu). 8
uini Posted October 4 Posted October 4 39 minutes ago, bradilko said: zao mi je sto ode duan vasington. delovao mi da moze mnogo 1 na 1 kad zatreba. ali jebiga. jel to neki svež info ili jinxuješ ( :
Recommended Posts