smooth.Op Posted October 3 Posted October 3 Donta Hol igrao 21 minut. Imam utisak kao da nije izlazio iz igre.
J-♣ Posted October 3 Posted October 3 (edited) Jbg, mi ostajemo bez igrača u rotaciji koji se fino uklapao u tim, a zbog američke trange-frange - pa ne može to fraj. Edited October 3 by J-♣
*edited by mod Posted October 3 Posted October 3 19 minutes ago, Kreator said: I eto nismo uspeli loptu da ubacimo za 5 sekundi Opet flešbekovi iz prošle sezone. To je bio 2 u 1 specijal. Loše izveden aut posle tajmauta. Obično smo to razdvajali. Neverovatan je broj glupo završenih kontri danas, da smo na pola od toga upisali poene, lagano bi priveli kraju. Moneke vrlo iritantan, na svaku odluku je širio ruke i kukao... 7 1
cartman Posted October 3 Posted October 3 Jednostavno su bili bolji. Kad god im je trebala trojka uspevali su da je pogode. Nismo mnogo gluposti napravili ali su svaku kaznili maksimalno Kako bude išla sezona isprofilisace se hijerarhija i ko je gazda kod nas. Optimista sam da će to sve da legne na svoje mesto 2
Ted Posted October 3 Posted October 3 na zapadu ništa novo.....poslednji put smo Baskoniju dobili u gostima još dok je igrao Vlado Šćepanović, a za njih Luis Skola.....po svemu sudeći potrajaće ne mogu da kažem da sam se nešto iznervirao, očekivao sam ovako nešto 1 1
*edited by mod Posted October 3 Posted October 3 13 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Tu je momentum presao na stranu Baskonije. Plus Luwawu blokada u kontri i lopta za njih, plus izbija loptu Bongi i postize trojku.. Mislim da smo jedno 5-6 blokada popili (skroz čistih) kada je trebalo da upišemo lake poene. 2
Ted Posted October 3 Posted October 3 fali verovatno još 10-15 miliona evra.......da se primaknemo ovima gore 3
ZokiAsov Posted October 3 Posted October 3 Just now, *edited by mod said: Mislim da smo jedno 5-6 blokada popili (skroz čistih) kada je trebalo da upišemo lake poene. Od toga 4 jebeni donte hol 1
Recommended Posts