garmonbozia Posted October 3 Posted October 3 3 minutes ago, uini said: mislim da treba da ga iybacite Uvalio si nam nekog Frenkija sa Temu 'mesto pravog 1
Ted Posted October 3 Posted October 3 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije, ali nije ga puno ni cuvao. Preuzimali su i Brown i Vanja i Carlik. Niko uspesno.. ma taj kad uđe u šut, moš samo macolu da uzmeš i ga cepaš po kolenima.....valjda neće mnogo da se zapali, nek spakuje dvajes i kusur, nije problem
Lord Stef Posted October 3 Posted October 3 1 minute ago, MocaVukotic said: Kolko umamo ukradenih, jedno dvajspet? Zvanicno 3, mada sam i ja dojma da ih je bilo mnogo vise Steta za kraj, moglo je ovo i preko 10 razlike da ode, ali ok, samo ovakav intenzitet u drugom 1
sasailic Posted October 3 Posted October 3 1 minute ago, BWA said: Kako igra Jaramaz? Nisam u prilici da gledam. Ušao greškom dao koš i izašao 1 1
Jimmy Kowalski Posted October 3 Posted October 3 1 minute ago, BWA said: Kako igra Jaramaz? Nisam u prilici da gledam. Krenuo da nas trpa i Laso ga odmah izveo.. 1 1
Heaviside Posted October 3 Posted October 3 18 minutes ago, garmonbozia said: Em bio flop em bio polukrug. Flop da, ali polukrug štiti samo napadača koji se licem ka košu već odrazio i naleteo na odbranu. Guranje ramenom/rukom dok zida je faul i u krugu. Nije bilo ovde ni to, čisto teoretski kenjam. 2
smooth.Op Posted October 3 Posted October 3 Moneke pri svakom šutu faul tražio. Dve tehničke mu pišem. 2
Recommended Posts