smooth.Op Posted October 3 Posted October 3 3 minutes ago, Jesper23 said: Komšije, od koga danas očekujete dobar performans i dobru partiju. Mislim da će Ife da porobi, odgovara mu protivnik Očekujem odličnu partiju Karlika Džonsa. Nema tu nekih uigranih akcija i ne znam ti ja čega. Sve će se svesti na individualna rešenja, a Karlik je naš najbolji napadač iz izolacije. Bonga će biti jako važan u odbrani da čuva Monekea, a u napadu će mu Sedekerskis dosta limitirati prednost koju inače ima kroz fizikalije. Kod njih očekujem dosta poena Luvavua, iz nekih pozicija koje je Cerovina imao za vikend. Moneke bi trebalo da porobi na skoku. 2
uini Posted October 3 Posted October 3 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Zoki bi mogao da uradi najbolju stvar za Patizan, kada ga nazove Washingtonov agent za par dana da mu se zahvali i pozeli momku sve najbolje u nastavku karijere. jutros me je dočekala srodna zezancija na temu 2
Jimmy Kowalski Posted October 3 Posted October 3 Ocekujem da se Vanja lepo oduzi domacinu na poklonu koji ce dobiti pre utakmice tako sto ce isporuciti bar jedno 15-20 poena. Jedan mali omaz samom sebi u toj dvorani..
shimpu Posted October 3 Posted October 3 Ocekujem da se Ognjen lepo oduzi gostima na poklonu koji ce dobiti pre utakmice tako sto ce isporuciti bar jedno 15-20 poena
Lord Stef Posted October 3 Posted October 3 Pa crta se da nam OJ saspe jedno 20-ak poena uz sut za 3 4/4 1
BWA Posted October 3 Posted October 3 Obično je tako...ali teško ovaj put. Ja imam osjećaj da će makar jednom brutalno zakucati uz nekih 4-8 poena. 1
shimpu Posted October 3 Posted October 3 Imam osecaj da ce Jaramaz napraviti faul nad Monekeom u poslednjoj sekundi
April Posted October 3 Posted October 3 3 hours ago, smooth.Op said: Samo da mi Kums ne lupi copyright Dujan - Dritan isti kurac
Jimmy Kowalski Posted October 3 Posted October 3 41 minutes ago, Lord Stef said: Pa crta se da nam OJ saspe jedno 20-ak poena uz sut za 3 4/4 Ma nema sanse. Strpace ga Lakic u svoj dzep..
Ted Posted October 3 Posted October 3 odo da pozavršavam šta imam pa da stignem na tekmu nek bude jako večeras!!!!!! 1
BWA Posted October 3 Posted October 3 5 minutes ago, Ted said: odo da pozavršavam šta imam pa da stignem na tekmu nek bude jako večeras!!!!!! Gledaces? Šokiran sam. 2
Ted Posted October 3 Posted October 3 33 minutes ago, BWA said: Gledaces? Šokiran sam. pa početak je.....sad sam normalan 1
cedo Posted October 3 Posted October 3 vi sto imate u pricuvi gruzijsku kinematografiju, molim vas da tedu na vreme obezbedite linkove 1
kud u maglu Simoviću Posted October 3 Posted October 3 (edited) @Ted simindis kundzuli iliti kukuruzno ostrvo, bez mnogo dijaloga ali sa snažnim simbolizmom o ljudskom opstanku i prirodi, a kroz prizmu ratnog sukoba gruzije i abhazije Edited October 3 by kud u maglu Simoviću 1
Recommended Posts