pbg12345 Posted October 2 Posted October 2 (edited) ja sam najpre pomislio da oni imaju draft prava na njega nikako mi nije bilo jasno ako je imao ugovor sa niksima kako je potpisao za partizan kako sad razumem, on je regularno potpisao za partizan, niakakvog ugovora sa niksima nema nego su ga niksi ukljucili u trejd da bi se ispunili uslov trejda, a opet on je ispunjavao neke druge uslove jer je prosle godine potpisivao nekoliko kratkorocnih ugovora sa njima pa genijalno, ako je tako u tom slucaju, da je partizan (a mozda je mogao i sam vasington) odbio ovaj trejd bi propao? bar u ovom obliku? milion dolara (ako je tacna cifra) je milion dolara i sa te strane mi je jasno zasto se upustaju u sve ovo, ali nije ovo dobro ni za igraca ni za ekipu, posebno sto je pocetak sezone potpuno novog tima i to u slucaju da sve prodje bez nekih dodatnih zackoljica, potpuna propast bi bila da hornetsi ili neko drugi uvidi da im vasington treba ove sezone u nba btw, sto su njega pejsersi otpustili prve sezone? statisticki deluje da je imao jako dobro ruki sezonu (skoro 10p, solidni procenti narocito za rukija) Edited October 2 by pbg12345
Uskebasi Posted October 2 Posted October 2 Nema potrebe za komšijskom brigom i patetikom. Igrač može da bude uključen u ovu kombinaciju samo uz saglasnost kluba. Tako da niko ne raskida ugovor Partizanu ako Partizan nije zainteresovan za obeštećenje 1
kralj Posted October 2 Posted October 2 3 minutes ago, Uskebasi said: Nema potrebe za komšijskom brigom i patetikom. Igrač može da bude uključen u ovu kombinaciju samo uz saglasnost kluba. Tako da niko ne raskida ugovor Partizanu ako Partizan nije zainteresovan za obeštećenje Pa ko to dovodi u pitanje, legendo? 1
Nikodije Posted October 2 Posted October 2 Za kkp bi bilo najbolje da uzmu obeštećenje i da ovaj ode. Imaju dovoljno bekova i bez njega. 3
lord_s Posted October 2 Posted October 2 (edited) Ostoyah rodjen pod srecnom zvezdom, drugog objasnjenja nemam. Da je ova neka prica ranije bila sa starom upravom dobili bi nekih 150000 na rate da se sutamo u guzove Cuj milion tako iznebuha, ako sad ne pojure neku cetvorku sa post up i solidnom igrom ledjima.. Edited October 2 by lord_s
Hele Posted October 2 Posted October 2 Realno, lik vam ni ne treba, popunjena vam ta pozicija, a ovo je milion obestecenja plus oslobadjanje od njegove plate. Mogla bi bas bomba da pukne na 4.
Papovac Posted October 2 Posted October 2 realno, neka njega tu, zlu ne trebalo, a dobrodosla je i cetvorka. 1
Hele Posted October 2 Posted October 2 (edited) 5 minutes ago, Papovac said: realno, neka njega tu, zlu ne trebalo, a dobrodosla je i cetvorka. To je najbolje 😁 Jedno pitanje, zasto se podrazumeva da ga Sarlot otpusta? On solidan, oni bezveznjaci, a platili su ga... Da nekog platim, bar bih ga ispobao koji dan. Edited October 2 by Hele
kud u maglu Simoviću Posted October 2 Posted October 2 3 minutes ago, Hele said: Jedno pitanje, zasto se podrazumeva da ga Sarlot otpusta? negde sam ispratio da oni sa tim platama probijaju salery cap, pa zbog toga 1
smooth.Op Posted October 2 Posted October 2 Nego, kad letimo mi za Vitoriju? Na flightradaru ne vidim da je izlistan let.
garmonbozia Posted October 2 Posted October 2 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/dvejn-vasington-trejdovan-u-nba-finansijska-injekcija-stize-u-partizan-mozzart-bet/493149 Ako je stvarno tačno da dobijamo milionče, potpis Dujana je potpis godine i to ne zbog igara.
Recommended Posts