Кристофер Лумумбо Posted September 29 Posted September 29 1 minute ago, kralj said: Jel Poku počeo? Jok
hooyadahoo Posted September 29 Posted September 29 Dobar Spartak jbte. Mislim nezavisno od ove utakmice, imaju dobar tim 4
johan nagel Posted September 29 Posted September 29 Стандардно лаичком оку чудне ротације, посебно сада када је комплетан тим нов (јелтоикадикоурадио??) и ваљало би да се што боље уиграју ови носиоци.
Kreator Posted September 29 Posted September 29 (edited) Što se više forsira ovaj koprivica... Bravo Karliče Edited September 29 by Kreator
kralj Posted September 29 Posted September 29 3 minutes ago, hooyadahoo said: Dobar Spartak jbte. Mislim nezavisno od ove utakmice, imaju dobar tim Ameri su im za sad najslabiji.
garmonbozia Posted September 29 Posted September 29 1 minute ago, kralj said: Ameri su im za sad najslabiji. Al' ovo ostalo skroz respektabilno za ABA nivo.
Jimmy Kowalski Posted September 29 Posted September 29 1 minute ago, Kreator said: Što se više forsira ovaj koprivica... Sa njim na parketu mi smo +6, sa Daviesom i Jonesom smo bili -5.. 1
ZokiAsov Posted September 29 Posted September 29 2 minutes ago, Kreator said: Što se više forsira ovaj koprivica... Bravo Karliče Vidis da deli banane ko deci bombone
garmonbozia Posted September 29 Posted September 29 Just now, Jimmy Kowalski said: Sa njim na parketu mi smo +6, sa Daviesom i Jonesom smo bili -5.. Sad sam hteo da napišem da se Miletić naigrao pored Ramba i Jonesa. 1
Kreator Posted September 29 Posted September 29 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Sa njim na parketu mi smo +6, sa Daviesom i Jonesom smo bili -5.. Taj deo utakmice sam propustio. Vidim samo koprivu na terenu.
garmonbozia Posted September 29 Posted September 29 Ubi Cerovina Vanju u skoku kao granom. Skida mu loptu već drugi put 1
Recommended Posts