copkillah Posted September 28 Posted September 28 3 hours ago, ToniAdams said: Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje alo, druže! 6 1
cedo Posted September 28 Posted September 28 (edited) tu mi je najbolje kad mu objasnjavaju upotrebu toaleta Edited September 28 by cedo
ToniAdams Posted September 28 Posted September 28 40 minutes ago, goofs said: A onaj kad igra golmana sa Peleom i Majkl Kejnom? Dobar je to film, beg u pobedu, ipak mi nije prva faca tu, tek možda četvrta
ToniAdams Posted September 28 Posted September 28 35 minutes ago, copkillah said: alo, druže! Ama pričam o serijalu Rambo i Roki, ima slaj super filmova još 2
DameTime Posted September 28 Posted September 28 Serija sa Realom onomad je bukvalno In other news, malko me mrzi da skrolujem da li je bilo, ali ova fotka mi je brutalna 1
April Posted September 29 Posted September 29 On 25. 9. 2024. at 19:17, Ted said: sviđa mi se Nakić 6
goofs Posted September 29 Posted September 29 (edited) Onaj "insajder" tips-n-slips kaže da nam NBA krade nazad Dujana i da ćemo dobiti obeštećenje za to edit: sad sam pročitao šta je tvrdnja iza ovoga, teška glupost, zajebo se Miško ovaj put Edited September 29 by goofs
sasha Posted September 29 Posted September 29 @uini Evo tvog pulena https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/nilikina-za-mozzart-sport-da-je-neko-10-godisnjem-franku-rekao-da-ce-jednom-igrati-za-partizan/492859 1
Lord Stef Posted September 29 Posted September 29 NBA novinarski veteran Džon Holindžer piše da Niksi potencijalno mogu da otkupe Vašingtona od Partizana, zatim ga trejduju u Šarlot, koji će ga momentalno otpustiti, te će Amerikanac odmah zatim potpisati novi ugovor sa crno-belima. "Besplatan novac za njih", dodaje Holindžer. Trenutno nije poznato da li Vašington ima NBA izlaznu klauzulu u ugovoru sa timom Željka Obradovića, ali ukoliko Partizan može da zaradi bez ikakvog uloženog truda, deluje kao da se možda ovakav rasplet, jedan od bizarnijih u psolednje vreme, i desi. Ajde vi NBA heads da mi objasnite, kako je ovo jebeno moguce?
Vasilij Zajcev Posted September 29 Posted September 29 Bude li strimova za tekme na areni? Vidim da b92 ne prenosi..
Recommended Posts