Nikodije Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 Da je rođen u Demokratskoj republici Kongo bio bih ubeđen da ima 40 godina, ali pošto je rođen u Nemačkoj reklo bi se da stvarno ima 25. 1
Lord Stef Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 (edited) Dokle ovo prozivanje nasih igraca na osnovu fizckog izgleda? da ne budem bas skroz u off topicu, intervju sa Brendonom Dejvisom, saznao sam da je on zamenik kapitena ove godine, a takodje da rambo traku nosi i u obracanju medijima, tako da ko god se nadao da ce je skinuti moze da se pripremi da bude razocaran Edited September 28, 2024 by Lord Stef 1
hooyadahoo Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 Vrati Nodiju glavu Bongice Bongice Bongiceee eee eee
copkillah Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 51 minutes ago, Nikodije said: Da je rođen u Demokratskoj republici Kongo bio bih ubeđen da ima 40 godina, ali pošto je rođen u Nemačkoj reklo bi se da stvarno ima 25. Slična priča kao za Lukakua, slušali smo kako ko zna koliko ima godina, a em se rodio u Belgiji, em se rodio istovremeno kad i sin jednog našeg fudbalera koji je tada igrao tamo, majke bile krevet do kreveta. 1
Milošica Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 Just now, copkillah said: em se rodio istovremeno kad i sin jednog našeg fudbalera koji je tada igrao tamo, majke bile krevet do kreveta. U porodilištu ili pre? 5
Kreator Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 3 hours ago, Lord Stef said: Dokle ovo prozivanje nasih igraca na osnovu fizckog izgleda? da ne budem bas skroz u off topicu, intervju sa Brendonom Dejvisom, saznao sam da je on zamenik kapitena ove godine, a takodje da rambo traku nosi i u obracanju medijima, tako da ko god se nadao da ce je skinuti moze da se pripremi da bude razocaran Meni ne smeta traka a i volim film first blood. Meni je super, vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove.
Milošica Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 7 minutes ago, Kreator said: Meni ne smeta traka a i volim film first blood. Meni je super, vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove. Nekako ide uz tvoj karakter, a i žanr muzike koji slušaš. 1
ToniAdams Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje 3
Kreator Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 28 minutes ago, ToniAdams said: Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje 1
garmonbozia Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 2 hours ago, Kreator said: vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove. I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba
Milošica Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 21 minutes ago, garmonbozia said: I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba Ja sam Sejo Bukva 1
kud u maglu Simoviću Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 22 minutes ago, garmonbozia said: I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba skoro sam ga odgledao remek jebeno delo 2
goofs Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 3 hours ago, ToniAdams said: Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje A onaj kad igra golmana sa Peleom i Majkl Kejnom? 3
uini Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 beg do pobede je dobar, copland takodje odlican 1 1
Recommended Posts