Nikodije Posted September 28 Posted September 28 Da je rođen u Demokratskoj republici Kongo bio bih ubeđen da ima 40 godina, ali pošto je rođen u Nemačkoj reklo bi se da stvarno ima 25. 1
Lord Stef Posted September 28 Posted September 28 (edited) Dokle ovo prozivanje nasih igraca na osnovu fizckog izgleda? da ne budem bas skroz u off topicu, intervju sa Brendonom Dejvisom, saznao sam da je on zamenik kapitena ove godine, a takodje da rambo traku nosi i u obracanju medijima, tako da ko god se nadao da ce je skinuti moze da se pripremi da bude razocaran Edited September 28 by Lord Stef 1
hooyadahoo Posted September 28 Posted September 28 Vrati Nodiju glavu Bongice Bongice Bongiceee eee eee
copkillah Posted September 28 Posted September 28 51 minutes ago, Nikodije said: Da je rođen u Demokratskoj republici Kongo bio bih ubeđen da ima 40 godina, ali pošto je rođen u Nemačkoj reklo bi se da stvarno ima 25. Slična priča kao za Lukakua, slušali smo kako ko zna koliko ima godina, a em se rodio u Belgiji, em se rodio istovremeno kad i sin jednog našeg fudbalera koji je tada igrao tamo, majke bile krevet do kreveta. 1
Milošica Posted September 28 Posted September 28 Just now, copkillah said: em se rodio istovremeno kad i sin jednog našeg fudbalera koji je tada igrao tamo, majke bile krevet do kreveta. U porodilištu ili pre? 5
Kreator Posted September 28 Posted September 28 3 hours ago, Lord Stef said: Dokle ovo prozivanje nasih igraca na osnovu fizckog izgleda? da ne budem bas skroz u off topicu, intervju sa Brendonom Dejvisom, saznao sam da je on zamenik kapitena ove godine, a takodje da rambo traku nosi i u obracanju medijima, tako da ko god se nadao da ce je skinuti moze da se pripremi da bude razocaran Meni ne smeta traka a i volim film first blood. Meni je super, vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove.
Milošica Posted September 28 Posted September 28 7 minutes ago, Kreator said: Meni ne smeta traka a i volim film first blood. Meni je super, vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove. Nekako ide uz tvoj karakter, a i žanr muzike koji slušaš. 1
ToniAdams Posted September 28 Posted September 28 Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje 3
Kreator Posted September 28 Posted September 28 28 minutes ago, ToniAdams said: Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje 1
garmonbozia Posted September 28 Posted September 28 2 hours ago, Kreator said: vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove. I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba
Milošica Posted September 28 Posted September 28 21 minutes ago, garmonbozia said: I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba Ja sam Sejo Bukva 1
kud u maglu Simoviću Posted September 28 Posted September 28 22 minutes ago, garmonbozia said: I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba skoro sam ga odgledao remek jebeno delo 2
goofs Posted September 28 Posted September 28 3 hours ago, ToniAdams said: Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje A onaj kad igra golmana sa Peleom i Majkl Kejnom? 3
Recommended Posts