Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Da je rođen u Demokratskoj republici Kongo bio bih ubeđen da ima 40 godina, ali pošto je rođen u Nemačkoj reklo bi se da stvarno ima 25.

• Replies 16k
  • Views 795.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Dokle ovo prozivanje nasih igraca na osnovu fizckog izgleda?

da ne budem bas skroz u off topicu, intervju sa Brendonom Dejvisom, saznao sam da je on zamenik kapitena ove godine, a takodje da rambo traku nosi i u obracanju medijima, tako da ko god se nadao da ce je skinuti moze da se pripremi da bude razocaran :D 

Edited by Lord Stef

Vrati Nodiju glavu Bongice Bongice Bongiceee eee eee

51 minutes ago, Nikodije said:

Da je rođen u Demokratskoj republici Kongo bio bih ubeđen da ima 40 godina, ali pošto je rođen u Nemačkoj reklo bi se da stvarno ima 25.

Slična priča kao za Lukakua, slušali smo kako ko zna koliko ima godina, a em se rodio u Belgiji, em se rodio istovremeno kad i sin jednog našeg fudbalera koji je tada igrao tamo, majke bile krevet do kreveta.

Just now, copkillah said:

em se rodio istovremeno kad i sin jednog našeg fudbalera koji je tada igrao tamo, majke bile krevet do kreveta.

U porodilištu ili pre? 

3 hours ago, Lord Stef said:

Dokle ovo prozivanje nasih igraca na osnovu fizckog izgleda?

da ne budem bas skroz u off topicu, intervju sa Brendonom Dejvisom, saznao sam da je on zamenik kapitena ove godine, a takodje da rambo traku nosi i u obracanju medijima, tako da ko god se nadao da ce je skinuti moze da se pripremi da bude razocaran :D 

Meni ne smeta traka a i volim film first blood. Meni je super, vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove.

7 minutes ago, Kreator said:

Meni ne smeta traka a i volim film first blood. Meni je super, vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove.

Nekako ide uz tvoj karakter, a i žanr muzike koji slušaš.

Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje 

28 minutes ago, ToniAdams said:

Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje 

2 hours ago, Kreator said:

vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove.

I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba

21 minutes ago, garmonbozia said:

Ja sam Sejo Bukva

22 minutes ago, garmonbozia said:

skoro sam ga odgledao

remek jebeno delo

:ziga:

3 hours ago, ToniAdams said:

A onaj kad igra golmana sa Peleom i Majkl Kejnom?

beg u pobedu

beg do pobede je dobar, copland takodje odlican