September 28, 2024Sep 28 Da je rođen u Demokratskoj republici Kongo bio bih ubeđen da ima 40 godina, ali pošto je rođen u Nemačkoj reklo bi se da stvarno ima 25.
September 28, 2024Sep 28 Dokle ovo prozivanje nasih igraca na osnovu fizckog izgleda? da ne budem bas skroz u off topicu, intervju sa Brendonom Dejvisom, saznao sam da je on zamenik kapitena ove godine, a takodje da rambo traku nosi i u obracanju medijima, tako da ko god se nadao da ce je skinuti moze da se pripremi da bude razocaran Edited September 28, 2024Sep 28 by Lord Stef
September 28, 2024Sep 28 51 minutes ago, Nikodije said: Da je rođen u Demokratskoj republici Kongo bio bih ubeđen da ima 40 godina, ali pošto je rođen u Nemačkoj reklo bi se da stvarno ima 25. Slična priča kao za Lukakua, slušali smo kako ko zna koliko ima godina, a em se rodio u Belgiji, em se rodio istovremeno kad i sin jednog našeg fudbalera koji je tada igrao tamo, majke bile krevet do kreveta.
September 28, 2024Sep 28 Just now, copkillah said: em se rodio istovremeno kad i sin jednog našeg fudbalera koji je tada igrao tamo, majke bile krevet do kreveta. U porodilištu ili pre?
September 28, 2024Sep 28 3 hours ago, Lord Stef said: Dokle ovo prozivanje nasih igraca na osnovu fizckog izgleda? da ne budem bas skroz u off topicu, intervju sa Brendonom Dejvisom, saznao sam da je on zamenik kapitena ove godine, a takodje da rambo traku nosi i u obracanju medijima, tako da ko god se nadao da ce je skinuti moze da se pripremi da bude razocaran Meni ne smeta traka a i volim film first blood. Meni je super, vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove.
September 28, 2024Sep 28 7 minutes ago, Kreator said: Meni ne smeta traka a i volim film first blood. Meni je super, vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove. Nekako ide uz tvoj karakter, a i žanr muzike koji slušaš.
September 28, 2024Sep 28 Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje
September 28, 2024Sep 28 28 minutes ago, ToniAdams said: Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje
September 28, 2024Sep 28 2 hours ago, Kreator said: vraća me u tinejdž dane kada sam gledao te filmove. I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba
September 28, 2024Sep 28 21 minutes ago, garmonbozia said: I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba Ja sam Sejo Bukva
September 28, 2024Sep 28 22 minutes ago, garmonbozia said: I Milošicu isto, gledao juče prvog Ramba skoro sam ga odgledao remek jebeno delo
September 28, 2024Sep 28 3 hours ago, ToniAdams said: Prvi Rambo i prvi Roki, ostalo bolje da nije snimao, eto to je neko moje mišljenje A onaj kad igra golmana sa Peleom i Majkl Kejnom?