Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

11 minutes ago, Lord Stef said:

:lolol: Zeljko cita forum confirmed, cekamo da se outuju Zoki Savic i Ostojah

@Jimmy Kowalski ma cisto sam primetio zbog razlike u defanzivi proslogodisnjih visokih igraca i sadasnjih. Kaboklo je umeo da zavari pokoju rampu i to je to, Kaminski ni toliko. Ovo je kvantni skok u odnosu na to, da ne pominjem Tajrika 

Slazem se da smo sa Daviesom i Jonesom dobili upgrade i u defanzivi u odnosu na Bruna & Franka. To je vidljivo. Samo sto nisam uveren da ce ta Brandonova iskakanja doneti nesto u EL. Jasno mi je zasto Zeljko to isprobava od prve pripremne tekme i to ce sigurno nastaviti da radi i u narednom periodu, ako budemo imali koristi super. Kako ono kazu, ko se na mleko opece i u jogurt duva, posle Frankovih iskakanja (a i Lessortovih u prvoj sezoni) navatao sam straha, pa sam vrlo oprezan..

• Replies 16k
  • Views 795.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Frenk d tenk potpisao za finiks. A nama nije valjao cccc

Koliko NBA igraca pravimo svake godine

neiscrpni bunar smo za nba, ako ćoki razjebe abu, mi pravac preko bare u pitsburg i pravimo franšizu

pitsburg partisans

IMG_9882.jpeg.93920571f37c577f6e5a9637f22acc56.jpeg

Imali smo, nismo znali...

Dogodine šaljemo Balšu i Karlika u NBA, a onda biramo koga hoćemo kod nas. Ko god ne dobije ugovor ima da se otima da dodje.

IMG_9894.thumb.jpeg.fb73b4aa3bac23c2ced069f90597a666.jpeg

:wub:

Bongica. Već ga svi volimo zato što je jako zahvalan igrač. 

• Popular Post

Hoce li neko od novinara da ga konacno pita how old are you, really?

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Hoce li neko od novinara da ga konacno pita how old are you, really?

Hoće. Frst imprešns, hau old are ju rili?

• Popular Post
3 minutes ago, arheolog1981 said:

Hoće. Frst imprešns, hau old are ju rili?

Bongica:

"Hahahah that is funny question. I am 25, if you start counting from 1999. But the mystery is should you start counting from that year! Hahahahahaha

bog. neka bog-bonga bude predsednik nakon ostoje, frankie ce biti trener i ministar spoljnih poslova.

..a ne, to je ted izmislio 

18 hours ago, Kreator said:

Bongica

Je l' mu tepate Bongica zato što je klinac?

Zato što je mali i sladak i ima nevino srce i pogled pun ljubavi