Jimmy Kowalski Posted September 26 Posted September 26 11 minutes ago, Lord Stef said: Zeljko cita forum confirmed, cekamo da se outuju Zoki Savic i Ostojah @Jimmy Kowalski ma cisto sam primetio zbog razlike u defanzivi proslogodisnjih visokih igraca i sadasnjih. Kaboklo je umeo da zavari pokoju rampu i to je to, Kaminski ni toliko. Ovo je kvantni skok u odnosu na to, da ne pominjem Tajrika Slazem se da smo sa Daviesom i Jonesom dobili upgrade i u defanzivi u odnosu na Bruna & Franka. To je vidljivo. Samo sto nisam uveren da ce ta Brandonova iskakanja doneti nesto u EL. Jasno mi je zasto Zeljko to isprobava od prve pripremne tekme i to ce sigurno nastaviti da radi i u narednom periodu, ako budemo imali koristi super. Kako ono kazu, ko se na mleko opece i u jogurt duva, posle Frankovih iskakanja (a i Lessortovih u prvoj sezoni) navatao sam straha, pa sam vrlo oprezan.. 1
ZokiAsov Posted September 26 Posted September 26 Frenk d tenk potpisao za finiks. A nama nije valjao cccc
kud u maglu Simoviću Posted September 26 Posted September 26 neiscrpni bunar smo za nba, ako ćoki razjebe abu, mi pravac preko bare u pitsburg i pravimo franšizu pitsburg partisans 1 3
*edited by mod Posted September 26 Posted September 26 Dogodine šaljemo Balšu i Karlika u NBA, a onda biramo koga hoćemo kod nas. Ko god ne dobije ugovor ima da se otima da dodje.
Kreator Posted September 27 Posted September 27 Bongica. Već ga svi volimo zato što je jako zahvalan igrač. 2
Popular Post Jimmy Kowalski Posted September 27 Popular Post Posted September 27 Hoce li neko od novinara da ga konacno pita how old are you, really? 1 15 1
arheolog1981 Posted September 27 Posted September 27 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Hoce li neko od novinara da ga konacno pita how old are you, really? Hoće. Frst imprešns, hau old are ju rili? 2
Popular Post Ted Posted September 27 Popular Post Posted September 27 3 minutes ago, arheolog1981 said: Hoće. Frst imprešns, hau old are ju rili? Bongica: "Hahahah that is funny question. I am 25, if you start counting from 1999. But the mystery is should you start counting from that year! Hahahahahaha 14
uini Posted September 28 Posted September 28 bog. neka bog-bonga bude predsednik nakon ostoje, frankie ce biti trener i ministar spoljnih poslova. 1
Valk Posted September 28 Posted September 28 18 hours ago, Kreator said: Bongica Je l' mu tepate Bongica zato što je klinac?
hooyadahoo Posted September 28 Posted September 28 Zato što je mali i sladak i ima nevino srce i pogled pun ljubavi 5
Recommended Posts