lord_s Posted September 25 Posted September 25 Nije toliko lose, moze da prodje Evo gilja ABAu dvajest minuta i odmara prva dva centra za EL, sta cete vise 4
holden kolfild Posted September 25 Posted September 25 (edited) ovo sa koprivom mora da je neki socijalni experiment koji je zeljko nacuo i zapisao na salveti tokom neformalnog razgovora sa profom uz casicu-dve u basti hotela metropol. a onda su dosli dik i sava i jebiga. Edited September 25 by holden kolfild
Papovac Posted September 25 Posted September 25 najdrazi igrac u partizanu ikad - boban petrovic. poku, brate, samo teraj. 2
garmonbozia Posted September 25 Posted September 25 Je l' mogu ovi degenerici na jednoj utakmici da iskuliraju sa Vesnom? Retoričko pitanje.
bradilko Posted September 25 Posted September 25 uzivao sam. vasington zverka, pokusevski sve bolji, bonga .. sto kazu lepa uvertira 1
Jimmy Kowalski Posted September 25 Posted September 25 Just now, garmonbozia said: Je l' mogu ovi degenerici na jednoj utakmici da iskuliraju sa Vesnom? Retoričko pitanje. Sacuvali za kraj..
Kreator Posted September 25 Posted September 25 (edited) 42 minutes ago, Kreator said: Kakva defanzivna petorka bonga tajrik brown Vanja Nilikina 66 - 38 sa njima na terenu Kako je Željko posle par minuta totalne dominacije i razbijanja ove petorke "sakrio karte". Više se nisu pojavljivali na terenu. Momci izašli na auto ban i razvili 250 na sat. Edited September 25 by Kreator
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 (edited) 5 minutes ago, Ted said: baš gotivni likovi i ekipa.....sviđa mi se kao što sam već napisao, neće biti problem da se zavoli ovaj tim ono što se već primećuje kao izvesna neprijatnost, izdvajaju se slobodna bacanja jbg nesmeš kući da ih šutiraš ispod 60% Edited September 25 by kud u maglu Simoviću 5
uini Posted September 25 Posted September 25 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbg nesmeš kući da ih šutiraš ispod 60% nigde, pobeda se isto racuna kod kuce i na strani 1
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 2 minutes ago, uini said: nigde, pobeda se isto racuna kod kuce i na strani pa da, ali si ovde na svom terenu, na koševima na kojima treniraš...
Jimmy Kowalski Posted September 25 Posted September 25 Naravno, i mi krenuli sa reklamama i na sortsu. Uzas.. 1
uini Posted September 25 Posted September 25 Just now, kud u maglu Simoviću said: pa da, ali si ovde na svom terenu, na koševima na kojima treniraš... mislim da profesionalnim kosarkasima a i onim amaterskim, to nista ne znaci, ako obruc nije kriv cca 30% a tabla razlupana
Recommended Posts