September 25, 2024Sep 25 brat Duejn jedva obruč nabada.....treći pokušaj....ni blizu to mi neočekivano Edited September 25, 2024Sep 25 by Ted
September 25, 2024Sep 25 Karlik će biti ooozbiljna faca u evropskoj košarci Dujan folira odbranu, ne vraća se nazad, napiće mu se Žoc krvi zbog toga
September 25, 2024Sep 25 Just now, goofs said: Karlik će biti ooozbiljna faca u evropskoj košarci Dujan folira odbranu, ne vraća se nazad, napiće mu se Žoc krvi zbog toga I meni se on nekako najmanje svidja za sada.
September 25, 2024Sep 25 Sviđa mi se Litvanac kod Borca, brat ima dve brzine - prvu i šestu, ništa između
September 25, 2024Sep 25 Dopasce vam se Duje kad krene da trpa 🤪 Slabo spuštamo loptu pod koš večeras, i mnogo šutiramo trojke, kapiram da ima veze i sa taktikom borca. Sve su trojke bile otvorene
September 25, 2024Sep 25 3 minutes ago, goofs said: Sviđa mi se Litvanac kod Borca, brat ima dve brzine - prvu i šestu, ništa između Koji?
September 25, 2024Sep 25 Jedan pogled na tribine je dovoljan da se zaključi da ni ove sezone ne treba biti u Areni Edit: Naravno, ne zbog pbga koji ulete sa izjavom da je tamo Nego zbog ovih devojčica i sličnih Edited September 25, 2024Sep 25 by napadaj
September 25, 2024Sep 25 1 minute ago, napadaj said: Jedan pogled na tribine je dovoljan da se zaključi da ni ove sezone ne treba biti u Areni zbog čega tačno?