Ted Posted September 25 Posted September 25 (edited) brat Duejn jedva obruč nabada.....treći pokušaj....ni blizu to mi neočekivano Edited September 25 by Ted
goofs Posted September 25 Posted September 25 Karlik će biti ooozbiljna faca u evropskoj košarci Dujan folira odbranu, ne vraća se nazad, napiće mu se Žoc krvi zbog toga
cartman Posted September 25 Posted September 25 Just now, goofs said: Karlik će biti ooozbiljna faca u evropskoj košarci Dujan folira odbranu, ne vraća se nazad, napiće mu se Žoc krvi zbog toga I meni se on nekako najmanje svidja za sada.
goofs Posted September 25 Posted September 25 Sviđa mi se Litvanac kod Borca, brat ima dve brzine - prvu i šestu, ništa između 1
hooyadahoo Posted September 25 Posted September 25 Dopasce vam se Duje kad krene da trpa 🤪 Slabo spuštamo loptu pod koš večeras, i mnogo šutiramo trojke, kapiram da ima veze i sa taktikom borca. Sve su trojke bile otvorene
pbg12345 Posted September 25 Posted September 25 3 minutes ago, goofs said: Sviđa mi se Litvanac kod Borca, brat ima dve brzine - prvu i šestu, ništa između Koji?
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 Just now, pbg12345 said: Koji? jel si na licu mesta?
pbg12345 Posted September 25 Posted September 25 Jasta Evo me u golubarniku Al hvala ti u svakom slucaju! 1
lord_s Posted September 25 Posted September 25 Ovako kako stoji Iffe je novi KP a Duejn novi Andjusic
napadaj Posted September 25 Posted September 25 (edited) Jedan pogled na tribine je dovoljan da se zaključi da ni ove sezone ne treba biti u Areni Edit: Naravno, ne zbog pbga koji ulete sa izjavom da je tamo Nego zbog ovih devojčica i sličnih Edited September 25 by napadaj
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 1 minute ago, napadaj said: Jedan pogled na tribine je dovoljan da se zaključi da ni ove sezone ne treba biti u Areni zbog čega tačno? 1
Recommended Posts