lord_s Posted September 25 Posted September 25 Imamo bas dubok sastav. Kako bi bilo lepo da Nakic bude taj faktor x i konacno (domaci) igrac na 3ci kojeg smo trazili, super deluje za sada. 3
Lord Stef Posted September 25 Posted September 25 Ne mari za sad, pogodili su par bas teskih suteva preko ruke inace bi bilo i ubedljivije. Poku deluje sve bolje na oba kraja terena 1
garmonbozia Posted September 25 Posted September 25 Koliko mi ide na klinac ovaj Radojević pogotovo kad krene da spominje "sajz" 2
cartman Posted September 25 Posted September 25 4 bas teška šuta ubacio Borac. Biće to kako treba. Deluje da možemo da držimo visok nivo odbrane sve vreme 1
Kreator Posted September 25 Posted September 25 Ne pamtim kada mi se posle prelaznog roka svidelo sve što smo doveli a da mi se ne sviđa jedino starosedeoc.
Ted Posted September 25 Posted September 25 Bongica brat, svaki put kad ga vidim izgleda mi starije.....kao da ostari tri godine između dve tekme 3
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 niko da spomene marketing i qr cod carte sve šljaka ko sat geri
Recommended Posts